Alchemist` Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Πήγα σε ένα πλαίσιο προχτές και είδα να έχουν στο ράφι έναν επεξεργαστή PhenomII X4 810 στα 69 ευρώ! Τι παίζει ρε παιδιά με δάυτον? αξίζει τον κόπο? Γιατί είναι φθηνότερος και από τους Ahtlon II Χ4 ... Να τον πάρω ή μάπα το καρπούζι? Η έχουν μπερδευτή στο πλαίσιο και είναι κάποιος Phenom X4, και όχι Phenom II X4 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis1983 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 σε ποιο πλαισιο τον βρηκες?περιοχη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Κάποια πατάτα έχει γίνει, η τιμή είναι η μισή. H CPU είναι πολύ καλή, φυσικά γρηγορότερη από τους athlon ΙΙ χ4, είναι βασικά σαν ένας Athlon II x4 με L3 cache μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Κάποια πατάτα έχει γίνει, η τιμή είναι η μισή. H CPU είναι πολύ καλή, φυσικά γρηγορότερη από τους athlon ΙΙ χ4, είναι βασικά σαν ένας Athlon II x4 με L3 cache μνήμη. Έκλεισε πάω να τον πάρω και βλέπουμε... Εάν άλλο γράφει η συσκευασία και άλλα μου βγάζει το CPU-Z έχω δικαίωμα επιστροφής? (σε περίπτωση που κάποια πατατιά πάνε να παίξουνε). Περιμένω απάντηση σ αυτό για να μπω στο αυτοκίνητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Eδώ τον δείχνει όπως πρέπει σε CPU-Z. Πάντως αν όντως έτσι έχει η τιμή, είναι πολύ καλή ευκαιρία! Edit: Για τον 810 είναι οι 2 τελευταίες εικόνες. Έχει 4mb L3 cache, αντί για 6 ;o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Eδώ τον δείχνει όπως πρέπει σε CPU-Z. Πάντως αν όντως έτσι έχει η τιμή, είναι πολύ καλή ευκαιρία! Edit: Για τον 810 είναι οι 2 τελευταίες εικόνες. Έχει 4mb L3 cache, αντί για 6 ;o Με προβληματίζει η τιμή του πάντως, και επειδή δεν θέλω να πετάξω 69 ευρά, σε περίπτωση που μου βγάζει άλλα το Cpu-Z, μπορώ να τον επιστρέψω? @edit: Τα είδα αυτά, παίζει πάντως να μπορώ να ξεκλειδώσω την υπόλοιπη cache, όπως με τους Athlon II ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δεν ξέρω να σου απαντήσω =/ Ας ελπίσουμε πως κάποιο άλλο μέλος γνωρίζει Πάντως σε συμβουλεύω να κάνεις υπομονή μέχρι αύριο, να απαντήσουν κι άλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 http://xtreview.com/addcomment-id-8127-view-Unlocking-6MB-cache-in-phenom-II-X4-810-is-possible.html τι εχεις μητρικη? σε ποιο πλαισιο στη περιοχη? μεταχειρισμενα ή καινουριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Παίδες μόλις τον αγόρασα! Είχαν κάνει τα όργια λάθος στην τιμολόγηση, τον πήρα στην τιμή του Phenom 1 X4 810. Βασικά το καρτελάκι στο ράφι έγραφε AMD Phenom X4 810, και αυτοί βάλανε εκεί τον Phenom II X4 810, αλλά απ' ότι φαίνεται τον έχουνε περασμένο λάθος στο σύστημα, επειδή τον χτύπησε ο υπάλληλος και πάλι μου είπε πως κάνει 69 ευρώ. Λεπτομέρειες μόλις τον περάσω αργότερα... Η μητρική μου είναι η ASUS M4A785D-M Pro (chipset AMD785G + SB710) Είχανε μόνο έναν στο ράφι! Edit: Σχετικά με το pm Val, είναι στο ΠΛΑΙΣΙΟ που βρίσκεται στον Σταυρό (πάνω στην Λ. Μεσογείων). Δεν έχει άλλους, μην ψάξετε τζάμπα, είχανε μόνο έναν στο ράφι. Ο επεξεργαστής είναι καινούργιος, σφραγισμένος σε συσκευασία box. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 αλλαξε το Nick σου απο Alchemist σε kolofardos_ews_esxatou_shmeiou.... μεγεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Σοβαρα μιλας τωρα? Εκανες τρομερη μπαζα παντως αν ειναι αληθεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ωραιότατη αγορά - και νομίζω ότι αν κρατήσεις χαμηλά το HT μπορείς να έχεις ~3,2GHZ εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μην το πεις ούτε του παπά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Άριστη αγορά. Τυχερέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ενταξει ρε παιδια, 70 ευρω κερδισε, οχι και το τζοκερ ακου τρελη μπαζα Καλα εκανες και τον τσιμπησες παντως φιλαρακι...καλοριζικος! Μονο προσεξε, επειδη ειπες οτι η τιμη οφειλοταν σε λαθος ταμπελακι, αν στην αποδειξη εχει περαστει σωστα το ονομα....γιατι αν λεει phenom 1 πρακτικα δεν εχεις εγγυηση... Σε τετοια περιπτωση θα μπορουσες να πας να διαμαρτυρυθεις οτι αλλο σου πουλησαν, αλλο χρεωσαν κλπ και να απαιτησεις τη σωστη αποδειξη, και οταν σου πουνε να πληρωσεις τη διαφορα, να πεις οτι ο πωλητης αυτην την τιμη σου ειπε για Phenom2 προιον , και ενα μαγαζι του βελινεκους του πλαισιου ειναι αναγκασμενο να τα επωμιστει αυτο τα 70 ευρω (που δεν ειναι και τρελο ποσο για να εχουν προβλημα) και να σου κανει επιστροφη τον εικονικο Phenom1 , και νεα αποδειξη για Phenom2 με εκπτωση ωστε να ειναι στα ιδια λεφτα (69) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.