Hal9000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Σε αναβάθμιση των ταχυτήτων ADSL πανελλαδικά για πέμπτη φορά τα τελευταία χρόνια, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση, ανακοίνωσε ότι προτίθεται να προβεί ο ΟΤΕ. Οι σχεδιαζόμενες αναβαθμίσεις αφορούν στα εξής: • όσοι έχουν 2Mbps θα απολαμβάνουν διπλάσια ταχύτητα upload • όσοι έχουν 8Mbps θα αποκτήσουν αναβαθμισμένες ταχύτητες έως 24Mbps • όσοι έχουν 24Mbps, θα επωφεληθούν από τη νέα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική που θα ανακοινωθεί κατά την έναρξη των αναβαθμίσεων. Με την ολοκλήρωση της παραπάνω αναβάθμισης, οι νέες προσφερόμενες ταχύτητες θα είναι οι εξής: • 2 Mbps/ 512 Κbps • έως 24 Mbps/1 Mbps Οι παραπάνω αναβαθμίσεις αφορούν τόσο νέους όσο και υφιστάμενους πελάτες, οικιακούς και επιχειρησιακούς, λιανικής και χονδρικής. Πηγή: naftemporiki.gr
Street-Fighter Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 ωραιος ο οτε αλλα τι να το κανεις οταν μενεις αθηνα και δεν πιανεις πανω απο 4 mbps;
markelos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ξεμπούκωσε το δίκτυο από το κλείσιμο των τράκερς και είπαν να κάνουν το καλό Πέρα από την πλάκα, καλοδεχούμενες οι νέες μειώσεις αλλά ας κάνουν και κάτι για τη σταθερή τηλεφωνία.
alexzzz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 hal κάνε τα μαγικά σου http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3226319
Street-Fighter Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Βασικα αυτο πρεπει να κλειδωσει γιατι εχει ποσταριστει 2ο
N0tisOO7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Καλές οι όποιες αναβαθμίσεις, ιδιαιτέρως για uploads αλλά τα 24Mbps ότι και να κάνουν δεν πιάνονται με τίποτα. Μόνο σε Αγγλία και Ινδία (όσο κουφό και να ακούγεται).
shadowfax-1- Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Αφου πλεον δεν εχουμε Τζουλια να κατεβασουμε τι διαλο να τις κανουμε τις ταχυτητες... ΔΩΣΤΕ PING ΣΤΟ ΛΑΟ .
papahlamidas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Καλές οι όποιες αναβαθμίσεις, ιδιαιτέρως για uploads αλλά τα 24Mbps ότι και να κάνουν δεν πιάνονται με τίποτα. Μόνο σε Αγγλία και Ινδία (όσο κουφό και να ακούγεται). Μην ακούω βλακείες μεσημεριάτικα. Σχεδόν σε όλη την Ευρώπη υπάρχει η λύση του Fiber at home. Σκέψου ότι έχει και στην Κύπρο Fiber at home. Ο ΟΤΕ εδώ θέλει να φάει... Τώρα ανεβάζει τις ταχύτητες (θα σπάσουν τα τηλέφωνα στης βλάβες) και κατεβάζει της τιμές. Κάαααποια στιγμή θα βγάλει το VDSL και όταν θα θυμηθεί θα βγάλει και Fiber at Home. Έχω γνωστό στην Γερμανία που έχει 100Μbps σε Fiber.
MaTRiX57 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Λοιπόν εκει που μένω πιάνω το δίκτυο είναι προβληματικό... Το κέντρο είναι περίπου στα 3χλμ ... Είχα πριν τη γραμμή σε 24άρα και κλείδωνε στα 6 με πολλά προβλήματα αποσυνδέσεων... Την πήγα στα 8 με την προσφορά "ολα σε ένα τηλεφωνία-ιντερνετ" και κλείδωσε σταθερά στα 7 κάτι χωρίς αποσυνδέσεις... Μάλλον για χειρότερα μου ακούγεται αυτή η αλλαγή...
xolloth Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 αυτα τα εχουν κανει οι αλλοι παροχοι εδω και 2 χρονια. για να δουμε και απο τιμες τι λεει αν και θα ειναι ακριβοτερες απο τους αλλους. σιγα τα αυγα!
Don.Matis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Λοιπόν εκει που μένω πιάνω το δίκτυο είναι προβληματικό...Το κέντρο είναι περίπου στα 3χλμ ... Είχα πριν τη γραμμή σε 24άρα και κλείδωνε στα 6 με πολλά προβλήματα αποσυνδέσεων... Την πήγα στα 8 με την προσφορά "ολα σε ένα τηλεφωνία-ιντερνετ" και κλείδωσε σταθερά στα 7 κάτι χωρίς αποσυνδέσεις... Μάλλον για χειρότερα μου ακούγεται αυτή η αλλαγή... ...και εγώ παρόμοιο πρόβλημα έχω, με την 8αρα κατάφερα να έχω 7,5 σταθερά ενώ με 24 είχα τρελαθεί στα disconnects....να δούμε τώρα τι θα κάνουμε...
papahlamidas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 αυτα τα εχουν κανει οι αλλοι παροχοι εδω και 2 χρονια.για να δουμε και απο τιμες τι λεει αν και θα ειναι ακριβοτερες απο τους αλλους. σιγα τα αυγα! Ο ΟΤΕ ήθελε προ καιρού να ρήξη της τιμές του όσο είναι και τον υπολοίπων αλλά εννοείτε ότι δεν τον άφησαν γιατί θα έκανε τεράστια ζημιά στον ανταγωνισμό. Την στιγμή που ο περισσότερος κόσμος έχει τηλέφωνο ΟΤΕ σπίτι του και εάν θέλει και Internet μέσα σε μία βδομάδα για Αθήνα είναι έτοιμο ποιος ο λόγος να πάει κάπου αλλού που θα πάρει περισσότερο και η τιμές θα είναι ίδιες ;
andreapaog328 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 τι να το κάνω το 512 upload όταν έχω 55db attenuation στο download???
disqualified Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 τι να το κάνω το 512 upload όταν έχω 55db attenuation στο download??? να μετακομισεις. Προβλεπω μαζικες μετακινησεις προς ΟΤΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα