Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 1+ χρόνο για να αλλάξω κλειδιά είχα αλλάξει το παρακάτω ανταλλακτικό

http://www.lockitnow.gr/mul-t-lock-change-key-kit-matrix-dcm.html

Τις τελευταίες 3 μέρες με δυσκόλευε στο πρώτο κλείδωμα (στη δεύτερη φορά που γυρνάς το κλειδί για να το απελευθερώσεις).

Σήμερα κολλαει τελείως ακριβώς στην ίδια φάση και όσες φορές (ελάχιστες) καταφέρω και το ξεκολλήσω συνεχίζει κανονικά

μέχρι να τερματίσει χωρίς να ζορίζεται.

Η mul-t-lock matrix ανοίγεται για να δώ αν θέλει κάποια "συντήρηση";

Παίζει να έχει καλάσει απλά η κάρτα του κωδικού;

Σε ευχαριστώ!

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με 250-300€ μπορειτε να τοποθετησετε :

ηλεκτροπυρο + μπουτον εξοδου + πληκτρολογιο + τηλεχειρισμο + μετασχηματιστη ή μπαταριες.

αν καποιος θελει να σπασει την πορτα για να το ξεπερασει, θα το κανει & με τη θωρακισμενη.

ειναι πολυ συνηθισμενη η λυση που προτεινω σε χαλανδρι - μαρουσι κλπ εδω στην Αττικη.

ευχαριστώ, έχεις κάποιες προτάσεις - μάρκες να κάνεις γιατί δεν κατάλαβα καν τι είναι αυτά  όλα?

κάποια εικόνα από τοποθέτηση για να καταλάβω και να δείξω στους υπόλοιπους της πολυκατοικίας?

επιπλέον αυτά τα έχουν όλοι τα μαγαζιά με κλειδαριές? γιατί είμαι και Θεσσαλονίκη .

Πλάκα πλάκα επειδή σκέφτομαι και αλλαγή κλειδαριάς στην πόρτα μου, μήπως να κανονίζεις μία στο τόσο να ανεβαίνεις μια Θεσσαλονίκη και να κάνεις μερικά προγραμματισμένα ραντεβού γιατρέ μου??  :-D  :-D

edit Βρήκα φωτό και περιμένω και αυριο κάποιον να έρθει να μου προτείνει κάποια πράγματα.

οπότε θα έχω μια καλύτερη εικόνα .

Επεξ/σία από smerliao
Δημοσ.

Οι διαρρήκτες ξέφυγαν από παράθυρο πυλωτης απ΄όσο ειπε .

Για φωτογραφίες θα ρωτήσω αν έβγαλε τίποτε ο άνθρωπος, αν και ψιλοσοκαρισμένο τον άκουσα.

mclein το 5λεπτο που ανέφερε ο γείτονας στον φιλο μου ειναι λογικό για ένα καλό defender ή ήταν υπερβολή;

Σημείωση. Το report που έχω ειναι οτι η πόρτα δεν άνοιξε. Μου ειπε οτι ήταν έτοιμη να ανοιξει. Δε ξέρω τι μπορει να σημαίνει αυτό.

κανενα νεο, φοτο;

καμια πληροφορια;

Δημοσ.

Η mul-t-lock matrix ανοίγεται για να δώ αν θέλει κάποια "συντήρηση";

Παίζει να έχει καλάσει απλά η κάρτα του κωδικού;

Σε ευχαριστώ!

μαλλον τα κλειδια σου ειναι στραβα.

μπορει βεβαια να χρειαζεται αντισκουριακο στον πυρο που βγαινει επανω ή λιγη καθοδηγηση για να βγει ισια.

(ενδεχεται να βγαινει στραβα κ γι'αυτο να ζοριζει στην αρχη κ μετα να ειναι ανετο)

οσο για το ανοιγμα, ειναι σπανιο να ανοιχθει κλειδαρια με λαμακια γιατι μετα ειναι φασαρια.

αν νομιζεις οτι δε θα χαλασεις τους συνδιασμους, προχωρας.

Πλάκα πλάκα επειδή σκέφτομαι και αλλαγή κλειδαριάς στην πόρτα μου, μήπως να κανονίζεις μία στο τόσο να ανεβαίνεις μια Θεσσαλονίκη και να κάνεις μερικά προγραμματισμένα ραντεβού γιατρέ μου??  :-D  :-D

edit Βρήκα φωτό και περιμένω και αυριο κάποιον να έρθει να μου προτείνει κάποια πράγματα.

οπότε θα έχω μια καλύτερη εικόνα .

τριτη βραδυ ανεβηκα θεσσαλονικη. μαλλον ειδα περισσοτερα κλειδαραδικα ανα περιοχη απο οπουδηποτε αλλου.

δεν μπορει να μην υπαρχουν καλοι συναδελφοι καπου εκει εξω.

γραψε μας τι σου προτεινε & με ποιο τροπο θα στα τοποθετησει !

Δημοσ.

μαλλον τα κλειδια σου ειναι στραβα.

