Προς το περιεχόμενο

Pirelli Discus Wireless VoIP AG v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sorry..τα ειδα στο spoiler...δεν προσεξα οτι ειχες το Link..Παω να δοκιμασω..ty !

δεν λειτουργει

Ρε παιδιά, το αρχείο rar δεν κατεβαίνει...δεν μας λέτε το user pass για να το κάνουμε και εμείς;

παντως δεν χανεις και πολλα.ειναι ενα ρουτερ που δεν αξιζει και τιποτα τρελλο.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά ψάχνω και εγω τους κωδικούς αλλά το αρχείο δεν ανοίγει και ο τύπος που ανέβασε το λινκ δεν απαντάει στο μυνήματα.Τους έχει κανένας σας?

Δημοσ.

αν και στο θεμα σου δεν ξερω να απαντησω εν τουτοις δεν ειναι κανα σοβαρο ρουτερ.καλυτερα με 25 ευρω παρε κανα vigor 2700.πιο πολυ θα το χαρεις. to on on δεν νομιζω να παιζει λογικα. <BR>ειδα και αυτο<BR><A href="http://www.spasto.net/t1081-topic">http://www.spasto.net/t1081-topic</A>

Δημοσ.

Ξέθαψα δυο απο το ντουλάπι ενός φίλου και σαν τεχνικάρα που είμαι :D θέλω να τα σενιάρω, για ενα άλλα φιλαράκι που έχει ακόμα ενα Baudtec με usb...

Ό φιλάρας τελικά απάντησε και μου έστειλε εναλλακτικό σύνδεσμο για το pdf.

Οφείλω να ομολογήσω βέβαια οτι το megafileupload.com είναι (μακράν) το χείρότερο file hosting site της πλάσης, μετά απο αρκετές προσπάθειες λοιπόν κατάφερα να κατεβάσω το περιβόητο αρχείο.

Τα στοιχεία που ψάχνουμε είναι :

Username: ONTadmiN

Password: #ONt@Dm1n4P!0

και δουλεύουν εφόσον δεν έχουμε περάσει τις τελευταίες firmware στα router μας.

Εγω τα έφτιαξα (για otenet) και δουλεύουν χαρτί :)

• Like 1
Δημοσ.

Ξέθαψα δυο απο το ντουλάπι ενός φίλου και σαν τεχνικάρα που είμαι θέλω να τα σενιάρω, για ενα άλλα φιλαράκι που έχει ακόμα ενα Baudtec με usb...

Ό φιλάρας τελικά απάντησε και μου έστειλε εναλλακτικό σύνδεσμο για το pdf.

Οφείλω να ομολογήσω βέβαια οτι το megafileupload.com είναι (μακράν) το χείρότερο file hosting site της πλάσης, μετά απο αρκετές προσπάθειες λοιπόν κατάφερα να κατεβάσω το περιβόητο αρχείο.

Τα στοιχεία που ψάχνουμε είναι :

Username: ONTadmiN

Password: #ONt@Dm1n4P!0

και δουλεύουν εφόσον δεν έχουμε περάσει τις τελευταίες firmware στα router μας.

Εγω τα έφτιαξα (για otenet) και δουλεύουν χαρτί

καταρχην σε ευχαριστουμε για τα στοιχεια.β.στα τελευταια firmware υπαρχουν αλλα στοιχεια?ποιο firmware ειχες πανω?για να βοηθηθουν και οσα αλλα ατομα ψαχνουν για αυτο.

Δημοσ.

Η εκδοση που το δοκίμασα εγω είναι η 1.28 αρα σίγουρα δουλεύει σε αυτή και σε προηγούμενες.

Τώρα έχει ακουστεί οτι η ΟΝ άλλαξε τους κωδικούς που έχουμε στίς επόμενες εκδόσεις, ακριβώς γι'αυτό το λόγο, επειδή διέρευσαν.

Βέβαια αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει μόνο κάποιο φίλος που είναι στην ΟΝ ακόμα και έχιε μόντεμ απο αυτούς.

Α ψάχνω και firmware για το ένα γιατί μου κάνει "νερά", το δεύτερο δουλεύει κανόνι.

Δημοσ.

Η εκδοση που το δοκίμασα εγω είναι η 1.28 αρα σίγουρα δουλεύει σε αυτή και σε προηγούμενες.

Τώρα έχει ακουστεί οτι η ΟΝ άλλαξε τους κωδικούς που έχουμε στίς επόμενες εκδόσεις, ακριβώς γι'αυτό το λόγο, επειδή διέρευσαν.

Βέβαια αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει μόνο κάποιο φίλος που είναι στην ΟΝ ακόμα και έχιε μόντεμ απο αυτούς.

Α ψάχνω και firmware για το ένα γιατί μου κάνει "νερά", το δεύτερο δουλεύει κανόνι.

ναι πραγματι μπορει να μην ισχυουν στα νεα.αυτο που σου κανει νερα εχει το ιδιο Firmware με αυτο που δεν σου κανει???η εχουν διαφορετικο?firmware κοιτα στο Official site Της pirelli γιατι αν βρεις απο On ισως στο ξανακλειδωσει και μετα να μην πιανουν τα στοιχεια.εκτος αν υπαρχουν τιποτα πατεντες απο tftp να το ανεβασεις κτλ.η On πρεπει να τους εχεις αλλαξει αρκετες φορες.παλια ηταν On/on κτλ .πριν αλλαξεις το firmware δεν σε αφηνε να περασεις Username kai password για να μπεις με οτενετ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...