Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους.Εχω ανεβασει ενα βιντεακι στο youtube εδω και 6 ωρες περιπου και παταω να το δω και μου λεει :Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η επεξεργασία αυτού του βίντεο.Ενω μου εβγαλε μηνυμα οτι η μεταφορτωση ολοκληρωθηκε γιατι δεν μπορω να το δω ακομα?

---------- Προσθήκη στις 23:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:33 ----------

9 ωρες μετα και ακομα τιποτα?Μηπως γνωριζει κατι καποιος να μου πει γιατι συμβαινει αυτο?

Επεξ/σία από sotos81
Δημοσ.

Η δουλειά γίνεται σε τρία στάδια:

1. Upload από το PC σου στο YouTube

2. Ανακωδικοποίηση (reencoding) του video, συνήθως σε άνω της μίας εκδοχές (τα γνωστά 240p, 360p, 480p, 720p, 1080p που μπορούμε να επιλέξουμε κατά την παρακολούθηση)

3. Διάδοση του αρχείου που προκύπτει από το 2 στους διάφορους servers που διατηρεί το YouTube για load-balancing/καλύτερη απόκριση βάσει geolocation

Στην περίπτωσή σου, ολοκληρώθηκε το βήμα 1 μόνο. Για τα επόμενα δύο, δεν υπάρχει κάποιος στάνταρ χρόνος ολοκλήρωσης. Μπορεί π.χ. να κολλήσεις στο 2 για αρκετές ώρες, εξαρτάται από το πόσα άλλα videos προηγούνται του δικού σου στην «ουρά» του video encoder. Υπομονή...

Δημοσ.
Η δουλειά γίνεται σε τρία στάδια:

1. Upload από το PC σου στο YouTube

2. Ανακωδικοποίηση (reencoding) του video, συνήθως σε άνω της μίας εκδοχές (τα γνωστά 240p, 360p, 480p, 720p, 1080p που μπορούμε να επιλέξουμε κατά την παρακολούθηση)

3. Διάδοση του αρχείου που προκύπτει από το 2 στους διάφορους servers που διατηρεί το YouTube για load-balancing/καλύτερη απόκριση βάσει geolocation

Στην περίπτωσή σου, ολοκληρώθηκε το βήμα 1 μόνο. Για τα επόμενα δύο, δεν υπάρχει κάποιος στάνταρ χρόνος ολοκλήρωσης. Μπορεί π.χ. να κολλήσεις στο 2 για αρκετές ώρες, εξαρτάται από το πόσα άλλα videos προηγούνται του δικού σου στην «ουρά» του video encoder. Υπομονή...

Ευχαριστω για την απαντηση σου parsifal.Παντως απο εχθες στις 3 το μεσημερι περιπου που το ανεβασα ακομα τιποτα.Τα ιδια μου λεει!

Δημοσ.

Δυο μερες μετα και ακομα το βιντεακι δεν εχει ανεβει.Μου λεει τα ιδια και τα ιδια.Ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο?

Δημοσ.
Το FLV container υποστηρίζεται, σύμφωνα με τη Βοήθεια του YT:

http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=55744

Ε τοτε δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο απετυχε.Μηπως μπορει καποιος να μου πει σε ποιες περιπτωσεις μπορει να αποτυχει ενα upload βιντεο στο you tube?

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, η διαδικασία δεν απέτυχε στο upload (το οποίο ολοκληρώθηκε κανονικά), αλλά στα επόμενα βήματα.

Γιατί δεν ξαναπροσπαθείς; Για να σου φύγει η υποψία περί αποτυχίας στο upload, δοκίμασε τον εναλλακτικό τρόπο upload που δίνει το YouTube:

post-4351-129063089092_thumb.png

Δημοσ.
Αν κατάλαβα καλά, η διαδικασία δεν απέτυχε στο upload (το οποίο ολοκληρώθηκε κανονικά), αλλά στα επόμενα βήματα.

Γιατί δεν ξαναπροσπαθείς; Για να σου φύγει η υποψία περί αποτυχίας στο upload, δοκίμασε τον εναλλακτικό τρόπο upload που δίνει το YouTube:

[ATTACH]30271[/ATTACH]

ΟΚ parsifal ευχαριστω.Θα το ξαναπροσπαθησω καποια στιγμη και με τον τροπο που ανεφερες και θα ποσταρω!

Δημοσ.

Φιλε parsifal το δοκιμασα ξανα με τον τροπο που μου ειπες απλα το ανεβασα σε .avi και ολα οκ.Ανεβηκε κατευθειαν σε 1 λεπτο.Σε ευχαριστω και παλι!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδιά έχω φτιάξει ένα βιντεάκι και έχω βάλει και ενα τραγούδι άλλα δεν το παίζει με τίποτα.

μου λέει για πνευματικά δικαιώματα κλπ...τι μπορώ να κάνω για αυτό???

Δημοσ.

Ε,αν το τραγούδι που έβαλες προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα δεν το παίζει,τόσο απλό είναι,βάλε άλλο τραγούδι που είναι ελεύθερο(ή παραποίησε αυτό τόσο που να μην αναγνωρίζεται),δεν υπάρχει να κάνεις τίποτα άλλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...