μπορει βεβαια να χρειαζεται αντισκουριακο στον πυρο που βγαινει επανω ή λιγη καθοδηγηση για να βγει ισια.

(ενδεχεται να βγαινει στραβα κ γι'αυτο να ζοριζει στην αρχη κ μετα να ειναι ανετο)

οσο για το ανοιγμα, ειναι σπανιο να ανοιχθει κλειδαρια με λαμακια γιατι μετα ειναι φασαρια.

αν νομιζεις οτι δε θα χαλασεις τους συνδιασμους, προχωρας.

Δοκίμασα και αχρησιμοποίητο κλειδί και έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Η πόρτα έχει 3 πύρους που βγαίνουν στο ύψος της κλειδαριάς και έναν χαμηλά, δε θυμάμαι αν έχει και ψηλά, θα το δω το απόγευμα.

Προσπάθησα να καθοδηγήσω τους πύρους στο κέντρο αλλα δεν άλλαξε κάτι.

Θα ξανατσεκάρω όλες τις διαδρομές και αν δεν αλλάξει κάτι με βλέπω να ξαναλύνω τη πόρτα για να έχω πρόσβαση στη κλειδαριά.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

• Like 1
Δημοσ.

ενας πιρος πρεπει να βγαινει επανω. ειτε απο το προφιλ της πορτας - είτε απο το επανω μερος της κασας.

νομιζω οτι ο επανω εχει το θεμα !

Δημοσ.

τριτη βραδυ ανεβηκα θεσσαλονικη. μαλλον ειδα περισσοτερα κλειδαραδικα ανα περιοχη απο οπουδηποτε αλλου.

δεν μπορει να μην υπαρχουν καλοι συναδελφοι καπου εκει εξω.

γραψε μας τι σου προτεινε & με ποιο τροπο θα στα τοποθετησει !

καλησπέρα, τελικά ήρθε και το είδε χωρίς εμένα γιατί είχα δουλειά και μου είπε από το τηλέφωνο την πρόταση .

Το σύστημα έχει εφαρμογή σε Θωρακισμένες πόρτες, Αλουμινίου, Ξύλινες και Γυάλινες 

καταστημάτων. Είναι ιδανικό για εισόδους πολυκατοικιών, διαμερισμάτων & καταστημάτων με απεριόριστη δυνατότητα έλεγχου πρόσβασης σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα κλειδώματος. Δέχεται 12v συνεχές ρεύμα και λειτουργεί σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα όπως πληκτρολόγια ή καρταναγνώστες ή τηλεχειριστήρια (εξωτερικά) και μπουτόν (εσωτερικά). Συνεργάζεται απόλυτα με τα θυροτηλέφωνα για την απασφάλιση της πόρτας. 

Προσοχή!  Όταν το ηλεκτρικό ρεύμα δεν περνάει από τη συσκευή ή σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ο ηλεκτροπύρος ξεκλειδώνει και η πόρτα μένει ανοιχτή. Για την περίπτωση αυτή τοποθετείται εφεδρική μπαταρία.

Παρέχει :

 Αυτόματο κλείδωμα με το κλείσιμο της πόρτας

 Εισόδου για τους ενοίκους με κάρτα και κωδικό

 Απασφάλιση με εσωτερικό μπουτόν για την έξοδό σας από τον χώρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΠΥΡΟΥ ΣΕ ΓΙΑΛΥΝΗ ΠΟΡΤΑ

ΤΜΧ

1 Τοποθέτηση ηλεκτροπύρου φωτιζόμενος led σε πόρτα 1

2 Μονάδα - τροφοδοτικό 1

3 Πληκτρολόγιο αφής φωτιζόμενο 1

4 Button εξόδου αφής φωτιζόμενο 1

5 Κάρτα / Μπρελόκ 8

6 Εγκατάσταση – καλωδίωση 1

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ 480,00€

+++

Σε περίπτωση που το είδη εγκατεστημένο πληκτρολόγιο στην οικοδομή σας είναι συμβατό με το δικό μας σύστημα access control,(εχουμε θυροτηλέφωνο fermax με αισθητήρα) δεν θα χρειαστείτε έξτρα πληκτρολόγιο και θα λειτουργεί κανονικά με το θυροτηλέφωνο.

 Η τοποθέτηση του ηλεκτροπύρου θα γίνει χωνευτά στο μάρμαρο. Το αντίκρισμα θα τοποθετηθεί στο τζάμι και η καλωδίωση θα περαστεί πίσω από το μάρμαρο και θα στοκαριστεί. Ενδεχομένως να χρειαστεί η περιοχή βάψιμο.

 Για κάθε έξτρα μπρελόκ η τιμή είναι 3,50 ευρώ ανά τεμάχιο.

 Η εταιρία μας σας παρέχει πλήρη 24ωρη εξυπηρέτηση, μεγάλη γκάμα

ανταλλακτικών και άμεση αντικατάστασή τους.

 Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

https://goo.gl/photos/BDmTdDonCqLgs8kq8

αυτό που είπε είναι ότι επειδή έχουμε μάρμαρο στην μια άκρη , χρειάζεται αρκετη δουλεία και σπάσιμο του μάρμαρου και να κρυφτούν τα καλώδια μέσα στον τοίχο.

