Προς το περιεχόμενο

2 video σε μία οθόνη, με ποιο πρόγραμμα;

Dabble

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας ψαχνω εδω και καιρο ενα προγραμα που να μπορεις να κανεις 2 βιντεο σε μια οθονη αν γνωριζει κατι καποιος ας μου πει!!!ευχαριστω

Δημοσ.

Δηλαδή κάτι τέτοιο;

Για full screen δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αλλά για windowed απλά ανοίγεις δύο διαφορετικά προγράμματα αναπαραγωγής.

Με την προϋπόθεση ότι δεν θα χρησιμοποιούν τον ίδιο renderer. Αυτό που σου δείχνω, ο mpc είναι σε EVR και το km σε VMR9.

jfkcgj.jpg

EDIT:

Το ίδιο με 2 διαφορετικά instances από τον mpc, δηλαδή δύο διαφορετικές εγκαταστάσεις σε άλλους φακέλους. Το 2ο το έβαλα στα options να είναι VMR9 (το 1ο είναι EVR).

Από το μενού View->Presets έχω ορίσει Minimal (ή πατάς το πλήκτρο 1, επιστρέφει κανονικά με το πλήκτρο 3) και από στο μενού View->Video Frame έχω ορίσει Stretch to Window και αφαίρεσα το Keep Aspect Ratio και στα δύο.

Επίσης έχω κάνει Αυτόματη Απόκρυψη στις Ιδιότητες της Γραμμής εργασιών των windows για να μην φαίνεται.

Μπορείς να το κάνεις και για 4 βίντεο αν θέλεις.

15clj40.jpg

EDIT2:

Αντί να κάνεις δύο εγκαταστάσεις, μπορείς να επιλέξεις από το View->Options->Player το Οpen a new player for each media (τώρα το πρόσεξα).

Το aspect ratio το άφησα εδώ για να μην παραμορφώνεται η εικόνα.

Έχω βάλει 4 βίντεο να παίζουν και παίζει κανονικά, θέλει όμως επεξεργαστή να αντέχει.

2q80u4p.jpg

Δημοσ.

Τα γνωστά εμπορικά προγράμματα επεξεργασίας video φαντάζομαι ότι θα το κάνουν. Στο παρελθόν που χρειάστηκε να παράγω ένα τέτοιο video με stacked τις εικόνες άλλων υπαρχόντων video, το έκανα με τη βοήθεια του δωρεάν Avisynth:

http://avisynth.org/mediawiki/StackHorizontal

Δημοσ.

Ωπ, μιλάμε για μόνιμη ένωση 2 βίντεο και όχι για ταυτόχρονη αναπαραγωγή;

Αυτό όντως θέλει video editing (μοντάζ) και γίνεται με οποιοδήποτε ανάλογο πρόγραμμα (premiere, pinnacle κτλ) ή με το avisynth που αναφέρει ο Parsifal.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια και εγω, τωρα μπορω να απολαμβανω τις αγαπημενες μου ταινιες μαζι αντι να τις βλεπω μια μια... :=)

mlhvmw.png

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια και εγω, τωρα μπορω να απολαμβανω τις αγαπημενες μου ταινιες μαζι αντι να τις βλεπω μια μια... :=)

mlhvmw.png

Δημοσ.

Ναι, γλυτώνεις και χρόνο έτσι.:-)

18 ταινίες σε 2 ώρες... νομίζω πάμε για guinness.:shock:

Να μην πω και για τα νεύρα του Αϊνστάιν που καταστρατηγούμε την θεωρία της σχετικότητας.:lol:

Δημοσ.

Ναι, γλυτώνεις και χρόνο έτσι.:-)

18 ταινίες σε 2 ώρες... νομίζω πάμε για guinness.:shock:

Να μην πω και για τα νεύρα του Αϊνστάιν που καταστρατηγούμε την θεωρία της σχετικότητας.:lol:

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δηλαδή κάτι τέτοιο;

Για full screen δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αλλά για windowed απλά ανοίγεις δύο διαφορετικά προγράμματα αναπαραγωγής.

Με την προϋπόθεση ότι δεν θα χρησιμοποιούν τον ίδιο renderer. Αυτό που σου δείχνω, ο mpc είναι σε EVR και το km σε VMR9.

jfkcgj.jpg

EDIT:

Το ίδιο με 2 διαφορετικά instances από τον mpc, δηλαδή δύο διαφορετικές εγκαταστάσεις σε άλλους φακέλους. Το 2ο το έβαλα στα options να είναι VMR9 (το 1ο είναι EVR).

Από το μενού View->Presets έχω ορίσει Minimal (ή πατάς το πλήκτρο 1, επιστρέφει κανονικά με το πλήκτρο 3) και από στο μενού View->Video Frame έχω ορίσει Stretch to Window και αφαίρεσα το Keep Aspect Ratio και στα δύο.

Επίσης έχω κάνει Αυτόματη Απόκρυψη στις Ιδιότητες της Γραμμής εργασιών των windows για να μην φαίνεται.

Μπορείς να το κάνεις και για 4 βίντεο αν θέλεις.

15clj40.jpg

EDIT2:

Αντί να κάνεις δύο εγκαταστάσεις, μπορείς να επιλέξεις από το View->Options->Player το Οpen a new player for each media (τώρα το πρόσεξα).

Το aspect ratio το άφησα εδώ για να μην παραμορφώνεται η εικόνα.

Έχω βάλει 4 βίντεο να παίζουν και παίζει κανονικά, θέλει όμως επεξεργαστή να αντέχει.

2q80u4p.jpg

δεν ενοουσα αυτο απλα να μιραζετε η οθονη μιση μιση σε καθε βιντεο κατεβασα το βιντεο τζοινερ αλλα προτα επαιξε το 1 και μετα 2 εγω δεν

μπορω να τα αναλυσο καλυτερα οποιος καταλαβε καταλαβε :) ):) :) :)

Δημοσ.

Αν και πέρασε ένας χρόνος για να δούμε...

Αφού ανέφερες το video joiner καταλάβαμε τι εννοείς. Δες αυτό που λέμε παραπάνω. Ή με το avisynth αν μπορείς να κάνεις ένα script ή με κάποιο πρόγραμμα video editing όπως τα premiere, pinnacle, vegas, video studio, movavi κτλ

Και σε αυτά όμως δεν είναι κάτι αυτόματο και θα έχεις σίγουρα απώλειες λόγω της επανασυμπίεσης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...