Προς το περιεχόμενο

The Humble Indie Bundle [Linux Games]

redLizard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.wolfire.com/humble

Περιέχει:

World of Goo + Aquaria + Gish + Lugaru HD + Penumbra Overture για όλα τα λειτουργικά Linux, MacOS, Windows και αφήνουν οι Developers κένο το σημείο που αναγράφεται το ποσό (το συμπληρώνει ο χρήστης με το ποσό που θέλει να δώσει). Σε 3 μέρες και 20 ώρες από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές τελειώνει το Bundle... όποιος πρόλαβε...

Προσωπικά έδωσα 50$ (40 euro) και πάλι νιώθω ότι τα κλέβω τα παλικάρια που έκατσαν και έκαναν αυτά τα τρομερά games. Σου δίνουν link με ειδικό pass και όλα τα games είναι DRM free (δεν περιέχουν προστασία από αντιγραφή, οπότε ο χρήστης κάνει ελεύθερα backup). Πολύ καλή κίνηση ευκαιρία για όποιον θέλει ποιοτικά games για Linux.

ΥΓ. Ποσό των χρημάτων δίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό στο Child's Play charity και στο Electronic Frontier Foundation. Το πως θα μοιραστεί ανάμεσα στους Developers και στους 2 φιλανθρωπικούς σκοπούς το επιλέγει ο χρήστης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

σε ubuntu 9.10,

τα Lugaru, World of Goo και Gish μου παίζουν απροβλημάτιστα.

το Αquaria έχει μικρό πρόβλημα με την ανάλυση της οθόνης, δεν κατάφερα να τη φτιάξω απ'το αντίστοιχο xml, όμως τo auto adjust της οθόνης είναι μια λύση.

το Penumbra φαίνεται τέλειο αλλά για κάποιο λόγο μου γονατίζει το σύστημα ενώ πληρούνται οι απαιτήσεις σε hardware.

στο humble indie bundle, οι χρήστες Linux αποδείχθηκαν διπλάσια χουβαρντάδες απ'τους χρήστες Windows. Οι developers το πήραν το μήνυμα.;)

σε ubuntu 9.10,

τα Lugaru, World of Goo και Gish μου παίζουν απροβλημάτιστα.

το Αquaria έχει μικρό πρόβλημα με την ανάλυση της οθόνης, δεν κατάφερα να τη φτιάξω απ'το αντίστοιχο xml, όμως τo auto adjust της οθόνης είναι μια λύση.

το Penumbra φαίνεται τέλειο αλλά για κάποιο λόγο μου γονατίζει το σύστημα ενώ πληρούνται οι απαιτήσεις σε hardware.

στο humble indie bundle, οι χρήστες Linux αποδείχθηκαν διπλάσια χουβαρντάδες απ'τους χρήστες Windows. Οι developers το πήραν το μήνυμα.;)

OpenSUSE 11.2 64bit KDE4 ΟΛΑ έπαιξαν απροβλημάτιστα στα 1280χ1024 με όλα τα εφέ ενεργοποιημένα με μόνο πρόβλημα όταν βγαίνω από το Aquaria και τρέχω compiz στο desktop να ασπρίζει όλη η οθόνη και να χρειάζεται logout (δλδ restart ο X server) για να επανέλθει.

Μπορώ να πω έμεινα παραπάνω από ικανοποιημένος και μπορώ πολύ άνετα να δηλώσω ότι το Aquaria >Τ Α Σ Π Α Ε Ι<

Και ναι πιστεύω και εγώ ότι οι developers το λάβανε το μήνυμα... τελικά οι linuxαδες είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι όσων αφορά το λογισμικό. :-)

Σε ποια διαδρομή είναι το αρχείο xml που επεξεργαστηκες; Πρέπει να είναι στο ~/.Aquaria/

---------- Προσθήκη στις 11:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:54 ----------

Αυτο δεν με εξεπληξε αλλά μου έκανε εντύπωση. Αρα το προβλημα της πειρατείας είναι πιο βαθύ. Ο Λινουξάς δεν ψάχνει για σπασμενο προγραμμα. Αν δεν μπορει να το αποκτήσει νόμιμα δεν τον ενδιαφερει να το αποκτησει με άλλον τρόπο.

Μπορουμε να ειμαστε υπερηφανοι γιατι εχουμε κούτελο ! :mrgreen:

γενικά τα indie games πάνε πάντα καλά σε πωλήσεις και πάντα είναι πρωτότυπα με φαντασία και δεν έχουν το ύφος των κλασικών games.

Αυτο δεν με εξεπληξε αλλά μου έκανε εντύπωση. Αρα το προβλημα της πειρατείας είναι πιο βαθύ. Ο Λινουξάς δεν ψάχνει για σπασμενο προγραμμα. Αν δεν μπορει να το αποκτήσει νόμιμα δεν τον ενδιαφερει να το αποκτησει με άλλον τρόπο.

Μπορουμε να ειμαστε υπερηφανοι γιατι εχουμε κούτελο !

Δεν είναι απλά ότι δεν τον ενδιαφέρει να το αποκτήσει αν δεν μπορεί. Είναι ότι χρησιμοποιώντας Linux εκτιμάς περισσότερο όποιον κάθετε και δουλεύει για να σου παρέχει ποιοτικό λογισμικό (είτε λέγεται video games, είτε ολόκληρο λειτουργικό σύστημα) και συνήθως είσαι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να πληρώσεις για αυτό, ειδικά όταν πρόκειτε για video game, από ανεξάρτητους developers και με τιμή "βάζω όσο νομίζω ότι αξήζει".

Δηλαδή πληρώνουμε 5 ευρό τον καφέ και δεν θα δώσουμε 5 ευρό για 5 games που είναι και multiplatform και Drm-Free? :-)

• Moderators

Να συμπληρώσω ότι, όπως αναφέρουμε στο thread με τις προσφορές σε παιχνίδια, όποιος αγοράσει το Humble Indie Bundle, παίρνει και έναν κωδικό (ο οποίος εμφανίζεται όταν ξεκινάτε το Penumbra Overture, που έχετε αγοράσει με το Indie Bundle) που λειτουργεί ως εκπτωτικό κουπόνι για την αγορά όλου του Penumbra Collection με $5 από το Frictional Games Store (για Linux ή Windows ή Mac OS).

To Penumbra collection περιλαμβάνει τα Overture, Black Plague και Requiem, από τα οποία το Overture και το Black Plague είναι κομμάτια της βασικής ιστορίας, και το Requiem είναι περισσότερο puzzle game.

• Moderators
αν δωσεις 10 δολαρια σου δινουν τα παιχνιδια?μα δεν εχει λινουξ μονο μακ και παραθυρα..ειτε στο demo ειτε στο buy

Ό,τι και να δώσεις θα σου δώσουν τα παιχνίδια (δηλαδή οτιδήποτε πάνω από 1 cent). Είναι στη δική σου κρίση το πόσο θα πληρώσεις.

Και για τα παιχνίδια υπάρχουν εκδόσεις για όλα τα συστήματα (και για Linux εννοείται). Είσαι σίγουρος ότι κοιτάς στη σωστή σελίδα;

• Moderators

http://www.wolfire.com/humble σε αυτην την σελιδα αν βαλω υποτιθεμενα χρημα θα μου στειλουν native installer?

Σε αυτή. Πρόσεξε να βάλεις σωστά το e-mail γιατί εκεί θα σου στείλουν το link για να μπορείς να κατεβάσεις τα παιχνίδια (τον installer τους για Windows, Mac και Linux).

Έχει και promo βιντεάκι με οδηγίες:

Το μπλε κομματι της πίτας εγινε μεγαλυτερο απο το πράσινο.

Ισως βάλει σε σκεψεις την βιομηχανια παιχνιδιων και στραφουν στο Linux, κάτι που θα άλλαζε τα δεδομενα στο χώρο.

Παρατήρησα κάτι που δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο και στα windows. Έχει να κάνει με την εκκίνηση των παιχνιδιών. Η εκκίνηση γίνεται σχεδόν αστραπιαία, και πιστεύω πως έχει να κάνει με τον τρόπο που εκτελείται ο X11 σε ένα Linux σύστημα. Αν όντως συμβαινει αυτό, οι χρηστες windows που παίζουν παιχνίδια, θα είχαν μια καλύτερη εμπειρια αν έπαιζαν σε Linux

Μόλις βάλανε άλλο ένα game στο Bundle :confused:

Είναι το Samorost2 από την εταιρία που έφτιαξε το Machinarium

Μπείτε στη σελίδα με το key σας και κατεβάστε το, από τα καλύτερα adventure games...

Όσο πάει και γίνεται καλύτερο το bundle :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...