Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω για 'σας, πάντως η Τreyarch έκανε την πιο γ@μάτη δουλειά με το World at War.

Το παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά. Θα προτιμήσω να ξαναπαίξω αυτό παρά το MW2 που θα με κρατήσει 5-6 ώρες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 758
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι ρε είσαι σοβαρός ?

Infinity Ward For The Win..

Το Campaign του Mw2+Mw3 δεν θα το βρεις σε άλλο FPS..

Εάν έφτιαχναν ένα σοβαρό CoD, με τουλάχιστον διπλάσιας διάρκειας SP και με νέα μηχανή γραφικών....Θα λέγαμε RIP για όλα τα υπόλοιπα..

Προσωπικά μου άρεσε είπα, δεν είπα πως είναι καλύτερο.

Αυτά είναι γούστα φίλε μου. :) Μου άρεσε η βία που είχε, να πετυχαίνεις head shot και να φεύγει το κεφάλι, να βλέπεις τα χέρια να πετάνε στον αέρα, να κόβονται πόδια ή και στη μέση οι γερμανοί, είχε άλλο feeling το παιχνίδι.

Με το sniper να κάνεις συγχρονισμό με τα αεροπλάνα για να μην σε ακούσουν, απλά τα σπάει.

Το MW2 δεν είχε κάτι που να με τράβηξε τόσο. Δε λέω, ωραίο, καλό, αλλά για μένα, καλύτερο απο το WaW δεν είναι.

Και ελπίζω το CoD που θα βγεί του χρόνου να είναι στο Vietnam ή στον Περσικό κόλπο.

υγ : αν δεν μου άρεζε το MW2, δεν θα το αγόραζα ;)

υγ2 : μιλάω καθαρά για το campaign μιας και δεν ασχολούμαι με το multi

• Like 1

Προσωπικά μου άρεσε είπα, δεν είπα πως είναι καλύτερο.

Αυτά είναι γούστα φίλε μου. :) Μου άρεσε η βία που είχε, να πετυχαίνεις head shot και να φεύγει το κεφάλι, να βλέπεις τα χέρια να πετάνε στον αέρα, να κόβονται πόδια ή και στη μέση οι γερμανοί, είχε άλλο feeling το παιχνίδι.

Με το sniper να κάνεις συγχρονισμό με τα αεροπλάνα για να μην σε ακούσουν, απλά τα σπάει.

Το MW2 δεν είχε κάτι που να με τράβηξε τόσο. Δε λέω, ωραίο, καλό, αλλά για μένα, καλύτερο απο το WaW δεν είναι.

Και ελπίζω το CoD που θα βγεί του χρόνου να είναι στο Vietnam ή στον Περσικό κόλπο.

υγ : αν δεν μου άρεζε το MW2, δεν θα το αγόραζα ;)

υγ2 : μιλάω καθαρά για το campaign μιας και δεν ασχολούμαι με το multi

σχετικα με τα υστερογραφα

1)μπραβο, ετσι, μαρεσεις

2)το εχεις αγορασμενο και δεν παιζεις multi? χανεις το μισο παιχνιδι

Με τα 60 hz της οθόνης σου, έτσι και αλλιώς δεν αξίζει να πας για παραπάνω από 60 fps. Θα έχεις τρελό tearing.

Τι θα πει αυτο ρε μάστορα ? Μίλα Ελληνικα..

@gavros10

Σου είχα πεί, για multi έχω το PS3. ;)

Μόλις το έβαλα κι εγώ (στο παλιό pc), τρέχει πάνω απο 20fps (σε 1280x1024, τα settings τα άφησα όπως ήταν) με έναν Athlon 3000+, μια 7600GT και 1.5GB RAM.. CoD4 φάση δηλαδή.. Να σημειώσω πως έχω και περσινούς drivers.

Το εβαλα κι εγώ το παιχνίδι,απο περιέργεια κυρίως,μιας και βλέπω πως γινεται μεγάλος ντορος...

Συμπαθητικό. Ομορφα γραφικά και όχι ιδιαίτερα βαρύ. Με όλα φουλ,στο σύστημα της υπογραφής μου σε 1920Χ1200 έχει περίπου 43-45 fps. Μια χαρά για κάρτα γραφικών 2ετίας.

Nαι, παντα τα cod ειναι καλα απο θεμα απαιτησεων. Εχουν ωραια γραφικα και δεν ζητανε τρελα πραγματα σε σχεση με αλλα παιχνιδια που εχουν ιδια και χειροτερα πολλες φορες γραφικα και ζητανε οτι τους κατεβει.. :devil:

Δεν το εχω βαλει βεβαια και ουτε μαλλον θα παρω καποιο fps φετος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...