Προς το περιεχόμενο

GPS car tracker

soumou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά μοντέλα.

Όλα παίρνουν κάρτα κινητής τηλεφωνίας (SIM) για επικοινωνία.

Υπάρχουν 2 κατηγορίες. Τα trackers που σου στέλνουν SMS με τις συντεταγμένες όταν τους κάνεις αναπάντητη, και τα trackers που στέλνουν συνέχεια τα στοιχεία της διαδρομής (θέση, ταχύτητα, κτλ). Για την δεύτερη κατηγορία απαιτείται συνδρομή.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπες ebay και βρες εναν tracker που έχει περίπου 80€... Διαθέτει ακόμη και ρελέ για να κόβει το καύσιμο και την μίζα... Επίσης έχει την δυνατότητα αν χάσει το σήμα, όταν το ξαναβρει να σου δείξει την τελευταία τοποθεσία που είχε πιάσει σήμα... Δηλαδή λίγο πριν μπει σε container η ψυγείο η υπόγειο πάρκινγκ όταν θα ξαναπιάσει σήμα θα δεις που έγινε η δουλειά.. Το πιο καλό χαρακτηριστικό είναι όταν φεύγει εκτός μιας γεωγραφικής ζώνης να κόβεται αυτόματα... Εγώ το έχω ρυθμίσει περίπου 50km ακτίνα από Θεσσαλονίκη... Έτσι αν το πάρει κάποιος και βγει εκτός θα κόψει αυτόματα την παροχή βενζίνης.. Επίσης μπορείς με μήνυμα το βράδυ να το κλειδώνεις και όσο και αν προσπαθεί ο άλλος να βάλει μπρος να μην μπορεί να το εκκινήσει...

Όσο για συνδρομές και τέτοια ξέχνα τα... Με λίγο ψάξιμο και μια κάρτα στυλ whatsup με δωρεάν mb για Internet μπορείς να βλέπεις live που βρίσκεται το αμάξι συνέχεια...

Δημοσ.

http://cgi.ebay.com/Free-online-tracking-server-vehicle-GPS-Tracker-/170480659377?cmd=ViewItem&pt=GPS_Devices&hash=item27b1706bb1

http://cgi.ebay.com/GSM-GPRS-GPS-Tracker-Vehicle-Car-Tracker-TK103-/260629430544?cmd=ViewItem&pt=GPS_Devices&hash=item3caeb98110

Ρίξε μια ματιά σε αυτούς τους 2... Όποιος σε βολεύει τον παίρνεις... Το θέμα δεν είναι η συσκευή αλλά ο εγκαταστάτης... Πρέπει να τραβήξετε σωστές γραμμές, να το κρύψετε καλά στο αμάξι μακριά από ζέστες και νερά...

Ψάξτο καλά το θέμα με έμπιστο άτομο..

Δημοσ.

Όσο για συνδρομές και τέτοια ξέχνα τα... Με λίγο ψάξιμο και μια κάρτα στυλ whatsup με δωρεάν mb για Internet μπορείς να βλέπεις live που βρίσκεται το αμάξι συνέχεια...

Οχι οτι θελω να διαφιμησω την εταιρια που εχω (Gps Tracker) απλα αυτο που λέει ο φίλος δεν γίνεται. Η και αν γίνεται ειναι ταλαιπωρία και δεν εχει καμοια απολυτος σχέση με το πρόγραμμα στο οποίο συνδέεσαι. ( οταν δωσεις συνδρομη)

Επιμένω οτι ΔΕΝ θελω να κανω διαφιμηση και να σου πω ελα παρε gps tracker απο μενα απλα αν θέλεις να μάθεις κάτι παραπάνω για τις συσκευες και πως δουλεύουν πατα την υπογραφή μου και επικοινωνησε μαζί μου.

Δημοσ.

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑΑ... πάρε ενα gps tracker απο το ebay με απο 40 ευρω και μια χαρα θα γίνει η δουλεία σου. βάζεις και μια κάρτα με φθηνά ή τσαμπα sms και είσαι αρχοντας... κ ουτε συνδρομές ούτε τίποτα. Θα σου πρότεινα πάντως αυτό που κοβει καυσιμο κλπ. μετράει αρκει να εχεις γνωστό καποιο καλο ηλεκτρολόγο...

εγω εχω ενα σαν το GPS PT 06 που πουλάει το καταστημα του απο πάνω και το πήρα κάπου 40€

Δημοσ.
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑΑ... πάρε ενα gps tracker απο το ebay με απο 40 ευρω και μια χαρα θα γίνει η δουλεία σου. βάζεις και μια κάρτα με φθηνά ή τσαμπα sms και είσαι αρχοντας... κ ουτε συνδρομές ούτε τίποτα. Θα σου πρότεινα πάντως αυτό που κοβει καυσιμο κλπ. μετράει αρκει να εχεις γνωστό καποιο καλο ηλεκτρολόγο...

εγω εχω ενα σαν το GPS PT 06 που πουλάει το καταστημα του απο πάνω και το πήρα κάπου 40€

Αν μιλάμε για παιχνιδάκια...οκ. Για σωστή δουλειά (εππαγγελματική χρήση με σωστα αποτελέσματα) δεν κάνει...εκει παίζουν ωραία "εργαλεία".

Δημοσ.
Αν μιλάμε για παιχνιδάκια...οκ. Για σωστή δουλειά (εππαγγελματική χρήση με σωστα αποτελέσματα) δεν κάνει...εκει παίζουν ωραία "εργαλεία".

Όπως;;; Τι προτείνεις;

Δημοσ.

Φιλε paylidis αν τυχον σου χαλάσει η συσκευη τι θα κάνεις? Θα τρέχεις να βρεις τον πωλητη στο e-bay? και αυτος θα σου το αλλάξει?? Δεν νομίζω...Τι δυνατότητα ιστορικού εχεις? Μπορεις να δεις που ήταν η συσκευή σου πριν 1 βδομαδα ?? Γενικα ισχύει αυτο που είπε ο φίλος απο πάνω..Επίσης το εγχειριδιο σου έχει όλες τις εντολες τις συσκευης? Ο topic starter μιλάει για car tracker οχι φορητο. Παντως φίλε μου να ξέρεις οτι η συνδρομη δεν ειναι χαμένα λεφτα αλλα καλύτερη επένδυση και ευκολία. Χωρις συνδρομη θα πρέπει να στέλνεις sms στο tracker και τις συντεταγμένες που θα σου δίνει να τις βάζεις σε προγραμμα οπως το Google Earth και να βλέπεις που ειναι η συσκευή σου. Ενω με την συνδρομή θα έχεις την δυνατότητα να συνδέεσαι σε κάποιο πρόγραμμα κάποιας εταιρίας ( Αναλόγως την εταιρια, υπάρχουν διαφορετικά προγράμματα (Ιστοσελίδες) και διαφορετικές τιμές...)

Ο φιλος αναφέρεται σε αυτο που λέω εγω με την συνδρομη και το πρόγραμμα..Φαντάσου οτι στο πρόγραμμα το βλέπεις real time και εχεις την δυνατότητα για Αναφορές διαφόρων τύπων ( Που σταμάτησε,για πόση ωρα σταμάτησε,ποτε ανοιξε η πόρτα,μπορείς να σταματήσεις το αμάξι με ένα sms,να του ορίσεις τα όρια που θα κινείται, με πόση ταχύτητα τρέχει το αυτοκίνητο, αν τρέχει με πάνω απο κάποιο όριου που εσυ του έχεις ορίσει να σε ειδοποιηση με sms ή e-mail, ΓΕΝΙΚΑ μπορείς να κάνεις χιλια 2 πραγματα..)

Η απόφαση ειναι δική σου φίλε μου!!!

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Να προσέξεις η εταιρία που θα αγοράσεις την συσκευή να εχει καλο after market service και εγγύηση.

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση εδω ειμαι! Η αλλιώς PM !

Καλημέρα!

Δημοσ.

Επειδή ξεφύγατε λίγο απλά ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες... Εμένα με ενδιαφέρει κούφια η ώρα αν κλαπεί το αμάξι απλά να του κόψω την βενζίνη και να το παρατήσει για να πάω να το πάρω... Επίσης με λίγο ψάξιμο τα gps με ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή και μια static ip (dyndns,noip,...) μπορείς να βλέπεις, αν όχι real time, με καθυστέρηση ελάχιστων δευτερολέπτων που βρίσκεται το όχημα... Σε εμένα προσωπικά δεν είναι χρήσιμο να βλέπω που άνοιξε η πόρτα, πόση ώρα σταμάτησε, κτλ... Σε κάποιον άλλο μπορεί να είναι...

Όσο για το aftersales όλα κινέζικα είναι και τις ίδιες πιθανότητες έχουν να χαλάσουν... Τα gps στο ebay έχουν 60-80€ και σε μερικά ελληνικά μαγαζιά τα δίνουν με 120€ και 2 χρόνια εγγύηση...

Επιλογή του καθενός είναι ανάλογα με τις ανάγκες αν θα πάρει κάτι απλό ή κάτι πιο επαγγελματικό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...