Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα ενσωματωσης υποτιτλων σε mp4

djtaz13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχεις δοκιμάσει εσύ και κατάφερες να κάνεις με τη βοήθειά του αυτό που ζητάει ο OP; :P

djtaz13, σε τί συσκευή θα γίνει η αναπαραγωγή; Το θέμα είναι να αποφύγεις αν είναι δυνατόν την ανακωδικοποίηση του video για hardsubbing (ενσωμάτωση υποτίτλων «καίγοντάς» τους επάνω στην εικόνα). Αυτό θα μπορούσε να γίνει αν η συσκευή(-ες) που προορίζεται να αναπαραχθεί το αρχείο υποστηρίζουν κάποια μορφή soft-subs, π.χ. σε εξωτερικό αρχείο SRT ή ενσωματώνοντας το αρχείο υποτίτλων ως αρχείο/stream μέσα στο ίδιο το αρχείο του video.

Δημοσ.
Το έχεις δοκιμάσει εσύ και κατάφερες να κάνεις με τη βοήθειά του αυτό που ζητάει ο OP; :P

Σόρι, δεν είχα προσέξει τη λέξη-κλειδί: «ενσωμάτωση». Όχι, το Subtitle Workshop μπορεί να κάνει τον υποτιτλισμό, αλλά πάντως δεν τον ενσωματώνει στο mp4.

Δημοσ.

Την ψιλιάστηκα ότι διάβασες βιαστικά το #1, το έχω πάθει κι εγώ ουκ ολίγες φορές.

Καλή δουλειά σε άλλα threads όμως απ' ο,τι βλέπω, keep it up! icon14.gif

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια γεια σας!

Βρηκα τη λυση με yamb.

Απλα πας στον srt υποτιτλο στο save as και το κανεις UTF-8 KAI OXI ANCI!

Μετα βαζεις ταινια και υποτιτλο στο yamb και στα properties του υποτιτλου επιλεγεις greek και font για ελληνικα βρηκα αυτην τη σελ http://www.wazu.jp/gallery/Fonts_Greek.html ή βαλε κατευθειαν arial που το δοκιμασα και βγηκε.

Το μεγεθος ισως θελει καμια δοκιμη γιατι εγω φαντασου εβαλα 36!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

και εγω εχω παρομοιο προβλημα. αγορασα μια tv που παιζει απευθειας απο usb stick και θελω να βρω ενα prog το οποιο να κολλαει τους subs πανω στην ταινια χωρις να επηρεαζει καθολου την ποιοτητα της. εχετε καμια προταση?

ps οταν ονομαζω τους subs με την ιδια ονομασια οπως της ταινιας, η tv δεν εχει καποιο prog ωστε να τους παιζει αυτοματα.

Δημοσ.

Στο κινητό περνάω subs με το format factory, δεν ξέρω αν σου κάνει, δοκιμασε το πάντως εγώ έχω μείνει υπέρευχαριστημένος.

Δημοσ.

η tv ειναι η sony kdl-32bx300. σιγουρα υποστηριζει mp4 και avi ενω δυστηχως δεν υποστηριζει mkv. το θεμα ειναι να γλιτωσω λιγο χρονο απο την ολη διαδικασια. με το usb βλεπεις ταινια στο πι και φι. αν ειναι να καψω dvd θα παρει ωρα. αλλωστε, δεν χαλαει η ποιοτητα οταν καις ταινια σε dvd.

Δημοσ.
και εγω εχω παρομοιο προβλημα. αγορασα μια tv που παιζει απευθειας απο usb stick και θελω να βρω ενα prog το οποιο να κολλαει τους subs πανω στην ταινια χωρις να επηρεαζει καθολου την ποιοτητα της. εχετε καμια προταση?

ps οταν ονομαζω τους subs με την ιδια ονομασια οπως της ταινιας, η tv δεν εχει καποιο prog ωστε να τους παιζει αυτοματα.

ιδια ονομασία αλά κατάληξη .srt έτσι; Αυτός είναι ο πιο κοινότυπος μην είναι κάνας άλλης μορφής υπότιτλος,το ότι πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο εννοείτε.

Αν δεν τον βλέπει έτσι , τότε μόνο με επανακωδικοποίηση θα βρεις άκρη.

Δημοσ.

ιδια ονομασία αλά κατάληξη .srt έτσι; Αυτός είναι ο πιο κοινότυπος μην είναι κάνας άλλης μορφής υπότιτλος,το ότι πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο εννοείτε.

Αν δεν τον βλέπει έτσι , τότε μόνο με επανακωδικοποίηση θα βρεις άκρη.

Δημοσ.

ναι ναι, ιδια ονομασία αλλά κατάληξη .srt

απλα οπως ειπα και πριν, με νοιαζει η ποιοτητα της ταινιας να μην αλλοιωνεται με την ενσωματωση των subs. ποιο ειναι το πιο γρηγορο Prog?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...