Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1187064/

Πως γίνεται μια ταινία με ερμηνείς ψιλοάθλιες, σκηνοθεσία ψιλοαδιάφορη και εφέ για τον πο*τ)ο να έχει δικό της θέμα? Απλά: Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΒΕΙ ΚΩΛΟΥΣ.

Ντάξει μερικοί παίζει και να με βρίσετε, αλλά ταινίες με τέτοιες υποθέσεις με κάνουν να εκστασιάζομαι. Σε όσους δεν αρέσουν τα time-travels και τέτοια φάση, η ταινία θα φανεί χωρίς νόημα. (Είναι εδώ που τα λέμε). Αλλά οι λάτρεις ταινιών τύπου Machinist, Primer, Lost θα κολλήσουν άγρια.

Δεν θέλω να πω τίποτα για να μην το χαλάσω, ωστόσο έχω και εγώ μια μιρκή απορία σχετικά με το τέλος:

Αυτή μετά τον ύπνο γιατί ξύπνησε και δεν θυμόταν τίποτα? Κανονικά έπρεπε να φτάσει στο καράβι και να τα θυμάται όλα.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχω δει πριν από κανα εξάμηνο ,μου είχε κάνει καλή εντύπωση αν και υπήρχαν κάποιες τρύπες στο σενάριο.

Πάντως σε κρατά σε αγωνία και το βλέπεις χωρίς να κουράζει.

Τώρα για την ερωτησή σου,δεν θυμάμαι.

• Moderators
Δημοσ.

Πραγματικα ειναι απο τις ταινιες που "κρυβουν" πολλα... Και εμενα μου αρεσε πολυ και εψαχνα για ωρες μετα την "προβολη" να βρω αν οι δημιουργοι ειχαν κατι παραπανω στο μυαλο τους απο οσα φαινονται με πρωτη αναγνωση.

Παει σχεδον ενας μηνας που την ειδα...

αλλα αν θυμαμαι καλα (ειμαι σιγουρος οτι το θυμαμαι) δεν ισχυει αυτο που λες στο spoiler. Ολα τα θυμοταν γι αυτο και ξαναπηγε στο καραβι για να μπορεσει να κανει και παλι τον κυκλο...

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμ, οχι, τωρα το θυμηθηκα...

Βαζω σε spoiler την γνωμη μου για οποιον δεν την εχει δει και θελει να την δει χωρις να ειναι επηρεασμενος...

Δεν θυμαται γιατι ολο αυτο ειναι ενα ονειρο. Πολλες φορες βλεπουμε ονειρα που ειναι ενα συνεχως επαναλαμβανομενο πραγμα. Οι ενοχες της την εβαλαν σε αυτο το ονειρο (ενοχες για το οτι δεν ειναι καλη μητερα κ.α.). Ποτε δεν πηγε στο καραβι κλπ κλπ... Ολα αυτα ειναι πιστευω κατα την διαρκεια του υπνου της ΠΡΙΝ παει στο καραβι...

• Moderators
Δημοσ.

Ο καθενας με οτι βολευεται... :-)

Αλλοιμονο αν ολοι βλεπαμε τα ιδια... Θα ημασταν ιδιοι...

Πες και συ την αποψη σου αν εχεις κατασταλαξει... Μην ντρεπεσαι :P

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω κατασταλάξει.Πάντως όταν είπα οτι δεν μου αρεσε η εξήγηση σου δεν το είπα κακοπροαίρετα.Εννοείται πως ο καθένας μπορεί να παίρνει ο,τι θέλει και ό,τι τον εκφράζει από την εκάστοτε ταινία ή βιβλίο κλπ.Αυτό άλλωστε είναι και το ωραίο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Πραγματικα ειναι απο τις ταινιες που "κρυβουν" πολλα...

Εκεί κολλάω. Αν είναι όντως απο τις ταινίες που κρύβουν πολλά και ο δημιουργός το έψαξε καλά το θέμα πριν την γυρίσει, τότε έχει μια παρα πολύ καλή τροφή για σκέψη που ξεκινάς να βρεις το νήμα και το χάνεις. Μιλάω για το:

αν υπάρχει λούπα ή όχι. Διότι αν υπάρχει λούπα, απο κάπου πρέπει να ξεκινάει και κάπου να τελειώνει. Η ιστορία δεν έδωσε ξεκάθαρα σημάδια που τελειώνει η λούπα. Οι πιο ρομαντικοί θα πουν εκεί που σκοτώνεται το παιδί. Αλλά οι πιο λογικολόγοι θα δουν ότι η σκηνή με το σκότωμα του παιδιού δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Μια σκηνή σαν όλες τις άλλες. Δεν δείχνει σημάδια έναρξης. Αν έβαζα κάπου την αρχή θα την έβαζα στο ξύπνημα αυτηνής μετά τον 2ωρο ύπνο της στο καράβι.

Επίσης πολύ ψαγμενιά ότι κατα κάποιον τρόπο ο δημιουργός σε άφηνε να νομίζεις αυτό που είπε και η ίδια σε κάποια φάση: ''Η ροή του χρόνου μπορεί να αλλάξει'', αλλά στην ουσία σε διαψεύδει λίγο μετά όταν βλέπεις ότι και μέσα στο καράβι υπάρχει λούπα αλλά πολύ μεγαλύτερη απο αυτήν που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ταινίες. Η λούπα περιλάμβανε παραπάνω απο ένα εαυτούς της γκόμενας. Ότι και αν έκανε αυτήν, που νόμιζε ότι ξεφεύγει απο τα συνηθισμένα το είχε ξανακάνει άπειρες φορές και δεν μπορούσε να ξεφύγει απο αυτό.

Επίσης μια σκέψη είναι ότι και το μωρό της προφανώς τα έχει παίξει απο αυτό που γίνεται. Δεν είναι και λίγο να αντιλαμβάνεσαι ότι Μανα δεν είναι μόνο μία.

Πωω, τελικά μ'άρεσε πολύ το εργάκι.

---------- Προσθήκη στις 16:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:07 ----------

Θα το δω και θα σε κράξω...

Περιμένω σκληρό αγόρι. Περιμένω την κατακραυγή...

Αφου σου αρεσουν τετοιου ειδους ταινιες μπορεις να δεις και αυτη που θεωρω εξαιρετικη: Frequently Asked Questions About Time Travel

http://www.imdb.com/title/tt0910554/

Θα το κάνω, να είσαι σίγουρος.

Επεξ/σία από Sellers
Δημοσ.

A νομιζα λεγατε για το Triangle με τον Sam Neil.καταπιανεται με παρομοιο θεμα αλλα ειναι mini tvseries.αρκετα καλη,με μπολικο σασπενς.

Δημοσ.
A νομιζα λεγατε για το Triangle με τον Sam Neil.καταπιανεται με παρομοιο θεμα αλλα ειναι mini tvseries.αρκετα καλη,με μπολικο σασπενς.

όλο λέω να την δω και όλο την αναβάλω λόγω μεγέθους

(3 επεισόδια αν θυμάμαι καλά).

Δημοσ.

Εντελώς Φροϋδικό το έργο, ούτε time travel ούτε τπτ.

Με ξεγέλασες Σελλερς, περίμενα κάτι καλύτερο. Και θα ήταν καλύτερο

αν η ταινία τελείωνε στο ατύχημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...