Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1


newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Moderators

για να παρω το crysis τι βαζω στην διευθυνση το λεω γιατι ειναι αυστραλια σαν χωρα επιλεγμενη

Paypal και Australia ως χωρα, δουλεψαν κανονικα.

τα παιχνίδια από origin έχουν steam cd-key? δηλαδή τα κατεβάζεις από steam????

Το key του Crysis δεν δουλευει στο Steam (..φανταζομαι πως ειναι λογικο μια και ειναι ανταγωνιστες or something)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ντάξει ρε συ zizu, κι εγώ πήρα 120 παιχνίδια το 2012.Αυτό όμως τι πάει να πει;Ότι επειδή το walking dead το βγάλαν στα 6 ευρώ περίπου και επειδή εγώ έχοντας άλλα 200 αυθεντικά παιχνίδια στην πλάτη που δεν έχω παίξει, υπάρχει περίπτωση να το παίξω 2 χρόνια μετά, που τότε μπορεί να το βρίσκεις παντού με 2 ευρώ δεν είναι καλή προσφορά η τωρινή;Έχουμε γίνει πολύ ψείρες οι pcάδες τελευταία μου φαίνεται.Μας κακόμαθαν πολύ άσχημα με όλες αυτές τις εκπτώσεις.Έφτασα κι εγώ στο σημείο να λέω: μπα μαλακίες προσφορές έβγαλε το steam, αδιάφορες.Ε βέβαια, αφού δεν υπάρχουν πάνω από 2-3 παιχνίδια που να θέλω και να μην τα έχω ήδη πάρει σε προσφορά πως να μη μου φαίνονται όλα αδιάφορα.Ας πάμε να τα πούμε στους κονσολάδες αυτά...

 

Mα δεν είπα ότι η τιμή είναι άσχημη, απλά δεν είναι τόσο καλή για κάποιον που έχει 100+ παιχνίδια μπροστά του ώστε να "τρέξει" να το αγοράσει κι ας μην το θέλει άμεσα. Το amazon στο παρελθόν έχει κάνει πολύ καλύτερες προσφορές που θα έβαζαν τον οποιοδήποτε στον πειρασμό να αγοράσει, όσα παιχνίδια και αν έχει στην άκρη - βλέπε Οκτώβρη όπως ανέφερα ξανά, με bundles των 100+$ να τα δίνουν για 7.50$...Τώρα το πως αγοράζει ο καθένας και το τι θεωρεί προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες του, είναι καθαρά προσωπικό θέμα.

 

Προσωπικά, πλέον, ακολουθώ την ίδια τακτική με τον γαύρο (ποστ #4463).

 

Υ.Γ. Έχω και κονσόλες και ξέρω εδώ και χρόνια πως είναι να αγοράζεις retail - Το καλό με τις κονσόλες είναι ότι όταν αγοράζεις το παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα θα το δοκιμάσεις κιόλας, σε αντίθεση με τo pc... Συν το PS Plus που σου δίνει πόσα παιχνίδια και έχω βρει συνδρομή με 3 ευρώ/μήνα.

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Σχετικα με το Crysis

 

 

2IAru.jpg

 

 

To επαιξε κανεις? Ενα googling με το παραπανω error message, βγαζει κατι εκατονταδες threads στα forums της ea, με εκπληκτικες λυσεις του στυλ uninstall-install, reboot computer, logout-login, install σε default φακελους και ιστοριες γι αγριους, απο τους αντιπροσωπους της EA. Τα οποια φυσικα δεν λειτουργουν.

Κριμα το 1 ολοκληρο $?  :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.game.co.uk/en/elder-scrolls-bundle-oblivion-goty-skyrim-heathfire-dawnguard-199776?cm_mmc=Twitter-_-Digital-_-ElderScrollsBundle-_-Link

 

Περίπου 26 ευρώ, Elder Scrolls Bundle.

Πρέπει να ενεργοποιείται και για Ελλάδα μιας και πρόκειται για ένα steam key που περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

DOW Franchise Pack (ολα τα dawn of war1+2+dlc)=3.75 eyro (με κουπονι-απο amazon.com-για steam)

για λίγη ώρα

 

Προσοχή, καθώς τα Dawn of War Gold και Dawn of War: Dark Crusade δεν είναι για Steam (απο ότι κατάλαβα είναι direct downloads απο Amazon, ενώ τα key που δίνουν είναι για το Runic service - multiplayer).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όχι όπως ξαναείπα το πήρα από getitnow με 3 ευρώ τότε που είχε πρωτοανοίξει και αφού δεν μπήκα πότε online ,περίμενα πως θα ενεργοποιούταν στο origin ,αλλά όπως και κάποια άλλα τζίφος.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...