zafitolis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 με το σημερινό humble sega strategy ξέρει κανείς αν το warhammer ειναι πλήρης?
DJDB Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Το Indie Gala δίνει το Terra Lander. https://www.indiegala.com/store Την στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές το giveaway είναι ακόμα διαθέσιμο. Έκανα claim και, κλασσικά πλέον, δεν πήρα τίποτα. Τρίτο giveaway τους στην σειρά που κάνω claim, μου λέει να βρω το κλειδί στην library και δεν υπάρχει τίποτα. Από το support, η μόνη τους απάντηση την πρώτη φορά που έγινε αυτό ήταν πως "sorry, μας τελείωσαν τα κλειδιά". Από τότε που θέλουν Steam κτλ για να πάρεις το κλειδί, ή το σύστημα τους είναι για πέταμα ή κάνουν κάτι πολύ λάθος. Αλλιώς να φτιάξω κι εγώ μια σελίδα να λέω "πάρτε κλειδιά, δώστε μου το Steam σας" και μετά να κοροϊδεύω και να λέω sorry. 1
infin1tyGR Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Γράφει «Please be patient, it may require up to 1 hour due to high traffic load.» Εμένα μου το έδωσε μετά από λίγο, ίσως σου το έχει δώσει κι εσένα.
carolosjk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Προσωπικά πριν κανα μισάωρο που είδα το giveaway μόλις πάτησα claim key το έλαβα αμέσως στο library. Γενικά δεν είχα ποτέ θέμα να μην λάβω κλειδί από indiegala
WizNick Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Και εγω το ελαβα αμεσως αυτη την φορα, αλλα τα δυο προηγουμενα giveawats οντως δεν ειχα παρει τιποτα.
agrio.imeros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Το Indie Gala δίνει το Terra Lander. https://www.indiegala.com/store Την στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές το giveaway είναι ακόμα διαθέσιμο. Έκανα claim και, κλασσικά πλέον, δεν πήρα τίποτα. Τρίτο giveaway τους στην σειρά που κάνω claim, μου λέει να βρω το κλειδί στην library και δεν υπάρχει τίποτα. Από το support, η μόνη τους απάντηση την πρώτη φορά που έγινε αυτό ήταν πως "sorry, μας τελείωσαν τα κλειδιά". Από τότε που θέλουν Steam κτλ για να πάρεις το κλειδί, ή το σύστημα τους είναι για πέταμα ή κάνουν κάτι πολύ λάθος. Αλλιώς να φτιάξω κι εγώ μια σελίδα να λέω "πάρτε κλειδιά, δώστε μου το Steam σας" και μετά να κοροϊδεύω και να λέω sorry. Μπήκα μόλις τώρα και το πήρα. Το αντίθετο συμβαίνει μ΄εμένα. Από τότε που διαθέτουν κλειδιά μέσω steam, με τρεις κινήσεις το κλειδί βρίσκεται στη library. Στείλτους και άλλο μύνημα. Μπορεί να είναι λίγο αργοί στις απαντήσεις τους, είναι όμως ευγενικοί και εξυπηρετικοί...
DJDB Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μπήκα μόλις τώρα και το πήρα. Το αντίθετο συμβαίνει μ΄εμένα. Από τότε που διαθέτουν κλειδιά μέσω steam, με τρεις κινήσεις το κλειδί βρίσκεται στη library. Στείλτους και άλλο μύνημα. Μπορεί να είναι λίγο αργοί στις απαντήσεις τους, είναι όμως ευγενικοί και εξυπηρετικοί... Μια τους το έχω πει με mail την πρώτη φορά που έγινε (οπότε και πήρα ένα απλό sorry) και μια με twitter την δεύτερη (καμία απάντηση). Τώρα έστειλα ξανά mail, υποψιάζομαι πως θα συμβεί κάτι παρόμοιο.
