Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για το cs go έχω 2.20 στο steam wallet μόνο αν φτάσουν αυτά θα το πάρω...

Το rocket league είναι πιο πολυ για διασκεδαση τώρα πόσο replayability θα έχει, δε το γνωρίζω.

Project cars μόνο πακέτο με τα dlc.

To dirt rally κάτω από 35 ευρώ θεωρω ότι είναι οκ γτ είναι ολοκαίνουργιος τίτλος

35 το πηρα σε EA το καλοκαιρι. 28ε ξεκινησε day1 EA ισως παιξει 50-60% τωρα για το csgo λυπαμαι που στο λεω αλλα δεν παιζει να το δεις κατω απο 5ε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ξανα σκεψου το για rainbow six. διαβαζω διαφορα (ειδικα για amd systems) μπες στο νημα με το rainblow six στο φορουμ

Δεν εχω amd :P κρεμα παιζει με 770 2gb medium το παιζω 100-130 fps max 1.7 vram

Rocket league μαγκες αξιζει και με το βραβείο που πήρε (νομιζω best multi της χρονιάς και 50 εκ.πωλησεις ενώ η κατασκευή του κόστισε με το ζορι 2)θα δώσουν πράγμα στο λαο. Εγω το επαιζα μέσω του Μπάρμπα Στάθη απο Αμερικα με παρεακι 4 ατομα και λιώναμε!!

Επίσης αν μπει καλη προσφορά το rocket league pack των 4ων ατομων το τσιμπάτε κατω απο 10 ευρω ανα ατομο

Τι γνώμη έχετε για το Sonic Generations? Το καλοβλέπω γιατί φαίνεται σαν συνοθύλευμα από τα παλιά. Περιμένω γνώμες, ευχαριστώ.

Φίλος μου που είναι της δεκαετίας του '80 και μεγάλος fan του Sonic (και fanboy της Sega :P ) το αγάπησε το συγκεκριμένο.

Ελπίζω να σου αρκεί το παραπάνω. :)

• Like 1

Φίλος μου που είναι της δεκαετίας του '80 και μεγάλος fan του Sonic (και fanboy της Sega :P ) το αγάπησε το συγκεκριμένο.

Ελπίζω να σου αρκεί το παραπάνω. :)

ΟΚ, ευχαριστώ, μου αρκεί.  :)

Σκέφτομαι να τσιμπήσω κάποιο Sonic στις εκπτώσεις αλλά πάνε πολλά χρόνια που ασχολήθηκα.

Τι γνώμη έχετε για το Link.png Site: Sonic Generations ? Το καλοβλέπω γιατί φαίνεται σαν συνοθύλευμα από τα παλιά. Περιμένω γνώμες, ευχαριστώ.

ειναι πραγματικά πολύ καλό. Το είχα πάρει κάπου στα 4 ευρώ απο HUMBLE BUNDLE..

Τις τελευταίες εβδομάδες, το Humble Bundle είναι μια πολύ κρύο, μια πολύ ζέστη. Tespa, πολύ καλό bundle το καινούργιο, από τα καλύτερα των τελευταίων εβδομάδων (μαζί με της Capcom). Για όποιον δεν έχει το Tomb Raider σε PC, αξίζει να πάρετε και το full bundle, στα 9 δολάρια (όπως έκανα εγώ).

Σύμφωνα με μια πρόβλεψη από εδώ, στο BTA αναμένεται να προστεθούν κάποια από τα παρακάτω:

• Thief (αυτό παίζει πολύ και σε άλλα σχόλια, φαντάζομαι αναφέρονται στο καινούργιο)
  • Final Fantasy XIII
  • Deus Ex: Human Revolution
  • Kane & Lynch 2: Dog Days
  • Kane & Lynch collection  
  • Sleeping Dogs

Αν τύχει και βάλουν το Sleeping Dogs, ακόμη και την απλή έκδοση, θα είμαι κάπως έτσι ->  :D.

Βλέπω κάτι σχόλια στο Reddit πως δεν πρόκειται να το pushάρουν too much και μάλλον θα δώσουν τίποτα DLCs. Ξεχνούν πως στο bundle της Capcom είχαν προσθέσει Resident Evil 5 και Remember Me (και πως είναι Χριστούγεννα, οπότε ο κόσμος χαλάει λεφτά).

Όσον αφορά στα winter sales του Steam, όπως έγραψα εδώ, καλές προσφορές είναι τα παρακάτω:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι προσφορές στο steam θα είναι σταθερές μεχρι να περάσει το sales; Mεχρί στιγμής το project cars με ψήνει στα 20 ευρώ μαζί με 1 dlc

update. Το πήρα το project cars :)

Επεξ/σία από ditsikts

Χθες αγόρασα το  umble Bundle και πάτησα να το πάρω σαν gift ( τα κλειδιά ) αυτή η μ@λακια που τους δέρνει δεν ξέρω μέχρι που έχουν σκοπό να την φτάσουν ....δεν κλειδώνει τιμή αν τα αγοράσεις gift :shock: οκ όμως δεν θα με χαλάσει κι όλας μιας και το 10€ δεν θα τους το έδινα, απλά είναι κρίμα να μην χτύπαγα το :

• Sleeping Dogs  ( Aν μπει αυτό) τα άλλα απλά τα έχουν δώσει 20 φόρες τα τελευταία 2 χρόνια.

Το Far Cry 4, στο Uplay, στα 10 ευρώ.

EDIT: Και για PS και Xbox έχουν το Limited στα 7,5 ευρώ. Μπα, ούτε 10 δεν τους δίνω, με τέτοια πρακτική. Καταραμένη Ubisoft.

τι σε χαλάει ακριβός ? ( τι δεν έχουν μυαλό οκ έχεις έναν καλό θείο και αη στο ...δι@λα ubi και κάθε ubi που μας έχεις χεσμένους και ασχολείσαι μόνο με τα κουτιά (xbox...ps4). 

• Like 1

τι σε χαλάει ακριβός ? ( τι δεν έχουν μυαλό οκ έχεις έναν καλό θείο και αη στο ...δι@λα ubi και κάθε ubi που μας έχεις χεσμένους και ασχολείσαι μόνο με τα κουτιά (xbox...ps4). 

Επειδή όμως θείους δεν έχουμε (και δεν είμαστε και σε ηλικίες για να περιμένουμε από θείους), περιμένω να μου δώσει το ίδιο προϊόν στην ίδια τιμή με τις κονσόλες. Εμένα και μου δίνει λιγότερα (δεν είναι limited), και πιο ακριβά. Και όλα αυτά για ένα digital download. Όχι. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...