Oscar_Mike Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια γεια χαρα Βλεποντας τις φωτο απο το λαπτοπ μου μπορειτε να μου πειτε αν παιζει να εχει καει το chipaki επειδη εχει αυτο το μπλε χρωμα? Επισης δεν μπορω να βρω που ειναι η μπαταρια για το bios!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Οχι ειναι ο πυρηνας του επεξεργαστη/chipset, ετσι μπλε ειναι. Μην το αγγιξεις μπορει να το καταστρεψεις. Καμια στοιχειωδη εστω ψυξη δεν ειχε? Αυτο το καλωδιακι κατω κατω τι ειναι? Που παει? PS: Αυτος στην υπογραφη σου με αντιγραφει
Oscar_Mike Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Eχει ενα αυτοκολλητο,σαν ταινια διπλης οψης ειναι,το οποιο ειναι κολλημενο στο ''καπακι'' του λαπτοπ και εφαπτεται οταν κουμπωνει. Αν ειχε καει θα ειχε φουσκωσει ή οχι απαραιτητα? Ειναι οι κεραιες για το wifi αν δεν κανω λαθος. Καμια ιδεα για το που μπορει να ειναι η μπαταρια?Παιζει να μην εχει? G-Man=GeorgeMan,για πες ποτε βγαινει το καινουριο Half-life?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Οχι δε παιζει να μην εχει. Απλα μπορει να ειναι καπου 2 καλωδιακια και η μπαταρια να καθεται σε καποια γωνια κολλημενη ή απο την αλλη πλευρα που δεν βλεπεις εσυ. Δεν ειναι αναγκη να ειναι πανω στο mobo. Αν ειχε καει δεν θα εβλεπες καμια οπτικη διαφορα, εκτος αν πια ειχε βρασει εκει μεσα οπου και θα εβλεπες το τσιπ μαυρισμενο-λιωμενο. Προσεξε οταν το ξανατοποθετησεις να ακουμπαει καλα γιατι αλλιως θα παθει ζημια. Για το καινουριο Χαφ-Λαηφ δεν εχω ιδεα Επισης με αντιγραφει ο τριτος εδω Ευτυχως μονο στο ονομα
Oscar_Mike Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Φ@@@@@κ,εχει ενα καρο βιδες για να δω απο την κατω πλευρα. Ειναι ευκολη η αντικατασταση εαν ειναι καμμενο? Ελπιζω να βρω την μπαταρια! Περιπου ποσα χρονια αντεχουν αυτου του ειδους οι μπαταριες? Μπορει αυτος στη φωτο να ειναι ο right man in the wrong place:-D
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Βασικα πες λιγο το ιστορικο. Τι εγινε και κατεληξες εκει? Απλα το ανοιξες μια μερα και δεν αναβε? Εκανε επανεκκινησεις? Εβγαζε παραξενες γραμμες? Οι μπαταριες του mobo εφοσον φορτιζονται που και που (δηλαδη να μην εχεις να το χρησιμοποιησεις 5-6 χρονια ), αντεχουν και 10ετια... Εαν ειναι καμμενο, θα πρεπει πρωτα να μαθουμε ΤΙ ειναι καμμενο και μετα μιλαμε για αντικαταστασεις... Σε λαπτοπ ειναι συνηθως δυσκολο να αντικαταστησεις κατι καμμενο.
Oscar_Mike Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Οταν παταω(παταγα τουλαχιστον,τωρα δεν ξερω αν θα ξανααναψει καν) το power button αναβουν μονο τα λαμπακια του και δεν κανει τιποτα αλλο,δεν ποσταρει,black screen. Μετα απο πολλες δοκιμες,δηλ.συνδεση με αλλη οθονη,δοκιμες με σκληρους και ραμ,δοκιμες με και χωρις μπαταρια-εξωτερικη τροφοδοσια,κουμπακια ρισετ,διαβασα καποιο ποστ για κολλημενο bios και ειπα να τσεκαρω και προς αυτη την κατευθυνση αλλαζοντας για αρχη cmos battery και μετα φλασαροντας bios,ουφ,αυτα. Ελπιζω να εδωσα μια ιδεα για τον γολγοθα μου
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Σωστες κινησεις, αν και παλι δεν αναψει παει για ανακυκλωση. Πριν χαλασει εκανε κατι παραξενο ή ετσι απλα...?
Oscar_Mike Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ετσι απλα,ανοιχτος στα win,εκλεισε μονος του και δεν ξανανοιξε! Οποιαδηποτε αλλη βοηθεια-ιδεα ευπροσδεκτη και σχετικη με το φλασαρισμα του bios γιατι ως τωρα μονο την διαδικασια για acer εχω βρει πως γινεται,hp εχω. Thanks.
Oscar_Mike Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Eντοπισα τη μπαταρια του bios και την εβγαλα αλλα τωρα αντιμετωπιζω προβλημα στο να βρω μια ιδια! Στον δησσιο που πηρα τηλ και σε 2-3 αλλους μου ειπαν οτι δεν εχουν. Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω πχ στο κεντρο της Αθηνας? Η μπαταρια ειναι απο ze4951,panasonic ML1220
nick#18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Η μπαταρια που θες ειναι του τυπου CR2032 ολες οι μητρηκες τετοιες περνουν. http://www.batteries.gr/ μπες και γραψε στην αναζητηση CR2032 και θα σου βγαλει...
Oscar_Mike Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Πηρα τηλ εκει,οπως ειπα και πριν,απο τον κωδικο που της ειπα(ΜL1220) μου ειπε πως ειναι rechargeable και πως δεν εχει. Αυτη η CR2032 δεν λεει πως ειναι rechargeable. Τι παιζει?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Eντοπισα τη μπαταρια του bios και την εβγαλα αλλα τωρα αντιμετωπιζω προβλημα στο να βρω μια ιδια!Στον δησσιο που πηρα τηλ και σε 2-3 αλλους μου ειπαν οτι δεν εχουν. Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω πχ στο κεντρο της Αθηνας? Η μπαταρια ειναι απο ze4951,panasonic ML1220 Δεν εχει σημασια. Εφοσον του εβγαλες τη μπαταρια (του λαπτοπ) και τον μετασχηματιστη, μολις βγει και η μπαταρια της μητρικης κανει clear cmos. Δοκιμασε να τον αναψεις χωρις μπαταρια ή με την ιδια, αφου ετσι κι αλλιως οι ρυθμισεις εχουν χαθει και αν ειχε καποιο κομπλαρισμα λογω BIOS θα εχει ξεπεραστει.
The_Judas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Σαν και αυτή είναι? http://cgi.ebay.com/Maxell-ML1220-ML-1220-Rechargeable-3V-CMOS-BIOS-Battery_W0QQitemZ150408736189QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item23050f2dbd#shId
Oscar_Mike Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Eλεγα να την αλλαξω εφοσον τον ανοιξα μηηηηπως και τα εχει φτυσει εντελως,να αποκλεισω δηλαδη αυτο το ενδεχομενο. Αν δεν βρω αναγκαστικα θα βαλω την ιδια. Λες να μην βαλω την μπαταρια να τον μονταρω να δω αν δουλευει και μετα να τον ξεμονταρω να βαλω την μπαταρια και να τον ξαναμονταρω?? Δεν με λυπασαι?? Τhe_Judas ναι σαν αυτη ειναι,μονο η μαρκα αλλαζει.Eλεγα να μη μπω στη διαδικασια του ebay... Ξερεις να εχει καποιος στην Αθηνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.