zvarthangalos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Το παιχνίδι απ'όσο ξέρω δεν ''έσπασε'' ποτέ και ο λόγος που άφησε τους λάτρεις του είδους αδιάφορους είναι η πλήρης αποτυχία του σε επίπεδο gameplay και όχι μόνο ακόμη και απο τον προκάτοχό του.
Djole_7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ρε γμτ τι γινεται με αυτο το παιχνιδι...τοσο χαλια δλδ ε...?
gio@ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 εσπασε για λιγο αλλα βγαλανε patch next day και απο τοτε τπτ το δοκίμασα στο Onlive και μια χαρά arcade simulator για μας τους λάτρεις του ace combat παίζουμε για διασκέδαση όχι να δώσουμε δίπλωμα πιλότου!!!!!!!!!!!!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω ότι τα Ace Combat είναι καλύτερα όμως.
gio@ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 δεν είπα ότι είναι χειρότερα αλλά τελευταία φορά που έπαιξα ace combat στο pc ήταν νομίζω το ace combat 3 στο επικό psx
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ θα γούσταρα πάντως το AC: Assault Horizon στο PC για να βγάζω το τελείως arcade άχτι μου.
panos2171 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 εσπασε για λιγο αλλα βγαλανε patch next day και απο τοτε τπτ το δοκίμασα στο Onlive και μια χαρά arcade simulator για μας τους λάτρεις του ace combat παίζουμε για διασκέδαση όχι να δώσουμε δίπλωμα πιλότου!!!!!!!!!!!!!! Οταν λες για λιγο?? Offline μπορουμε πλεον να το παιξουμε??
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Οταν λες για λιγο?? Offline μπορουμε πλεον να το παιξουμε?? To ειχα original digital download και δεν μπορουσα να το παιξω offline..Και μαλιστα ειχε και αυτα τα υπεροχα του "επεσε η συνδεση=no saves=απτην αρχη την αποστολη". Uninstalled στη δευτερη φορα που μου εκανε το παραπανω.
gio@ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 demo λίγο εννοώ κάπου 30 λεπτά αν θυμάμαι καλά συνονόματε δεν το στέλνεις από εδώ μεριά?
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 M εβαλες στο τριπακι να το ψαξω. Βρηκα το email απο την Ubisoft, με το serial για το παιχνιδι, το order number, κλπ, αλλα οπως ειναι λογικο δεν λειτουργει πια το download link για το παιχνιδι (30 ημερες προθεσμια ειχε κ συμπληρωσαμε 1 χρονο και κατι μερες). Με ενα ψαξιμο δεν φαινεται να χω κρατησει το setup του παιχνιδιου τουλαχιστον μεσα στους σκληρους του desktop. Ξερει κανεις εαν υπαρχει δυνατοτητα να το ξανακατεβασω (νομιμα)? Εαν οχι, ειχα ρωτησει και νωριτερα στο thread, το serial ισχυει μονο για την digital download εκδοση ή και για το dvd?
Greekz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Πρόβλημα με HAWX 2Γεια σας παιδια ενω χτες μπορουσα να παιξω κανονικα σημερα το ανοιγω μεσω steam το παιχνιδι ανοιγει και ο launcher της ubisoft αλλα το παιχνιδι δεν ανοιγει...και μαλιστα ο launcher οπως και το steam δειχνουν οτι το παιχνιδι τρεχει... Ξερει κανεις τι να κανω?
giorgos231 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 movement controls hawx 2 θα τρελαθώ!Γεια εχτες το Βραδι αγορασα το Hawx2 http://hawxgame.uk.ubi.com/οκ κατεβηκαι ολλα μια χαρα εκει ξαφνηκα μου αρχησε το tutorial τα χαλασαμε στην αρχη βρηκα ληση στο προβλημα αλλα μετα μου εμαθε οτι με το ποντικι παμε πανω κατω την καμερα και το ιδιο το αεροπλανο το θεμα μου ειναι οτι το αεροπλανο για να παει κατω πρεπει το ποντικι να παει πανω και να προς τα πανω πας το ποντικι προ τα κατω . υπηρχαν κατι Settings για να το ρυθμισω αλλα δεν ξερω πως ακριοβος πως θα του δωσω την εντολή να παει προς τα πανω οταν κουναω το ποντικι προς τα πανω και πως προς τα κατω οταν κουναω το ποντικι προς τα κατω. οποιος εχει παιξει Hawx2 ισως να με καταλαβει ευχαριστω εκ των προτερων συνχωρεστεμε για τα ορθογραφικα και την ποληλογια μου!
panos2171 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Κάπου έχει επιλογή για reverted mouse ή κάπως έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα