Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α επισης θυμηθηκα πως οι Intel εχουν και το RST, Οποτε δεν νομιζω με RST+AHCI να μπορεσει να συγκριθει ο οποιος 850 μαζι τους.

Δημοσ.

παιδια σημερα εκανα secure erase και μετα φορματ στον corsair nova 64 που εχω απο τον σεπτεβρη,αλλα το crystal Info δειχνει οτι η υγεια του ειναι στα ιδια επιπεδα με πριν το erase-φορματ.απο θεμα επιδεοσεων παντως δειχνει να ειναι πολυ καλυτερα.καποια ιδεα για να τον κανω οπως ηταν οταν τον πηρα?επισης μπορω να βαλω καλυτερους-πιο φρεσκους drivers απο αυτους της microsoft?

post-173697-0-79090900-1305823789_thumb.png

post-173697-0-90272800-1305823875_thumb.png

Δημοσ.

Οι ωρες λειτουργιας και οι φορες που εχει ανοιξει απο που συγκεντρωνονται οι πληροφοριες? Απο τον Sandforce controller? Και η βαθμολογια τι σημαινει, γιατι την εχεις στο 50%? Εμενα λεει 100% αλλα μεριεκς φορες δεν ποσταρει ο δισκος... Οτι να ναι γενικοτερα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξερω ρε γαμωτο τι γινεται,εχω τις τελευταιες εκδοσεις των προγραμματων

Επεξ/σία από skatopaido
Δημοσ.

δεν ξερω ρε γαμωτο τι γινεται,εχω τις τελευταιες εκδοσεις τον προγραμματων

Κοιταξες μηπως εχει βγαλει firmware update για τον δισκο σου η Corsair?Παραξενο που το health status ειναι στο 51% και το προγραμμα σου λεει οτι ο δισκος σφυζει απο ζωη.Μαλλον κανενα bug θα ειναι.

Δημοσ.

Κοιταξες μηπως εχει βγαλει firmware update για τον δισκο σου η Corsair?Παραξενο που το health status ειναι στο 51% και το προγραμμα σου λεει οτι ο δισκος σφυζει απο ζωη.Μαλλον κανενα bug θα ειναι.

εψαξα φορα της corsair και λενε οτι δεν εχει βγει καινουριο firmware. τωρα ετρεξα ενα Crystal mark και πηρα αυτο

post-173697-0-77220100-1306079091_thumb.png

Δημοσ.

Ρε παιδια ειχε στρεσσαρει ποτε κανεις τον SSD απο asus eee701 surf (Το πρωτο που βγηκε)να δει επιδοσεις? Θελω να στησω ενα htpcaki για το σαλονι και δεν θελω να δωσω λεφτα για αλλον δισκο, και επειδη δεν χρησιμοποιω καθολου το eee, λεω να βγαλω τον δισκο απο κει και να τον βαλω στο htpc. Αν και στην wiki διαβασα πως ειναι soldered στην μητρικη, οποτε ακομα δεν ξερω και πως θα τον απομακρυνω...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Υποστηριζει η μητρικη σου AHCI?Χωρις να ειμαι σιγουρος δεν το νομιζω.Ποιο λειτουργικο εχεις?

Δεν έχω ιδέα. Στο bios πάντως δεν βλέπω κάτι, εκτός και αν χρειάζεται κανένα bios update. Λειτουργικό έχω Windows 7 Ultimate 64bit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...