Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2011* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέα ανακοίνωση, νέο παιχνίδι pes2011, νέες υποσχέσεις, νέα ελπίδα για κάτι καλύτερο αυτή την φορά:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ap8zj3BNYIg&feature=player_embedded[/ame]

http://winningelevenblog.com/blog/pes-2011-announced/#more-2934

Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για full manual controls σε πάσες και σούτ!!! Επιτέλους ξυπνήσανε!!!

Επίσης μιλάμε για 1000 new animations (πολλά φαίνονται και στο βιντεο που λένε ότι είναι από κινήσεις in game) και πάνω από 100 ώρες Motion Capture! Και μιλούν και για επιλογή προωθήσεων συμπαικτών (L1/LB fifa anyone?) και πολλά άλλα...

Ελπίζω αυτή την φορά να μην μας λένε παραμύθια και να είναι έτσι τα πράγματα για να δούμε επιτέλους φως στην σειρά we/pes...

Υπομονή και έχουμε να πούμε και να δούμε πολλά μέχρι τον Οκτώβρη...

Αναμένεται μεγάλη μάχη φέτος μεταξύ fifa11 (που έδειξε τις διαθέσεις του με το world cup) και pes2011...

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επίσης μιλάμε για 1000 new animations

Όσο περισσότερα animations έχει τόσο το χειρότερο.

Με πολλά animations ι κίνηση είναι αργή και δεν έχει τόσο καλή η απόκριση και ο χειρισμός.

Τα πολλά animation τα λέω video...

Δεν θέλω να δω video, θέλω να κάνει τη πάσα την ώρα που τη πατάω και όχι να μου δείξει την super ωμαλή του κίνηση!

Ότι θα είναι καλό δεν αμφιβάλω, Pro είναι αυτό...

Δημοσ.
Προβλεπω αμφιροπο ντερμπι με το Φιφα να νικαει στα σημεια λογω εμπειριας.

polakis vs dpapa, θα γινει φετος...

polaki για πες στα παιδια, τι εγινε χτες με τα ματσ μας! χαχαχα

Δημοσ.
Όσο περισσότερα animations έχει τόσο το χειρότερο.

Με πολλά animations ι κίνηση είναι αργή και δεν έχει τόσο καλή η απόκριση και ο χειρισμός.

Τα πολλά animation τα λέω video...

Δεν θέλω να δω video, θέλω να κάνει τη πάσα την ώρα που τη πατάω και όχι να μου δείξει την super ωμαλή του κίνηση!

Ότι θα είναι καλό δεν αμφιβάλω, Pro είναι αυτό...

Φιλε μου εσυ εισαι για κανενα arcade τοτε. Εχεις δοκιμασει το Fifa WC με two button control? Νομιζω οτι θα ειναι καλο για την περιπτωση σου....

Δημοσ.

Φέτος δίνω την τελευταία ευκαιρία μου στην Κονάμι για κάτι καλύτερο. Αν με απαγοητεύσει δεν ξανααγοράσω παιχνίδι PES.

Δημοσ.

το είχα δει το βίντεο και εγώ αλλα βαριόμουν να κάνω thread χεχε.

απο το βίντεο φαίνεται οτι είναι Ingame, καμία σχέση με τις περσινές bullshots ,και ήδη δείχνουν νέα ανιμάτιονς. εγώ ήμουν ευχαριστημένος από την δουλειά που κάνανε και στο 2010 οπότε θα μου αρέσει . το 2010 το δουλέψανε πολύ στον τεχνικό τομέα και φτιάξανε ένα πανέμορφο παιχνίδι που δεν έπαιζε και τόσο καλά,φέτος με τα περσινά γραφικά αν βάλουν και φοβερό gameplay τότε θα είμαι ευχαριστημένος.

θέλω πιο καλή ανταπόκριση,καθόλου Button lag

να στρίβουν γρήγορα οι παίχτες με το r2

να επιστρέψουν το 1-2 του 2009 που μπορούσες να το κάνεις απο το μισό μέτρο,κάτι που δεν γίνεται στο 2010 λόγο Button lag

και φυσικά Master league online αλλα να νιώθει το ονλίνε ,ούτε του 2010 είναι καλό.

Δημοσ.

διαβασα την ανακοινωση της κοναμι κ πιστευω οτι οσον αφορα το gameplay αυτη τη φορα θα εχουμε ενα super simulation Pes.

Μονη αμφιβολια το online mode.αν δεν κανουν αναβαθμιση ωστε να γινονται ματς 10 vs 10 online τοτε βραστα χαραλαμπε.

Δημοσ.

κάθε χρόνο όλο λόγια η konami και στο τέλος μια απογοήτευση! Μόνο στην Ελλάδα παίζετε το προ (αυτή την εντύπωση έχω) η υπόλοιπη Ευρώπη το έχει γυρίσει στο φίφα και είναι πολύ λογικό γιατί έχει γίνει παιχνιδάρα!

κρίμα και κάποτε το προ ήταν βασιλιάς και κατάντησε arcade παιχνιδάκι.....

Δημοσ.

Καλά παιδιά, χαλαρώστε, ένα βίντεο είδαμε μόνο. Κάθε χρόνο, τόσο η Κonami όσο και η ΕΑ κάνουν λόγο για "το πιο βελτιωμένο παιχνίδι evah, το πιο καινοτόμο, το, το, το"... Λες και ακούς πολιτικούς είναι. Ας περιμένουμε να 'ρθει το καλοκαιράκι με την Ε3 του, να μάθουμε λίγα περισσότερα και τα ξαναλέμε τότε. Τα υπόλοιπα είναι για fanboyστικη κατανάλωση...

Δημοσ.

Απλα η ΕΑ οσο και παραδοξο ν'ακουγεται(ολοι γνωριζουμε το ιστορικο της) εκανε πραξη τα λογια της και απο το FIFA 08 βλεπουμε μια συνεχη προοδο και βελτιωση στη σειρα.Απο την αλλη η Κοναμι,NOOOOOT!Για να δουμε παντως μπας και αλλαξει τιποτα την καινουργια σεζον και παρουσιασει τιποτα καλυτερο.

Δημοσ.

Σίγουρα. Ο ανταγωνισμός ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Όπως και να 'χει πάντως, η EA έχει και το πλεονέκτημα του World Cup όπου μπορεί να δοκιμάσει κάποιες ιδέες -οι οποίες αν βγουν μπορούν κάλλιστα να μπουν στο FIFA 11. Ακόμα πάντως είναι νωρίς...

Δημοσ.

Μια ερωτηση ασχετη με το παιχνιδι.

Για ποιο λογο αυτα τα θεματα στολιζονται με τον τιτλο "official"?

Δημοσ.

Pro Evolution Soccer με Σωτηρακόπουλο-Θαναηλάκη

Οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Γιώργος Θαναηλάκης έκαναν το σπικάζ (ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες) στο Pro Evolution Soccer 2011, το οποίο θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2010 στην αγορά. Μαθαίνουμε πως υπάρχουν "μυθικές" ατάκες που θα ενθουσιάσουν όσους γίνουν κάτοχοι του Pro Evolution 2011. !!!!!!!

ανοιξη??? μαλλον κατι δεν παει καλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...