Ακόμα δεν το πρότεινα στους υπόλοιπους λόγο τριημέρου?

Κάποια άποψη/γνώμη /εκτίμηση?

Επίσης , μία τέτοια 

http://www.lockitnow.gr/meroni-glass-door-lock-gla-70.html

δεν μπαίνει , μήπως τζάμπα το ψάχνουμε πιο πολύ?

κάτι διάβασα ότι πρέπει να έχει τρύπες το τζάμι ?

Δημοσ.

http://www.zougla.gr/greece/article/oti-klidonikseklidoni

Είδα πάλι σε σπίτι που επισκέφθηκα, μια ατσάλινη μπάρα η οποία ήταν στο πάτωμα (έμπαινε σε χαλκάδες στον τοίχο και στο πλακάκι με τσιμέντο), κολλητά με την πόρτα εσωτερικά. Υπάρχουν μαγαζιά που κάνουν τέτοιες κατασκευές; Και φτερό να την κάνουν την κλειδαρία, αυτό δεν ανοίγει σχεδόν με τίποτα, ούτε έχουν πρόσβαση σ' αυτό. Γλιτώνεις και τις αλλαγές κλειδαριάς κάθε 2-3 χρονια.

Δημοσ.

Είδα πάλι σε σπίτι που επισκέφθηκα, μια ατσάλινη μπάρα η οποία ήταν στο πάτωμα (έμπαινε σε χαλκάδες στον τοίχο και στο πλακάκι με τσιμέντο), κολλητά με την πόρτα εσωτερικά. Υπάρχουν μαγαζιά που κάνουν τέτοιες κατασκευές; Και φτερό να την κάνουν την κλειδαρία, αυτό δεν ανοίγει σχεδόν με τίποτα, ούτε έχουν πρόσβαση σ' αυτό. Γλιτώνεις και τις αλλαγές κλειδαριάς κάθε 2-3 χρονια.

Όταν βγαίνεις έξω από το σπίτι;

Είσαι τόσο υπερφυσικά γρήγορος ώστε να το τοποθετήσεις πριν κλείσεις την πόρτα; :P

Δημοσ.

Υπάρχουν τέτοιες μπάρες...Με αφαλό. Αλλά παραπάνω ειπώθηκε για μη αλλαγή κλειδαριών...Οπότε προϋποθέτει μπάρα χωρίς κλειδαριά.

Δημοσ.

καλησπέρα, τελικά ήρθε και το είδε χωρίς εμένα γιατί είχα δουλειά και μου είπε από το τηλέφωνο την πρόταση .

https://goo.gl/photos/BDmTdDonCqLgs8kq8

αυτό που είπε είναι ότι επειδή έχουμε μάρμαρο στην μια άκρη , χρειάζεται αρκετη δουλεία και σπάσιμο του μάρμαρου και να κρυφτούν τα καλώδια μέσα στον τοίχο.

Ακόμα δεν το πρότεινα στους υπόλοιπους λόγο τριημέρου?

Κάποια άποψη/γνώμη /εκτίμηση?

Επίσης , μία τέτοια 

http://www.lockitnow.gr/meroni-glass-door-lock-gla-70.html

δεν μπαίνει , μήπως τζάμπα το ψάχνουμε πιο πολύ?

κάτι διάβασα ότι πρέπει να έχει τρύπες το τζάμι ?

η αληθεια ειναι οτι το πακετο βγαινει αρκετα ακριβα αλλα ο μαστορας το εφτασε 600€ σχεδον.

μαλλον πρεπει να ψαξετε κ αλλου και με διαφορετικα προϊοντα.

κλειδαριες τζαμοπορτας υπαρχουν πολλες. αυτοματα κλειδωματα λιγα.

αυτο δεν πρεπει να ηταν σε θωρακισμενη πορτα & η μπαρα σιγουρα οχι ατσαλινη.

αρκετα παλια σπιτια στο κεντρο της αθηνας εχουν το συστημα που ειναι αρκετα καλο αλλα κ πολυ ασχημο.

δειξε μας φωτογραφια γιατι απο την περιγραφη, μονο υποθεσεις κανουμε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ενημέρωση για τις omega plus - μαζί με την επίσημη μείωση τιμής

Untitled.jpgimage free hosting

(την οποία έχουμε λάβει καιρό, γι'αυτο και το 180€ + φπα στις περισσότερες περιπτώσεις)

Δημοσ.

ενημέρωση για τις omega plus - μαζί με την επίσημη μείωση τιμής

Untitled.jpgimage free hosting

(την οποία έχουμε λάβει καιρό, γι'αυτο και το 180€ + φπα στις περισσότερες περιπτώσεις)

Απορία:

Γιατί 180€ + ΦΠΑ κι όχι τελική τιμή μαζί με ΦΠΑ;

Είναι προαιρετικος ο ΦΠΑ ή απευθύνεστε αποκλειστικά σε άλλους ελευθερους επαγγελματίες ως μεταπωλητές;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...