sarantatessera Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Έχω το tunatic, το οποίο όταν το βάλεις να ψάξει την ώρα που παίζει ένα τραγούδι σου λέει ποιό είναι και ποιοί το λένε. Το έχει κανείς; Θέλω βοήθεια γιατί δεν μου λειτουργεί. Πότε μου λέει unreachable server πότε signal too weak ή song not found ας είναι και το πιο γνωστό. Ξέρω ότι το συγκεκριμένο προγραμματάκι δουλεύει άψογα. Τι μπορεί να κάνω λάθος; Νομίζω ότι κάτι φταίει στις ρυθμίσεις του ήχου αλλά δεν μπορώ να βρω τι. Έχω windows vista, αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.
vaggospat13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Έχω το tunatic, το οποίο όταν το βάλεις να ψάξει την ώρα που παίζει ένα τραγούδι σου λέει ποιό είναι και ποιοί το λένε.Το έχει κανείς; Θέλω βοήθεια γιατί δεν μου λειτουργεί. Πότε μου λέει unreachable server πότε signal too weak ή song not found ας είναι και το πιο γνωστό. Ξέρω ότι το συγκεκριμένο προγραμματάκι δουλεύει άψογα. Τι μπορεί να κάνω λάθος; Νομίζω ότι κάτι φταίει στις ρυθμίσεις του ήχου αλλά δεν μπορώ να βρω τι. Έχω windows vista, αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. μαλλον ειναι ρυθμισμενο ναι παιρνει ηχο απο το μικροφωνο κ οχι απο το στερεο μιξ κοιτα στις ρυθμισεις κ αλλαξε το
tarantules Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Και σε μένα το ίδιο πρόβλημα βγάζει.Παλιά μου δούλευε όμως και είχα βρει αρκετά τραγούδια. Επιλογή στα settings για ρύθμιση να παίρνει από στερεο δεν έχει.... ---edit----- Ανέβασα την ένταση και το αναγνώρισε...
sarantatessera Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 μαλλον ειναι ρυθμισμενο ναι παιρνει ηχο απο το μικροφωνο κ οχι απο το στερεο μιξ κοιτα στις ρυθμισεις κ αλλαξε το Δηλαδή; Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; edit: Το θέμα είναι ότι σε άλλο υπολογιστή με window xp, πατάω τις ρυθμίσεις του προγράμματος και μετά πατάω το κουμπί configure και μου βγάζει τον "μίκτη" και από εκεί ενεργοποιώ το stereo mix. Στα vista, το πατάω και δεν το ανοίγει.
sarantatessera Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω με τα vista στην παραπάνω περίπτωση;
play_maker4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 εγω παιδια εχω το ιδιο προγραμμα εχω συνδεδεμενο ενα μικ εξωτερικο και απλα οταν παιζει το τραγουδι βαζω το μικ στο μπροστινο ηχειο του υπολογιστη και αμεσως βρισκει το κομματι
vaggospat13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 εγω παιδια εχω το ιδιο προγραμμα εχω συνδεδεμενο ενα μικ εξωτερικο και απλα οταν παιζει το τραγουδι βαζω το μικ στο μπροστινο ηχειο του υπολογιστη και αμεσως βρισκει το κομματι για να κλεισει αυτο το θεμα λοιπον το προγραμματακι βρισκει σχεδον ολα τα τραγουδια απλα θελει να παιρνει ηχο απο το στερεο μιξ.στα windows 7 ρυθμιζεται ως εξης: πατε στη γραμμη ειδοποιήσεων κατω δεξια πατατε δεξι στο ηχειακι κ μετα εκει που λεει συσκευες εγραφης στο παραθυρο που εμφανιζεται πατηστε δεξι σε οποια συσκευη θελετε και μετα προβολη απενεργοποιημενων συσκευων , εμφανίζεται η στερεοφονικη μιξη παρηστε δεξι πανω της και ενεργοποιηση και μετα δεξι και ορισμος ως προεπιλεγμενη και τελος ειστε ετοιμοι
sarantatessera Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 για να κλεισει αυτο το θεμα λοιπον το προγραμματακι βρισκει σχεδον ολα τα τραγουδια απλα θελει να παιρνει ηχο απο το στερεο μιξ.στα windows 7 ρυθμιζεται ως εξης: πατε στη γραμμη ειδοποιήσεων κατω δεξια πατατε δεξι στο ηχειακι κ μετα εκει που λεει συσκευες εγραφης στο παραθυρο που εμφανιζεται πατηστε δεξι σε οποια συσκευη θελετε και μετα προβολη απενεργοποιημενων συσκευων , εμφανίζεται η στερεοφονικη μιξη παρηστε δεξι πανω της και ενεργοποιηση και μετα δεξι και ορισμος ως προεπιλεγμενη και τελος ειστε ετοιμοι Ευχριστούμε πολύ! Το ίδιο πρέπει να κάνεις και στα vista. Απλά όταν ανοίγεις το πρόγραμμα, πατάς δεξί κλικ πάνω του, settings και από το παράθυρο που ανοίγει βάζεις για input devise, το WaveOut Mix.
warewolf Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 εκτος απο το tunatic δοκιμαστε και αυτο που σας δινω. εχω δοκιμασει αρκετα τραγουδια, και εχει πιο πολλες ευστοχιες στην αναγνωριση. ισχυριζεται επισης οτι αναγνωριζει τραγουδια ακομα κι αν τα τραγουδησετε εσεις. ειναι online στην διευθυνση http://www.midomi.com/
vaggospat13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 εκτος απο το tunatic δοκιμαστε και αυτο που σας δινω. εχω δοκιμασει αρκετα τραγουδια, και εχει πιο πολλες ευστοχιες στην αναγνωριση. ισχυριζεται επισης οτι αναγνωριζει τραγουδια ακομα κι αν τα τραγουδησετε εσεις. ειναι online στην διευθυνση http://www.midomi.com/ +1 σ βγαζει ακομα κ σε ποιο αλμπουμ ειναι
Members gsarig Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 εκτος απο το tunatic δοκιμαστε και αυτο που σας δινω. εχω δοκιμασει αρκετα τραγουδια, και εχει πιο πολλες ευστοχιες στην αναγνωριση. ισχυριζεται επισης οτι αναγνωριζει τραγουδια ακομα κι αν τα τραγουδησετε εσεις. ειναι online στην διευθυνση http://www.midomi.com/ Αυτό δεν είναι μόνο για iphone; Λειτουργεί και από τον browser;
vaggospat13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Αυτό δεν είναι μόνο για iphone; Λειτουργεί και από τον browser; ναι λειτουργει
Members gsarig Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ναι δίκιο έχεις, τώρα το είδα... βέβαια δοκίμασα να του τραγουδήσω κάτι με την αγριοφωνάρα μου αλλά δεν το βρήκε (το βρήκαν οι γείτονες όμως, που τους ξεσήκωσα μεσημεριάτικα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.