Προς το περιεχόμενο

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΠΙΑΤΑ (F1 μεταδοση BBC)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΙΑ BBC πως μπορω να βλεπω? θελω οσο καιρο θα εχει F1 να βλεπω BBC. με ποιο τροπο να το κανω αυτο? και δν εννοω streaming στο internet. Τι πιατο πρεπει να βαλω για BBC αν ειναι να βαλω πιατο? plz πειτε μου ...

Δημοσ.

Με 1μ απο Αθηνα ειμαι οκ με τα bbc στις 28.2

---------- Προσθήκη στις 15:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:02 ----------

οπα,τωρα ειδα οτι εισαι σαλονικα.Λογικα κανεις δουλεια με μικροτερο πιατο

Δημοσ.

---------- Προσθήκη στις 15:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:02 ----------

θεωρητικά έχεις δίκιο,αλλα ξεχνάς το βαρδάρη οποτε πάλι κάνα 1m τουλάχιστον , για να έχεις καλή λήψη ακόμα και με άσχημο καιρό.

Δημοσ.
θεωρητικά έχεις δίκιο,αλλα ξεχνάς το βαρδάρη οποτε πάλι κάνα 1m τουλάχιστον , για να έχεις καλή λήψη ακόμα και με άσχημο καιρό.

help!!! τι πρεπει να παρω? πιατο και αποκωδικοποιητη? απο που? δεν ξερω τιποτα.. Θα μπορω να δω BBC 1 για FORMULA 1 ? Εχει BBC 1 η μονο ΒΒC?

---------- Προσθήκη στις 13:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:27 ----------

help!!! τι πρεπει να παρω? πιατο και αποκωδικοποιητη? απο που? δεν ξερω τιποτα.. Θα μπορω να δω BBC 1 για FORMULA 1 ? Θελω BBC 1 να δω αλλα δεν ξερω πως να το κανω αυτο. Η Nova δεν εχει ΒΒC1. ΠΟΙΑ εταιρια εχει ΒΒC 1 και ποσο θα κοστισει?

Δημοσ.

http://www.lyngsat.com/packages/skyuk.html

το πακετο το δεινουν μονο στην αγγλια(π.χ. να υπαρχει καποιος γνωστος σου στην αγγλια +νομιζω λογαριασμο σε αγγλικη τραπεζα) και κανα 50ε το μηνα.

πηγαινε σε ενα μαγαζι με δορυφορικα θα σου πουν λυσεις,νομιμες κ μη.αποφασιζεις και διαλεγεις.

Απλα ρωτα συγκεκριμενα για τα bbc που θες ,γιατι για Αθηνα απαιτουν 5μ+ πιατο...

αποκ/τη πλεον μονο με hd και linux.

πιατο να παρεις αλουμινιο(ποιοτικο και καλυτερες ληψεις) εφοσον θες να πιανεις skyuκ.υποθετω για θεσ/κη 1.40-1.60(π.χ. gibertini καπου 290ε) .http://www.satleo.gr/forum/viewtopic.php?t=11749&sid=e00c3102c441d2d62b8b08a7f617ed36

Δημοσ.
http://www.lyngsat.com/packages/skyuk.html

αυτο ψαχνεις.το πακετο το δεινουν μονο στην αγγλια(π.χ. δηλωνεις διευθυνση γνωστου σου στην αγγλια+νομιζω λογαριασμο σε αγγλικη τραπεζα) και δεν ειναι Free.

πηγαινε σε ενα μαγαζι με δορυφορικα θα σου πουν λυσεις,νομιμες κ μη.αποφασιζεις και διαλεγεις.

Απλα ρωτα συγκεκριμενα για τα bbc που θες ,γιατι για Αθηνα απαιτουν 5μ+ πιατο...

αποκ/τη πλεον μονο με hd και linux.

πιατο να παρεις αλουμινιο(ποιοτικο και καλυτερες ληψεις) εφοσον θες να πιανεις skyuκ.υποθετω 1.40-1.60(π.χ. gibertini καπου 290ε) για θεσ/κη .http://www.satleo.gr/forum/viewtopic.php?t=11749&sid=e00c3102c441d2d62b8b08a7f617ed36

thanx αλλα που να απευθυνθω ? δεν ξερω μαγαζια. δε βρισκω τπτ στο google

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

πως πιάνεις bbc από hotbird?γιατί εμένα ούτε στις 28.2 μου το βγάζει ούτε στον hotbird.βγάζει ένα σωρό bbc εκτός από το bbc one.

Δημοσ.

Ανάλογα με το δέκτη, πιθανά να πρέπει να βοηθήσεις το δέκτη σου να καταλάβει ότι το BBC Stream είναι video και όχι data.

Μη μπερδεύεστε με hotbird ή και άλλα BBC. O topic starter Θέλει να βλέπει F1 … οπότε θέλει τα BBC Stream του 28.2.

Δημοσ.

ναι ωραία ξέρω πως τα bbc για f1 είναι στον 28.2 αλλά πως θα τα πιάσω είναι το θέμα.Βέβαια πιάνω και στο rtl αλλά με νευριάζουν τα γερμανικά.

dm500 έχω.

Δημοσ.

τι πιάτο έχεις? είσαι με 2 lnb 13 k 19?

θες k τρίτο για τον 28 αλλα μη περιμένεις να πιάσεις k πολλά..

το bbc one p.x ίσως είναι στους TP που θέλουν πιάτο 3m+

είναι πολύ ζόρικος ο 28 για ελλάδα, το footprint του είναι μονο για βόρεια ευρώπη, κάτω από τις άλπεις πιάνει με το ζόρι και θέλει μεγάλο πιάτο

p.s: έβλεπα εχτές το BBC one HD από νωρίς, άλλη εμπειρία καμια σχέση με τα δικά μας τα κανάλια όλο διαφημίσεις. (uk είμαι)

Δημοσ.

ναι ωραία ξέρω πως τα bbc για f1 είναι στον 28.2 αλλά πως θα τα πιάσω είναι το θέμα.Βέβαια πιάνω και στο rtl αλλά με νευριάζουν τα γερμανικά.

dm500 έχω.

Άνοιξε τη λίστα καναλιών με κάποιο πρόγραμμα όπως το dreambox edit http://dreambox.happyllama.com/ . Βρές τα Stream0,1,2,3,4,5 ... και από type: DATA κανε τα type: VIDEO

Το ίδιο και σε enigma2.

τι πιάτο έχεις? είσαι με 2 lnb 13 k 19?

θες k τρίτο για τον 28 αλλα μη περιμένεις να πιάσεις k πολλά..

το bbc one p.x ίσως είναι στους TP που θέλουν πιάτο 3m+

είναι πολύ ζόρικος ο 28 για ελλάδα, το footprint του είναι μονο για βόρεια ευρώπη, κάτω από τις άλπεις πιάνει με το ζόρι και θέλει μεγάλο πιάτο

p.s: έβλεπα εχτές το BBC one HD από νωρίς, άλλη εμπειρία καμια σχέση με τα δικά μας τα κανάλια όλο διαφημίσεις. (uk είμαι)

Μα γιατί να τον μπλέξουμε τον topic starter με άλλα κανάλια και τρία μέτρα πιάτα?

Για f1 που είναι και δωρεάν – ελεύθερη με ενα πιάτο 1,20 (το πολύ πολύ για να το σετάρει και με το χέρι που λέει ο λόγος) θα είναι super.

Ούτε 300αρια για HD αποκωδικοποιητές ούτε τρίμετρα πιάτα.

Μια χαρά οικονομικά θα κάνει τη δουλειά του και θα βλέπει practice, qualifying και αγώνα από τα Stream με σχολιαστές Coulthard κ.ο.κ.

Άσε που τα stream δείχνου και άλλα αθλήματα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά αφήστε τον Topic starter!

Εγω επανέφερα το θέμα και θέλω να μάθω αν μπορώ και αν ναι πως να βλέπω Αγγλικά κανάλια στον laptop μου.

π.χ το BBC,National Geographic, Sky κτλ.

ή έστω και με κάποια μικρή συνδρομή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...