Προς το περιεχόμενο

Το σπίτι των ονείρων σας thread

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ πείτε πως θέλετε να είναι το σπίτι των ονείρων σας...Πόσο μεγάλο,στυλ,αρχιτεκτονικ(νεοκλασσικό,βικτοριανό),τόπο που να είναι,εσωτερική διακόσμιση...Επίσης μπορείτε να πείτε το σπίτι μου θα ήθελα να είναι όπως το σπίτι ενός film του σινεμά για παράδειγμα, στον τάδε τόπο....

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μοτέλ κάθε μέρα διαφορετικό που να προσφέρει επιπλέον από τα συνηθισμένα, σαμπουάν, σαπούνι, ξυραφάκι, με χώρο για την οδοντόβουρτσα και μπρίζα για το λαπτοπ.

Δημοσ.

ταξιδιάρικο αγόρι...

Εγώ το θέλω 500 χλμ από την κοντινότερη πόλη, μπροστά στην θάλασσα, κοντά σε βουνό, και σε μεγάλο οικόπεδο. Το πώς θα είναι το κτίσμα ελάχιστα με ενδιαφέρει.

Δημοσ.
ταξιδιάρικο αγόρι...

Εγώ το θέλω 500 χλμ από την κοντινότερη πόλη, μπροστά στην θάλασσα, κοντά σε βουνό, και σε μεγάλο οικόπεδο. Το πώς θα είναι το κτίσμα ελάχιστα με ενδιαφέρει.

Κάτι ήσυχο έτσι;

Να κάτι ονειρεμένο:

05_1024.jpg

Δημοσ.

Και να έχεις συνδέσεις νερού, ρεύματος και τηλεφώνου σε 200 κάτι χώρες;;; Εδώ σε μία προσπαθείς να κάνεις και σιχτιρίζεις θεούς και δαίμονες, σοβαρευτείτε: ξενοδοχειάκι. Αυτό προϋποθέτει όμως πως δε συλλέγεις μεμοραμπίλια και ότι με το που λερώνονται τα ρούχα, απλά τα πετάς και αγοράζεις καινούρια.

Δημοσ.

Εννοείται και στο Παρίσι, πρέπει να νοικιάζω και κανένα.

ινσόμνιακ, είσαι οφτόπικ, μάλλον ήθελες να ποστάρεις στο "το σπίτι που μπορείτε να συντηρήσετε βάσει στεγνού και κρύου ρεαλισμού".

Δημοσ.

Το βιντεάκι δε μπόρεσα να το παρακολουθήσω πάνω από 2 λεπτά.Η μουσική του είναι από σουπερμάρκετ.Πάντως δε θα το θελα για σπίτι ειδικά σε ελληνικούς δρόμους.Θα έτριζαν τα πάντα εκει μέσα.

Δημοσ.
Πάντως δε θα το θελα για σπίτι ειδικά σε ελληνικούς δρόμους.

Γιατί ποιος θα ήθελε ένα τέτοιο όχημα για την ελλάδα; :)

Οτι είπε ο freedubus για ατελείωτα road trips και searching for windsurf spots , skiing κτλ κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...