Προς το περιεχόμενο

LG 42 LF2510 TV Full HD με δέκτη Mpeg4 €389

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη ειναι η πρωτη τιβι με ψηφιακο,μου κανει καποια σπασιματα και πιξελιασματα στην εικονα.δλδ σαν να ειναι χαλασμενη βιντεοκασετα.ετσι ειναι τα ψηφιακα?η ειναι προβληματικη η τιβι?επισης,ο μεντια πλεειερ που εχει,δεν προχωραει σε φαστ φοργουορντ στα μπ3.ειναι λογικο?????τις ταινιες τις προχωραει,τα μπ3 οχι.ειναι νορμαλ?

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν σου κάνει σπασίματα στα ψηφιακά παίζει ή κακή λήψη ή υπερβολικά ισχυρή κεραία... εμένα τα ψηφιακά πηγαίνουν νεράκι :-D

Δημοσ.

ευχαριστω συμφορουμιτες.ημουν ετοιμος να την επιστρεψω(δεν εκλεισε ακομα ουτε βδομαδα που την πηρα)

Δημοσ.

μην μασας μια χαρα ειναι η τηλεοραση και εγω αυτην εχω!Επισης μπορει να παιζει και video απο usb stick!

Δημοσ.
μην μασας μια χαρα ειναι η τηλεοραση και εγω αυτην εχω!Επισης μπορει να παιζει και video απο usb stick!

με ποιο firmware εισαι;

Δημοσ.

αν θυμαμαι ειναι το 3.54 αλλα με ενα τηλεκοντρολ μπορεις να την κανεις να παιζει απο usb χωρις αλλαγη firmware.

Δημοσ.
Μάλλον μιλάτε για το OVERSCAN που τρώει ένα μικρό ποσοστό της εικόνας γύρω-γύρω (χρειάζεται στο τηλεοπτικό σήμα)

Δείτε στις καρτέλες του ATI Catalyst και βάλτε το Overscan στο 0% (ή στο 100% .. δεν θυμάμαι τώρα)

Βρήκα, ευχαριστώ, από την τηλεόραση άλλαξα από 16:9 σε 'κανονικό' ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Το χειριστήριο υπάρχει και στα Saturn (λογικά και στα Media Markt) στα 12€.

Με ένα ppc, το novii remote και το κατάλληλο codebase είσαι ok μέσα σε 2 λεπτά...

Απλά κατεβάστε το codebase από εδώ : h++p://avclub.gr/forum/showthread.php?t=52920

( Παίρνετε το LG 105-201M PPC PDA WM5-6.doc και αλλάζετε την κατάληξη από .doc σε .ir )

Έπειτα κάνετε τα εξής:

1) Εγκαθιστούμε στο ppc το Novii Remote Deluxe v4.2

2) Στον φάκελο εγκατάστασης και μέσα στον φάκελο "codebases" αντιγράφουμε το αρχείο "LG 105-201M PPC PDA WM5-6.pdb" (αν δεν δουλέψει αντιγράφουμε και το "Remocon.pdb"

3) Στο ppc τρέχουμε το novii remote

4) Φορτώνουμε το codebase "My TV"

5) Πατάμε το κουμπί "enter service menu"

6) Πληκτρολογούμε "0000"

7) Επιλέγουμε "EMF" και από "0" το κάνουμε "1"

8) Επιλέγουμε "DivX" και το κάνουμε "HD"

9) Πατάμε "return" από το τηλεχειριστήριο της TV

10) Κλέινουμε και ανοίγουμε την TV

Καλή επιτυχία....;)

Δημοσ.
Με ένα pppc, το novii remote και το κατάλληλο codebase είσαι ok μέσα σε 2 λεπτά...

Απλά κατεβάστε το codebase από εδώ : h++p://avclub.gr/forum/showthread.php?t=52920

( Παίρνετε το LG 105-201M PPC PDA WM5-6.doc και αλλάζετε την κατάληξη από .doc σε .ir )

Έπειτα κάνετε τα εξής:

1) Εγκαθιστούμε στο ppc το Novii Remote Deluxe v4.2

2) Στον φάκελο εγκατάστασης και μέσα στον φάκελο "codebases" αντιγράφουμε το αρχείο "LG 105-201M PPC PDA WM5-6.pdb" (αν δεν δουλέψει αντιγράφουμε και το "Remocon.pdb"

3) Στο ppc τρέχουμε το novii remote

4) Φορτώνουμε το codebase "My TV"

5) Πατάμε το κουμπί "enter service menu"

6) Πληκτρολογούμε "0000"

7) Επιλέγουμε "EMF" και από "0" το κάνουμε "1"

8) Επιλέγουμε "DivX" και το κάνουμε "HD"

9) Πατάμε "return" από το τηλεχειριστήριο της TV

10) Κλέινουμε και ανοίγουμε την TV

Καλή επιτυχία....;)

Παρόμοια διαδικασία γίνεται και με Symbian κινητά. Αλλά προυποθέτει το να έχεις Symbian κινητό με υπέρυθρες, όπως η δική σου διαδικασία προυποθέτει το να έχεις Pocket PC.

Η λύση του χειριστηρίου των 12€ είναι η καλύτερη για κάποιον που δεν έχει κάποια από τις παραπάνω συσκευές. Και σου μένει και το χειριστήριο το οποίο σίγουρα θα χρησιμοποιήσεις κάπου, καθώς είναι προγραμματιζόμενο.

Δημοσ.
Παρόμοια διαδικασία γίνεται και με Symbian κινητά. Αλλά προυποθέτει το να έχεις Symbian κινητό με υπέρυθρες, όπως η δική σου διαδικασία προυποθέτει το να έχεις Pocket PC.

Η λύση του χειριστηρίου των 12€ είναι η καλύτερη για κάποιον που δεν έχει κάποια από τις παραπάνω συσκευές. Και σου μένει και το χειριστήριο το οποίο σίγουρα θα χρησιμοποιήσεις κάπου, καθώς είναι προγραμματιζόμενο.

Καλύτερα να αγοράσει ένα Logitech Harmony.... Απλά κορυφαίο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...