aketilenios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά καλημέρα, έχω και εγώ πρόβλημα με το XviD4PSP. έχω αρχείο .mkv χωρίς όμως ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων. πριν τη μετατροπή στο pc με το vlc εχω ελληνικούς υπότιτλους. μετά τη μετατροπή το βάζω σε αποκωδικοποιητή mpeg4 για να το δω στη τηλεοραση αλλά οι υπότιτλοι έχουν χαθεί. αν πατησω την επιλογη subtitles στο τηλεκοντρόλ δε μου βγαζει καμια επιλογη. μηπως κανω κατι λαθος κατα τη μετατροπη του ηχου??
micos000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Εϊναι επειδή δεν πέρασαν οι υπότιτλοι από το mkv. Βάλτους εξωτερικούς σαν srt να δεις αν στους αναγνωρίζει.
ntinos5276 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσιεύθηκε 21 February 2012 - 07:50 PM Με το Bigasoft Audio converter. Μέσα σε πολύ λίγα λεπτά έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.Ένας μικρός οδηγός:1.Ανοίγεις το πρόγραμμα.Αριστερά κάνεις κλικ στο Add File και διαλέγεις την ταινία σου.Κάτω αριστερά στο profile : διαλέγεις AC3 – Dolby Digital AC-3.Στην ίδια ευθεία κάνεις κλικ στο setting…. Και σου ανοίγει ένα νέο παράθυρο Advanced Settings. Κάνεις κλικ στο Advanced.Και διαλέγειςAudio Codec ac3Audio Bitrate 448Sample Rate 48000Channels 5.1Πας κάτω κάνεις τικ στο Apply to All και μετά οκDestination Browse εκεί που θέλεις να σωθεί το καινούργιο αρχείο ήχου και μετά convert πατώντας το μεγάλο μπλε κουμπί.2.Μετά με το mkvmerge Gui ενσωματώνεις το αρχείο ήχου στην ταινία, με την προϋπόθεση το αρχείο ήχου και η ταινία να έχουν το ίδιο όνομα.Αυτά φίλοι μου. φιλε μετο bigasoft ολα οκ μετο mkvmerge Gui δωσε σε παρακαλω αναλυτικα τα βηματα που χρειαζεται να εκτελεσουμε σευχαριστω εκτων προτερων επιπλεον να ρωτησω μετο mkvmerge gui μπορω να ενσωματωσω και το νεο αρχειο ηχου(με ιδιο ονομα), την ταινια ΚΑΙ τους .srt υποτιτλους?(και αυτοι μετο ιδιο ακριβως μετην ταινια ονομα?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα