kallair Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Καλησπέρα, έχω ένα λαπτοπ το οποίο αγόρασα πριν κανα μήνα. σήμερα το πρωι παρατήρησα κάτι κουλό. ξαφνικά μου έβγαλε μύνημα ότι ο χώρος στον C:\ έχει γεμίσει. κοιτάω και βλέπω ότι είχαν μείνει 700mb. κάνω επανεκκίνηση το λαπτοπ και ο χώρο πάει στα 7,5gb. μια παρατήρηση. μου έβγαζε μύνημα να περάσω ένα update του divx όταν άνοιγε το laptop αλλά ποτέ δεν τελείωνε. κάνω απεγκατάσταση το divx, παραμένει το πρόβλημα. κάνω εκκαθάριση του δίσκου, δεν είχε καν system restore points για να σβήσει. κοιτάω τους φακέλους έναν προς έναν και δεν μου βγαίνει με τίποτα 42gb γεμάτα. κάπου 20gb μου έβγαιναν! περνάω ένα πρόγραμμα που βλέπει το μέγεθος των δίσκων κ των αρχείων και μου έβγαλε ακριβώς το ίδιο με αυτό που είδα εγώ! ενώ το partition c:\ είναι 50gb και μου δείχνει ότι μόνο 8gb είναι ελεύθερα, το πρόγραμμα λέει ότι τα αρχεία στον c:\ ειναι 22,52gb!!! που στο κόρακα έχουν γεμίσει τα υπόλοιπα; δείτε το screenshot. πόσα gb λέει ότι είναι γεμάτα και πόσα πραγματικά είναι.
Xdanger Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 παίζει να έχεις το ίδιο πρόβλημα με μένα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=373205 εγώ εβγαλα τον wmp12 και έβαλα τον 11 και είμαι εντάξη το πρόγραμμα μπορεί να μην σου δειχνει τα αρχεία γιατι είναι κρυφά
macabre_sunsets Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Το πρόγραμμα το έτρεξες σαν administrator? Αν όχι τότε δοκίμασε να το κάνεις. Επίσης ρίξε μια ματιά σε ένα παραπλήσιο θέμα εδώ.
kallair Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 όντως αυτό ήταν!! το έτρεξα σαν admin και μου έδειξε ότι στο c:\windows\temp\ είχε 20gb αρχεια! μα καλά στην εκκαθάριση των windows γιατί δεν τα έβρισκε να τα σβήσει αυτά; τι κουλό ήταν αυτό; Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!!!
micos000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Επίσης, μπορείς να κάψεις το αρχείο C:\fujitsu\images\Drivers_Utilities.iso με το image burn και να γλυτώσεις ακόμα 3GB. Επίσης, αν τρέξεις το βοηθητικό πρόγραμμα Εκκαθάριση των Windows και τσεκάρεις τα πάντα, θα καθαρίσεις κι άλλο χώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.