mkou Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Με ενημέρωσαν από τα κεντρικά της Κοσμοτέ, για προσφορά που ισχύεί μέχρι την Παρασκευή και μόνο από το συγκεκριμένο τμήμα που έχει: Για φορητότητα από άλλους πάροχους 1500 λεπτά - 1500 SMS προς Κοσμοτέ 120 λεπτά -120 SMS προς άλλους (φαντάζομαι συνδυασμό τους) 15 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Νομίζω πως είναι πολύ καλή τιμή! Για όποιον ενδιαφέρεται επικοινωνεί στο 2108006300. Εγώ δυστυχώς έκανα ήδη ανανέωση στη Βόδαφον, με πίεση για έκπτωση στο πάγιο οπότε δεν μπορώ να φύγω!
gilardino Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ουσιαστικα δηλαδη ειναι το απεριοριστα 35, 20 ευρω φθηνοτερα...καλο...
paylidis Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ειδικά εαν δίνουν και μια υποτυπώδη επιδότηση ειναι μια χαρά... Ψήνομαι να το κάνω... (αν και με εξυπηρετει μια χαρα το cu με το unlimited)
mkou Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δεν γνωρίζω για επιδότηση, δεν ρώτησα. Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο που σας έδωσα, θα σας απαντήσουν!
triptico Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μόλις πήρα τηλ. Η προσφορά όντως ισχύει αλλά μόνο για μεταφορά από άλλο δίκτυο...
mkou Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ναι, είναι για φορητότητα, συγνώμη ξέχασα να το αναφέρω. για αυτό είπα δυστυχώς που παρέμεινα Βοδαφον, με φορητότητα θα πήγαινα! το διόρθωσα και στο αρχικό ποστ.
yioula Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ωραια φαση! επειδη δεν μπορουν να με δεσμευσουν τα λογια τους υπαρχουν καπου τα ψιλα γραμματα της προσφορας αυτης?
Innersense Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 από Cosmocarta γίνεται; internet στο πάγιο; οπότε με τι παίζει από χρέωση;
jabar Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 η voda την πεφτει στα ισια στην κοσμο σε διαφημιση που εδειξε πριν απο λιγο,σβηνοντας επισημο λογοτυπο της,λεγοντας το κι ολας οτι δινει το διπλασιο απο κοσμο στα απεριοριστα,επιστροφη...20 ευρω καθε μηνα
kalmik Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Το έχουν παρα...σει οι εταιρίες με την αδιαφορία για τους υπάρχοντες πελάτες και το στήσιμο ..λου για αυτους που κάνουν ετήσιες εκδρομές από την μία στην άλλη φίρμα. Γι αυτό και εγώ αγαπητή COTE μετά από μια πενταετία λογαριασμών κατά μέσο όρο 50 ευρώ και επιδοτήσεις της τάξης των 100 ευρώ σας λέω bye bye. Μετατροπή του αριθμού μου σε Cosmocarta για τα εισερχόμενα και τα εξερχόμενα με F2G2 με 10 λεπτά το λεπτό που έχει και 1,5GB (αργό) internet. ΥΓ To έχω ξαναγράψει. Να σταματήσει το πανηγυράκι των επιδοτήσεων και των λοιπών στρεβλώσεων και να έχουμε λογικές χρεώσεις. Κάποια ΕΕΤΤ ακούει;; (Σιγά τι λες τώρα; Η πατρίδα κοιμάται...)
kage Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 αυτοι σου φταινε που το παιζεις ρομαντικος και καθεσαι στην ιδια εταιρια ενω ξερεις τι παιζετε?
k_dinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Πολυ καλο, αραγε γινεται να συνδεσουμε 2 νουμερα σε οικογενιακο? Και ειπαμε μονο τηλεφωνικα γινεται η δουλεια ε? Να μην μπουμε στον κοπο να τρεχουμε σε καταστημα..
tsomoloko Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Να ρωτήσω κάτι...αν είμαι στο πρόγραμμα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 15, μπορώ να το συνδιάσω με ένα άλλο πρόγραμμα του στυλ...COSMOTE 150 και να πληρώνω τα 2 πάγια σε ένα λογαριασμό? Θα βόλευε αν μιλώντας μόνο σε Cosmote-What'sUp συνδίαζα και ομιλία προς τα υπόλοιπα δίκτυα, με ένα λογαριασμό προβλέψιμο ως προς το σύνολό του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.