orion1986 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα παιδια . θελω να μου προτεινετε προγραμματα (δωρεαν κατα προτιμηση) που να μπορω να κοβω τα mp3 . μου ειπαν οτι αυτο γινεται και με το ΝΕRΟ . ισχυει?
parsifal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Με ποιο πρόγραμμα: Κόβω κομμάτια από ένα MP3;
antonl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Απ ό,τι ξέρω, τέτοια δουλειά μπορείς να κάνεις με το Audacity.
micos000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ΑΝ έχεις την πλήρη σουίτα του nero, τότε θα έχεις και το Nero Wave Editor στον κατάλογο του nero στο Όλα τα προγράμματα. Αλλιώς για δωρεάν ψηφίζω κι εγώ Audacity.
Voodooman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Wavosaur. Πολύ μικρό, πρακτικό, αποτελεσματικό.
sam sam Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Αν θες μόνο για κόψιμο, το ευκολότερο από όσα εχω δοκιμάσει είναι το mp3DirectCut (είναι δωρεάν)
micos000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Βρήκα μια διεύθυνση, όπου έχει παλαιότερες εκδόσεις από προγράμματα. Δεν περιέχει φυσικά κανενός είδους crack-mack-chack και τα λοιπά. Απλά το Cool Edit, στην έκδοση 1.53, ενώ ήταν trial, σου επέτρεπε να δουλέψεις το πρόγραμμα με περιορισμένη λειτουργικότητα. Αυτά όμως που σου έδινε είναι υπεραρκετά γι αυτό που θέλεις. Δες ΕΔΩ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.