Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1439629/

A smarmy lawyer whose education is deemed void by the bar is forced to attend a local community college with an extremely eclectic staff and student body.

Νομίζω πως τα σπάει η σειρά :D Έξυπνες ατάκες, χαρακτήρες .. χαρακτηριστικοί..

Anybody here a fan? Άκουσα πως θα έχει και δεύτερη σεζον.. Με το καλό :-)

Δημοσ.

Εγω παλι δεν βρηκα σχεση με το arrested development που οσοι ξερουνε το στυλ μου λεγανε οτι θα μ αρεσει (curb your enthusiasm, 30 rock, Office, Always Sunny In philadephia, snl) αλλα παρ ολα αυτα δεν μου εκανε κλικ το arrested.

Και γω το μαθα πολυ προσφατα το community τυχαια λογω Chevy Chase, (εψαχνα απορημενος να δω με τι καταπιανεται τελευταια) κατεβασα τον πιλοτο και μετα ολη την σειρα καπακι.

Ξυπνιο, γρηγορο και με πολυ καλο καστ.

Αν κατεχεις την κουλτουρα της αμερικανιας και μπορεις να παρακολουθησεις south park και entourage χωρις να χρειαζεται να ψαχνεις στο google καθε δευτερη αραδα για να πιασεις τις αναφορες τοτε το Community ειναι για σενα.

Δημοσ.

το βλεπω απο τοτε που αρχισε μιας και τις πεμπτες το nbc βαζει καλες κωμωδιες

το arrested θελει να του δωσεις καιρο (5-6 επεισοδια τουλαχιστον) για να μπεις στο κλιμα, μιας και ειναι κωμωδια χαρακτηρων

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τελευταιο η πρωτελευταιο επεισοδειο δεν θυμαμαι, αλλα ειναι αυτο που φευγουν απο το γκρουπ ο τσεβι και η Shirley, πεθανα στα γελια. Η σκηνη που παει ο τσεβι να ζητησει συγγνωμη επειδη δεν της δινει πολυ σημασια και καθεται σε αλλο παγκακι με αλλη μαυρη γυναικα, ηταν επικη!

• Moderators
Δημοσ.

Πολύ πλάκα έχει η σειρά όντως. Νομίζω φέτος σε ένα επεισόδιο μόνο ψιλοβαρέθηκα (πρέπει να ήταν αυτό το πρόσφατο με τα τηγανητά κοτόπουλα), αλλά γενικά η σειρά πάει πάρα πολύ καλά. Όλοι οι χαρακτήρες είναι ένας κι ένας (και κάποιοι συνδυασμοί τους είναι απλά κορυφαίοι πχ Abbed & Troy).

Επίσης: Alison Brie is hot. Who's with me? :)

Ας υπάρχει και αυτό εδώ (intro theme, το πλήρες που έπαιζε αρχικά, μετά το πετσόκοψαν για κάποιο λόγο):

Το τραγούδι γράφτηκε για τη σειρά, έχει τίτλο "At least it was here" από τους "The 88". Υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει και πλήρης έκδοσή του σε κάποια φάση.

Και αυτό το fan made το βρήκα από τα σχετιζόμενα videos του youtube:

Δημοσ.

Το χθεσινο το καλυτερο επεισοδιο ever...Και μεσα στο Top10 αμερικάνικων κωμωδιών...

• Moderators
Δημοσ.

Το επεισόδιο τα ισοπέδωσε όλα λέμε.

Εξαιρετικά εμπνευσμένο, πετυχημένα references.

Έφτασε την τελειότητα.

Στο "Medic!" του Pierce με άκουσε το τετράγωνο :-D

• Like 1
Δημοσ.

τα σπασε, απολαυστικη παρωδια. Και εγω αυτο σκεφτομουν, καιρο εχω να αισθανθω οτι μολις ειδα κατι γαματο και διαφορετικο. Και η πλακα ειναι οτι ειναι απλη ιδεα και ουτε κατι διαφορετικο! Απλα η σειρα εχει κανει το τελειο καστιγκ και εχει καλο χιουμορ. ξερει τι ζηταει και τι κοροιδευει και γινεται ηθελημενα lame ωρες ωρες.

Δημοσ.

η σειρα ειναι απιστευτη, την βλεπω απο το πρωτο επεισοδιο και ειναι ισως η καλυτερη φετινη σειρα..

Το τελευταιο δε επεισοδιο απλα epic!!!

Εγω Praetorian πεθανα εκει που ο

sg. Chang ενεργοποιει την βομβα του παιντμπαλ και ο αλλος πεταγετε a la rambo style εξω απο το δωματιο... χαχαχαχαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...