Tobajara Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Εγώ πάλι το πήρα μέσα σε δευτερόλεπτα. Τυχερά είναι αυτά... Επίσης είχα καιρό να πάρω κάποιο bundle και χτύπησα τα δύο προηγούμενα που αναφέρθηκαν. Τα 12 δολλάρια για Attila και Company of Heroes 2 τα ψιλοσκέφτηκα αλλά τα έδωσα. Περισσότερο με ενδιέφεραν τα expansions των Dawn of War που δεν τα είχα και του CoH 1. Το bundle με τα van Helsing 1+2 το ψιλομετάνιωσα ακόμα και σε αυτή την τιμή γιατί περίμενα να τα πάρω πλήρες πακέτο όλα μαζί στο GOG και όχι στο Steam, αλλά δε βαριέσαι, ήταν πάνω στην τρέλα ΛΕΜΕ.
DJDB Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μπα, ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα. Και καμία απάντηση από το support. Anyway, το MoH: Pasific Assault είναι πλέον on the house στο Origin. https://www.origin.com/en-ie/store/buy/medal-of-honor-pacific-assault/pc-download/base-game/standard-edition 1
nzeppos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι τελείωσα αυτό το παιχνίδι πριν 10+ χρόνια σκοτώνοντας ακριβώς 1164 Ιάπωνες. Γράφει τα στατιστικά στις τελικές οθόνες και αυτό το νούμερο θα μου μείνει for life. Πολύ σφαγή το MoH:PA. 3
Nath2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Για το sega strategy pack χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια. Αγόρασα το full πακέτο των 12 ευρω στο οποίο μεταξύ άλλων έχει το shogun 2 fall of the samurai. Το πρόβλημα μου είναι το ότι ενώ υπάρχει πλέον στο library μου δεν με αφήνει να το κατεβάσω παρά μόνο να κατεβάσω το απλό shogun 2. που υποτίθετε ότι ειναι διαφορετικά παιχνίδια. Ξέρει κανείς που πήρε το bundle/έχει τα παιχνίδια τι παίζει;
LosPoulos93 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Για το sega strategy pack χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια. Αγόρασα το full πακέτο των 12 ευρω στο οποίο μεταξύ άλλων έχει το shogun 2 fall of the samurai. Το πρόβλημα μου είναι το ότι ενώ υπάρχει πλέον στο library μου δεν με αφήνει να το κατεβάσω παρά μόνο να κατεβάσω το απλό shogun 2. που υποτίθετε ότι ειναι διαφορετικά παιχνίδια. Ξέρει κανείς που πήρε το bundle/έχει τα παιχνίδια τι παίζει; Εχω εγω το gold edition , απλα κατεβασε το shogun 2 , οταν το ανοιξεις εχει επιλογες για το τι θελεις να παιξεις , shogun 2 ή rise of the samurai ή fall of the samurai 1
DJDB Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Και εκεί που έπαιζα τις τελευταίες μέρες Assasins Creed 3 και έλεγα πόσο δίκιο είχαν κάποια αρνητικά reviews και πόσο θα προτιμούσα το Black Flag, τσουπ (ναι, τσουπ ήταν ο ήχος που ακούστηκε) έρχεται την επόμενη μέρα ένα Ubisoft Sale με το Black Flag στα 4,99 ευρώ. Το έχω ξαναπετύχει πολλές φορές σε αυτήν την τιμή, αλλά πάντα κρατιόμουν για κανένα Humble Bundle. Όχι και τώρα όμως.
Bigi444444 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Με αφορμή το παραπάνω σχόλιο του djdb, μήπως έχει βρει κανείς τη steam standalone έκδοση του freedom cry, σε τιμή 5€ ή λιγότερο;Τελευταία φορά την έβαλαν στα 3,75 κάπου το Νοέμβρη στο steam και λέω, ντάξει μωρέ, δεν επείγομαι, άλλη φορά και τη βλέπω πλέον παντού στα 7,5 με έκπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις