giorgos1966 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 ναι εχεις δικιο. καλα αστο. τρεξε ενα atto http://www.majorgeeks.com/files/details/atto_disk_benchmark.html και τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 μια χαρα εισαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δεν τον βλεπω καλα τον δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δεν τον βλεπω καλα τον δικο μου ιδιο μοντελο, ιδια GB ιδιος αδειος χωρος, ιδιο firmware? πρεπει να τα τσεκαρουμε ολα αυτα και το δικο μου δεν το βλεπω καλα (τρολαρω, εμενα ειναι USB 3.0 φλασακι που το πηρα σημερα και κανω δοκιμες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 ιδιο μοντελο, ιδια GB ιδιος αδειος χωρος, ιδιο firmware? πρεπει να τα τσεκαρουμε ολα αυτα και το δικο μου δεν το βλεπω καλα Και οι δυο μετρησεις ειναι απο τον δικο μου δισκο η μια με ενεργο το rapid mode και η αλλη με ανενεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Και οι δυο μετρησεις ειναι απο τον δικο μου δισκο η μια με ενεργο το rapid mode και η αλλη με ανενεργο. ναι το ειδα. λεω για το rapid off επειδη ειπες δεν το βλεπεις καλα. ελεγες σχετικα με τον αλλο απο πανω που εδωσε μετρησεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Evo 840 256Gb 3ετών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 ναι το ειδα. λεω για το rapid off επειδη ειπες δεν το βλεπεις καλα. ελεγες σχετικα με τον αλλο απο πανω που εδωσε μετρησεις? Οχι για τον δικο μου ελεγα καμια σχεση με τις μετρησεις του απο πανω απλα ειδα το ATTO και ειπα να το τρεξω και εγω δεν εδωσα βαση στα νουμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lykeiarhis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Παίδες καλησπέρα, σαν παρένθεση στη κουβέντα σας, να ρωτήσω κάτι σαν αρχάριος;;; Τι είδους συντήρηση χρειάζεται ένας ssd; στους hdd, κάναμε που και που ccleaner, ανασυγκρότηση και στα ζόρικα format. Με τους ssd, τι κάνουμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Παίδες καλησπέρα, σαν παρένθεση στη κουβέντα σας, να ρωτήσω κάτι σαν αρχάριος;;; Τι είδους συντήρηση χρειάζεται ένας ssd; στους hdd, κάναμε που και που ccleaner, ανασυγκρότηση και στα ζόρικα format. Με τους ssd, τι κάνουμε; ccleaner κανεις, δεν αλλαζει defrag δεν κανεις, κανεις trim οποτε θες εαν εχεις windows 10, ή αυτοματα γινεται απο τα windows (7 και πανω) format δεν χρειαζεται να κανεις. η πτωση της ταχυτητας λυνεται με το TRIM και θελεις windows 7 και πανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Παίδες καλησπέρα, σαν παρένθεση στη κουβέντα σας, να ρωτήσω κάτι σαν αρχάριος;;; Τι είδους συντήρηση χρειάζεται ένας ssd; στους hdd, κάναμε που και που ccleaner, ανασυγκρότηση και στα ζόρικα format. Με τους ssd, τι κάνουμε; Ανοιξε γραμμή εντολών ως διαχειριστής και τρέξε την εντολή "fsutil behavior query DisableDeleteNotify" Αν σου δώσει αποτέλεσμα 0 το trim ειναι ενεργοποιημένο και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lykeiarhis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 ccleaner κανεις, δεν αλλαζει format δεν χρειαζεται να κανεις. η πτωση της ταχυτητας λυνεται με το TRIM και θελεις windows 7 και πανω Ανοιξε γραμμή εντολών ως διαχειριστής και τρέξε την εντολή "fsutil behavior query DisableDeleteNotify" Αν σου δώσει αποτέλεσμα 0 το trim ειναι ενεργοποιημένο και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. .Παιδιά ευχαριστώ! Έχω Win 10 και η εντολή μου έδωσε 0...οπότε όλα ΟΚ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ανοιξε γραμμή εντολών ως διαχειριστής και τρέξε την εντολή "fsutil behavior query DisableDeleteNotify" Αν σου δώσει αποτέλεσμα 0 το trim ειναι ενεργοποιημένο και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Δεν είναι αξιόπιστη αυτή η εντολή γιατί τις περισσότερες φορές και να μην λειτουργεί το trim πάλι 0 θα δώσει. Υπάρχει εργαλείο για αυτή την δουλειά και είναι το trimcheck. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 στα windows 10 το βαρας και manual δε τρεχει κατι εκανα ελεγχο και με το trimcheck και ειδα οτι παιζει κανονικα. συμφωνει δηλαδη με την εντολη των windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ετρεξα την εντολή που αναφέρθηκε παραπάνω απο περιέργεια και γω και μου έβγαλε το παρακάτω. Αυτό που υπογραμμίζω ως κόκκινο είναι νορμαλ; και με το trimcheck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα