Προς το περιεχόμενο

ΟΘΟΝΗ LG W2486L-PF MONO 169!!! (lowest Price 260!!!)

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έχω παραγγείλει μια..

Ναι στο σκρουτζ ακομα υπαρχει κανονικα αλλά όντως στην σελίδα δεν ...

τελείωσαν τα αποθέματα?

Δημοσ.
έχω παραγγείλει μια..

Ναι στο σκρουτζ ακομα υπαρχει κανονικα αλλά όντως στην σελίδα δεν ...

τελείωσαν τα αποθέματα?

Αν είχαν τελειώσει τα αποθέματα δεν θα έγραφαν λάθος αλλά εξαντλημένο. Πιθανόν να σε ενημερώσουν ότι πρόκειται για λάθος.

Δημοσ.
Αν είχαν τελειώσει τα αποθέματα δεν θα έγραφαν λάθος αλλά εξαντλημένο. Πιθανόν να σε ενημερώσουν ότι πρόκειται για λάθος.

Καλα αν ειναι "λάθος" τοτε BLACK LIST γιατι μεχρι χτες ειχε κανονική τιμη (γιατι εψαχνα την συγκεκριμένη) και σημερα την εριξαν!!!!

Δημοσ.

Από το site τους:

To κατάστημά μας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη...

Και οι εγκαταστάσεις μας με τις αποθήκες χονδρικής βρίσκονται στην ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου Θεσ/νίκης.

Αυτό που μ'αρέσει είναι οι "αποθήκες χονδρικής" δηλαδή πας στις αποθήκες? και αγοράζεις χονδρική ή οι αποθήκες είναι μόνο "αποθήκες"?

Δημοσ.
Λάθος έκαναν. Ενημέρωσέ μας αν θα σου την στείλουν ή αν θα πάρεις το γνωστό mail.

από [email protected]

προς ********@gmail.com

ημερομηνία 18 Μαΐου 2010 10:12 π.μ.

θέμα Παραγγελία: #309

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΛΑΤΗ

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.Η

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.

ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ MEDIARAM

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εδω να ανεφερω οτι το πρωϊον εγραφε καθαρα...

Παράδοση σε 24-72 Ώρες σύμφωνα με τον Προμηθευτή ή την Αποθήκη μας

και οχι

Περιορισμένη ποσότητα προϊόντος.

ή

Παράδοση 4-8 Εργάσιμες Ημέρες.Τιμή,Διαθεσιμότητα και Παράδοση Βάσει Προμηθευτή.Επικοινωνήστε μαζί μας.

που υπάρχει σε άλλα προϊόντα δηλώνοντάς ξεκάθαρα οτι έχουν σύστημα αποθήκης.

Αρα δούλεμα κανονικό

blacklist_image.jpg

OH DAMN YES YOU ARE!!!

---------- Προσθήκη στις 18:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:44 ----------

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ lol !!!

lolvs.jpg

Δημοσ.
Kαταγγελία κανονικά στη γραμματεία καταναλωτή. Μαζί με πολλούς άλλους....

Τι να μπλεκεις ρε φιλε.. δικηγόροι .. αστα...

Απλα ντροπή...

Ειδα και αλλα προϊόντα.. που ΔΕΝ θα τα παρω απο εκει..

Απάντηση φυσικά στο απολύτως λογικό Mail που έστειλα δεν έλαβα!!!

Δημοσ.

Και κατι τελευταιο...

Για του λογου το αληθές.

timologio.jpg

Αφού δεν με πήραν τηλέφωνο..

δεν μου έστειλαν μαιλ..

ακύρωσαν χωρις να με ενημερώσουν κ χωρίς να μου δώσουν τον τρόπο καταθέσης .. (Δευτερα απόγευμα είναι κλειστή η αγορά.. τρίτη πρωί θα πλήρωνα άμεσα οπος αναφέρει στο χαρτι... !!!)

δείτε τι ακριβώς γραφει πάνω δεξιά!!!!!

ΜΕΤΡΟΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!!!!

Δημοσ.

τι να πεις... όσο υπάρχουν τέτοιοι τόσο θα παραγγέλνουμε απο το εξωτερικό, το εχω ξαναπει...

Αλήθεια, γιατι σε μια καταγγελία εφόσον έχεις δίκιο να εμπλακούν δικηγόροι; οχι τιποτα αλλο, εχω κάνει κ εγω για τα μουλτιραμα μια (εκεινη την 47αρα) και δεν ειμαι τώρα για τέτοια, αν και γενικά έχω 3 τζιμάνια δικηγόρους...

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Ονομάζομαι ****** Δημήτριος.

Έκανα παραγγελία την δευτέρα την οθόνη LG W2486L-PF στην τιμή των 169,62

Το προϊόν ανέφερε την παρακάτω διευκρίνιση.

Παράδοση σε 24-72 Ώρες σύμφωνα με τον Προμηθευτή ή την Αποθήκη μας.

Μαζι με αυτό το προϊόν ήθελα να δω και άλλα προϊόντα και είδα σημάνσεις όπως..

• Περιορισμένη ποσότητα προϊόντος.

• Παράδοση 4-8 Εργάσιμες Ημέρες .Τιμή, Διαθεσιμότητα και Παράδοση Βάσει Προμηθευτή. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφού λοιπόν δεν κατέληξα σε άλλο προϊόν.. επέλεξα την παραλαβή από το κατάστημα μιας κ βρίσκομαι κ εγώ στην πόλη της Θεσσαλονίκης…

Εκεί επέλεξα παραλαβή και ανέφερε ότι θα έπρεπε να πληρώσω 30% της άξιας.. με το όποιο συμφώνησα!

Τύπωσα την Παραγγελία μου η οποία ανέφερε καθαρά ότι η πληρωμή και η παράδοση θα γινόταν στο κατάστημα και περίμενα να με πάρουν κάποιο τηλέφωνο η να μου έρθει κάποιο e-mail όπου να μου εξηγεί τον τρόπο πληρωμής του 30%.

Αφού λοιπόν δεν έγινε κάτι τέτοιο μετά από 1 ώρα περίπου θεώρησα ότι είναι λόγο του ότι είναι ΔΕΥΤΕΡΑ ήταν κλειστά…

Μπήκα στο SITE ώστε να δω ακριβώς διεύθυνση παραλαβής της οθόνης μου και αν τα γραφεία κ η παραλαβή γίνετε από το ίδιο μέρος με σκοπό να πάω την τρίτη το πρωί να καταβάλω το ποσό. (το 30% ή ακόμα και ολόκληρο).

Προς μεγάλη μου έκπληξη στην παραγγελία μου το προϊόν ήταν ΑΚΥΡΩΜΕΝΟ χωρίς να έχω λάβει ούτε κάποιο τηλεφώνημα ούτε κάποιο μαιλ στο οποίο να μου αναφέρουν ότι θα πρέπει να πληρώσω αλλά ούτε και να μου λένε ότι θα ακυρωθεί η παραγγελία μου.

Το προϊόν μάλιστα όπως προανέφερα ήταν σε κανονική διαθεσιμότητα κ όχι σε περιορισμένη άρα αδύνατο να «τελείωσε» μέσα σε 1 ώρα (και ισως νωρίτερα διότι δεν είδα την σελίδα στο διάστημα αυτό).

Την επόμενη μέρα έλαβα το παρακάτω mail

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.Η

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.

ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ MEDIARAM

Σε επερώτηση μου γιατί έγινε αυτό έλαβα την απάντηση…

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΛΑΤΗ

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ

ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ,ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 100

ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ

ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

Απάντησα από μέρους μου ότι ΔΕΝ έλαβα κάποιο μαιλ για τους τρόπους πληρωμής του 30% αντ’αυτου ακυρώθηκε η παραγγελία μου.

Μπήκα λοιπών να δω (τους εχω κ σε print screen) να δω τους ΟΡΟΥΣ και διαπίστωσα τα παρακάτω

Η πληρωμή της παραγγελίας θα πρέπει να έχει διεκπεραιωθεί εντώς 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αυτής.

Άρα αυτό που έγινε δεν έχει απολύτως ΚΑΜΙΑ λογική!!!

Πέραν αυτού οι 2 μέθοδοι που αναφέρει είναι…

1)Τραπεζικός λογαριασμός (δευτέρα απόγευμα σαφώς και είναι κλειστές οι τράπεζες)

2)PAY-PAL (δεν αναφέρει πουθενά τον λογαριασμό PAYPAL)

Και μάλιστα αυτοί είναι όταν για παραγγελίες με παράδοση στο σπίτι..

Κάτω από το ΠΑΡΑΛΑΒΗ από το κατάστημα αναφέρει το παρακάτω..

• ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΧΡΙ 100 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ.Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ. Η ΤΙΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ.ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ.

(αυτό δεν μας αφορά διότι το προϊόν ήταν ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ)

ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ Η ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

Δηλαδή την επόμενη μέρα να πάω να πληρώσω κάτι το οποίο ούτε καν πρόλαβα όπως προείπα!!! (το παρών υπάρχει κ σε βιντεομορφη για του λογού το αληθές)

Ζητάω λοιπόν να διεκπεραιωθεί η συναλλαγή μου ως όφειλε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...