Προς το περιεχόμενο

download youtube

jas13gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,ψαχνω καποιο ευχρηστο προγραμματακι να κατεβασω τραγουδακια απο το Youtube για το γιο μου(2 χρονων).Βρηκα καποια αλλα αν εχετε καποιο να προτεινετε θα ηταν σιγουρα καλυτερα

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται καν προγραματάκι για να κάνεις την δουλεία σου :-).

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις πρώτα το videaki που θες και μετά στο url πάνω της σελίδας προσθέτεις μετά το www. την λέξη kiss και μετά το υπόλοιπο url κανονικά.

Δλδ:

Ας πούμε πως θες να κατεβάσεις αυτό

[ame]

[/ame]

το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις την λέξη kiss

http://www.kissyoutube.com/watch?v=KSMulI7nDdg&feature=topvideos

Στην σελίδα που θα σε βγάλει πατάς εκει που λέει HQ και το σώζεις κανονικά.

Δημοσ.

Ευχαριστω με καλυψατε απολυτα.Και τα 2 πολυ καλα μονο που το keepvid εχεις κ επιλογη στη ποιοτητα.Τα δοκιμασα κ τα 2

Δημοσ.

Και σε κάθε περίπτωση υπάρχει και plug-in του Internet Download Manager. Αν χρησιμοποιείς download management προγράμματα, μπορείς να το δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Μπράβο παιδιά μπήκα στις σελίδες που γράψατε και όντως είναι πολύ καλές, χωρίς να χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα. Ευχαριστώ...

Δημοσ.

ΚΑλησπερα κατεβασα το add on για ton chrome και ολα καλα.Η απορια μου ειναι πως μπορω να αλλαξω τον φακελο που μου τα αποθηκευει αν γινεται.Ευχαριστω.

Δημοσ.
aTube Catcher

Na συμφωνήσω και γω με το aTube Catcher. Πολυ καλό, γρήγορο και με επιλογές ως προς την μορφή του βίντεο Αν θελεις παίρνεις μόνο τον ήχο σε μορφή mp3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...