nikos21aek Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Τι να την κάνεις την όψη;enjoy.Λογικά το υλικό φταίει.
therock Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Α επισης θυμηθηκα πως οι Intel εχουν και το RST, Οποτε δεν νομιζω με RST+AHCI να μπορεσει να συγκριθει ο οποιος 850 μαζι τους.
therock Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 http://www.mydellmini.com/forum/windows-7/2441-windows-7-ultimate-solid-state-drive-speed-tweaks.html -To page file τι τιμη να του δωσω για να μην εχω προβληματα (ΡΑΜ 4GB DDR3)? -Επισης θυμαται κανεις ολες τις βελτιωσεις για να γραφει ο firefox στην memory cache αντι για disk cache?
skatopaido Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 παιδια σημερα εκανα secure erase και μετα φορματ στον corsair nova 64 που εχω απο τον σεπτεβρη,αλλα το crystal Info δειχνει οτι η υγεια του ειναι στα ιδια επιπεδα με πριν το erase-φορματ.απο θεμα επιδεοσεων παντως δειχνει να ειναι πολυ καλυτερα.καποια ιδεα για να τον κανω οπως ηταν οταν τον πηρα?επισης μπορω να βαλω καλυτερους-πιο φρεσκους drivers απο αυτους της microsoft?
therock Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Οι ωρες λειτουργιας και οι φορες που εχει ανοιξει απο που συγκεντρωνονται οι πληροφοριες? Απο τον Sandforce controller? Και η βαθμολογια τι σημαινει, γιατι την εχεις στο 50%? Εμενα λεει 100% αλλα μεριεκς φορες δεν ποσταρει ο δισκος... Οτι να ναι γενικοτερα...
skatopaido Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) δεν ξερω ρε γαμωτο τι γινεται,εχω τις τελευταιες εκδοσεις των προγραμματων Επεξ/σία 22 Μαΐου 2011 από skatopaido
LouCi4er Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 δεν ξερω ρε γαμωτο τι γινεται,εχω τις τελευταιες εκδοσεις τον προγραμματων Κοιταξες μηπως εχει βγαλει firmware update για τον δισκο σου η Corsair?Παραξενο που το health status ειναι στο 51% και το προγραμμα σου λεει οτι ο δισκος σφυζει απο ζωη.Μαλλον κανενα bug θα ειναι.
skatopaido Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Κοιταξες μηπως εχει βγαλει firmware update για τον δισκο σου η Corsair?Παραξενο που το health status ειναι στο 51% και το προγραμμα σου λεει οτι ο δισκος σφυζει απο ζωη.Μαλλον κανενα bug θα ειναι. εψαξα φορα της corsair και λενε οτι δεν εχει βγει καινουριο firmware. τωρα ετρεξα ενα Crystal mark και πηρα αυτο
therock Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ρε παιδια ειχε στρεσσαρει ποτε κανεις τον SSD απο asus eee701 surf (Το πρωτο που βγηκε)να δει επιδοσεις? Θελω να στησω ενα htpcaki για το σαλονι και δεν θελω να δωσω λεφτα για αλλον δισκο, και επειδη δεν χρησιμοποιω καθολου το eee, λεω να βγαλω τον δισκο απο κει και να τον βαλω στο htpc. Αν και στην wiki διαβασα πως ειναι soldered στην μητρικη, οποτε ακομα δεν ξερω και πως θα τον απομακρυνω...
George! Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Οι ATA/AHCI drivers τι ακριβώς είναι και που τους βρίσκω;
orlox Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εδω ειναι ο δικος μου δισκος. http://online.hddlife.com/ssdlife/d6ab5ccf61610ee260c6ff32fde40687
LouCi4er Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Οι ATA/AHCI drivers τι ακριβώς είναι και που τους βρίσκω; Για ποια μητρικη μιλας?
George! Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Για ποια μητρικη μιλας? Είναι η Asus A8N-E http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522415 http://www.afterdawn.com/products/product_details.cfm/5810/asus_a8n-e
LouCi4er Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Υποστηριζει η μητρικη σου AHCI?Χωρις να ειμαι σιγουρος δεν το νομιζω.Ποιο λειτουργικο εχεις?
George! Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Υποστηριζει η μητρικη σου AHCI?Χωρις να ειμαι σιγουρος δεν το νομιζω.Ποιο λειτουργικο εχεις? Δεν έχω ιδέα. Στο bios πάντως δεν βλέπω κάτι, εκτός και αν χρειάζεται κανένα bios update. Λειτουργικό έχω Windows 7 Ultimate 64bit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα