Fulgore1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μακαρι να βλεπαμε και στο Steam Sumer Sales παρομοια bundlge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Κάτι δεν πήγε καλά, έκανα αγορά με paysafe και κόλλησε η σελίδα. Ήρθε mail από paysafe ότι έχει γίνει χρέωση, αλλά από το humblebundle τίποτα ακόμα... και εμενα το ιδιο αλλα μετα απο 5 ωρες μου ηρθε κλειδι κανονικα με κωδικους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Παιδιά όσοι δεν έχετε κάντε ένα account στο humble bundle να έχετε εκεί μαζεμένες όλες τις αγορές σας. Πολύ καλύτερο από το να τις ψάχνετε συνέχεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Κάτι δεν πήγε καλά, έκανα αγορά με paysafe και κόλλησε η σελίδα. Ήρθε mail από paysafe ότι έχει γίνει χρέωση, αλλά από το humblebundle τίποτα ακόμα... Και σε μένα μία από τα ίδια. Πλήρωσα με paypal αλλά κόλλησε στο waiting from paypal... Έγινε η χρέωση αλλά οι κωδικοί δεν στάλθηκαν. Τους έστειλα mail και αναμένω... Ωραίο bundle αλλά δεν αξίζει να δώσω τα 4.7$ καθώ και το bf3 έχω και το sims δεν γουστάρω. Επίσης αν δώσω 1$ τα παίρνω τα άλλα παιχνίδια ή πρέπει να δώσω πάνω απο ένα.Γιατί την άλλη φορά έπαιζα με τα μονόλεπτα στο paypal.Είχα δώσει 4.52 νομίζω και δεν τα πήρα γιατί ήθελε 4.53.Δίνω 1 cent ακόμα πάλι δεν τα πήρα ήθελε παραπάνω.Ξανάδωσα 1 cent ακόμα και τα πήρα αλλά ήθελα δέκα ώρες με το paypal. και εμενα το ιδιο αλλα μετα απο 5 ωρες μου ηρθε κλειδι κανονικα με κωδικους Δεν χρειαζεται να περιμενετε να τελειωσει η συναλλαγη με το paypal, οντως συχνα κολλαει αλλα δεν εχει σημασια, πηγαινετε σε αυτο ή σε άλλο tab πανω δεξια που λεει my account (αν δεν εχετε, φτιαξτε ενα) και εκει σας δειχνει ολο το ιστορικο των bundles που εχετε αγορασει καθως και τα keys τους. Αν δοκιμασετε, θα παρατηρησετε οτι εκει τα δειχνει αμεσως, ετσι δεν χρειαζεται ουτε να στειλετε email στο support, ουτε να περιμενετε καποιο email. (@ silverage, για τα cent σου βγαζει ειδοποιηση στην αρχη, αλλα αν αργεις να πληρωσεις οντως μπορει να ανεβει η τιμη, σε μενα δεν εχει τυχει ποτε, αλλα αν εχεις προβλημα, βαζε εξ'αρχης 5 σεντ παραπανω και εισαι οκ. Για την αγορα με το 1$ σου δινει τα keys, αλλα βρε 'συ, ήμαρτον, βαλε 1,01 ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ακομα και αν καποιος έχει στη συλλογη του το bf3 ή το sims 3, ειναι το τελειο δωράκι για φίλους/γνωστους. Τι και αν έρχεται bf4 και sims4; δίνει πονοοοο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Σήμερα μπήκαν τα παιχνίδια, όλα καλά τελικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ωραίο bundle αλλά δεν αξίζει να δώσω τα 4.7$ καθώ και το bf3 έχω και το sims δεν γουστάρω. Επίσης αν δώσω 1$ τα παίρνω τα άλλα παιχνίδια ή πρέπει να δώσω πάνω απο ένα.Γιατί την άλλη φορά έπαιζα με τα μονόλεπτα στο paypal.Είχα δώσει 4.52 νομίζω και δεν τα πήρα γιατί ήθελε 4.53.Δίνω 1 cent ακόμα πάλι δεν τα πήρα ήθελε παραπάνω.Ξανάδωσα 1 cent ακόμα και τα πήρα αλλά ήθελα δέκα ώρες με το paypal. E καλά τώρα συγχώραμε αλλά αν ανεβάζεις 1 - 1 cent τη τιμή σου εεε καλά να πάθεις, εγώ αν το είχα το site επίτηδες θα στο έκανα για σπάσιμο. Δώσε 10 cent με μιας (ούτε 10 λεπτά σε ευρώ) και τελείωσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Κάτι που δεν έχω καταλάβει.... Μπορώ π.χ. να κρατήσω εγώ το κλειδί του crysis για το steam και να δώσω το κλειδί του origin σε φίλο και έτσι να έχουμε και οι δυο το παιχνίδι και να παίζουμε και online? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 οχι δεν εχει και ο φιλος παραπανω πως λεει οτι αγορασε με paysafe? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 μολις το τσιμπησα και εγω... αμα πατησω να παρω τους κωδικους για καθε παιχνιδι ξερουμε μεσα σε ποσες μερες πρεπει να τα εχουμε ενεργοποιησει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 οποτε θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Καλά αυτή είναι προσφορά "τί λες τώρα" που λένε... Αν και κάποια από αυτά τα έχω... Μπορώ να τα δωρίσω κάπου, ξέρετε; Μου φαίνεται το paypal την άκουσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 https://www.humblebundle.com/ για τα παιχνίδια που δίνει,τα κλειδιά είναι ξεχωριστά για κάθε παιχνίδι,ή ένα που ανοίγει όλα τα παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 ξεχωριστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αμα ειναι ξεχωριστά αξίζει γιατι ορισμένα απο αυτα τα εχω οποτε τα υπόλοιπα μπορω να τα δώσω σε καποιο φίλο , αλλα ας μας πει σίγουρα καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις