gio@ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν παράγγειλα το Mass Effect 2 Play.com κ μετά από 1 μέρα μου στείλανε mail λέγοντας: Due to an excessive customs charges/ postal charges we are unable to deliver items that exceed £30 in value to your country. Please keep this in mind when placing future orders with http://www.play.com. Εσείς από που παραγγέλνετε? η και να το κατεβάσω αν γίνετε.. (Δεν ξέρω αν ανήκει εδώ η σε άλλο sub-forum soz )
christos_75 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Τo play δεν στελνει παραγγελιες, που ειναι πανω απο 30 euro στην Ελλαδα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Είσαι καινούργιος πελάτης στο play; Ρωτάω γιατί ενώ τυπικά ο περιορισμός κόστους που αναφέρει ο christos_75 υφίσταται, εγώ λ.χ., που είμαι χρόνια πελάτης και δεν είχαμε ποτέ προβλήματα είτε από την πλευρά τους, είτε από τη δική μου, μπόρεσα να το παραγγείλω χωρίς πρόβλημα (και γενικά έχω κάνει κατά καιρούς παραγγελίες αρκετά πάνω από το τυπικό όριο). Μπορείς να δοκιμάσεις το amazon.co.uk (δεν ξέρω αν έχουν όριο κόστους εκεί για Ελλάδα) ή να δοκιμάσεις μέσω Steam (αλλά εκεί είναι σημαντικά ακριβότερο).
Chrisad Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 και ποιος είναι ο λόγος του περιορισμού? να μην κάνεις "εισαγωγή" και πλήξεις την εγχώρια αγορά?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Επισήμως, δε γνωρίζω. Ανεπίσημα, άκουσα ότι αρκετοί συμπατριώτες μας εκμεταλεύτηκαν κατά τρόπο απαράδεκτο την ελαστική πολιτική του play.com όσον αφορά τα απωλεσθέντα αντικείμενα, δηλώνοντας ως "απωλεσθέντα" πράγματα τα οποία παρέλαβαν, τα οποία η play στη συνέχεια έστελνε ξανά ή τους πίστωνε το ποσό στις κάρτες. Κάποια στιγμή, η Ελλάδα, μια χώρα με τζίρο (ας πούμε) 2% στις αγορές, έφτασε να έχει το 60%-70% των επιστροφών. Οι κουτόφραγκοι μας πήραν πρέφα, εξ ου και ο περιορισμός. Επαναλαμβάνω, δε γνωρίζω αν αυτό αληθεύει, το γεγονός όμως ότι η μόνη χώρα που εξαιρείται συγκεκριμένα και ονομαστικά είναι η δική μας δε μας τιμά ιδιαίτερα, νομίζω, ό,τι κι αν κρύβεται από πίσω. Και πάλι, εφόσον ο πελάτης αποδειχτεί φερέγγυος, η play ακυρώνει στην ουσία τον περιορισμό, αυτό μπορώ να το βεβαιώσω από προσωπική εμπειρία.
gio@ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Νέος πελάτης ναι edit:Μονό στη Ελλάδα αυτά................
Chrisad Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Επισήμως, δε γνωρίζω. Ανεπίσημα, άκουσα ότι αρκετοί συμπατριώτες μας εκμεταλεύτηκαν κατά τρόπο απαράδεκτο την ελαστική πολιτική του play.com όσον αφορά τα απωλεσθέντα αντικείμενα, δηλώνοντας ως "απωλεσθέντα" πράγματα τα οποία παρέλαβαν, τα οποία η play στη συνέχεια έστελνε ξανά ή τους πίστωνε το ποσό στις κάρτες. Κάποια στιγμή, η Ελλάδα, μια χώρα με τζίρο (ας πούμε) 2% στις αγορές, έφτασε να έχει το 60%-70% των επιστροφών. Οι κουτόφραγκοι μας πήραν πρέφα, εξ ου και ο περιορισμός. Επαναλαμβάνω, δε γνωρίζω αν αυτό αληθεύει, το γεγονός όμως ότι η μόνη χώρα που εξαιρείται συγκεκριμένα και ονομαστικά είναι η δική μας δε μας τιμά ιδιαίτερα, νομίζω, ό,τι κι αν κρύβεται από πίσω. Και πάλι, εφόσον ο πελάτης αποδειχτεί φερέγγυος, η play ακυρώνει στην ουσία τον περιορισμό, αυτό μπορώ να το βεβαιώσω από προσωπική εμπειρία. Ούτε εγώ γνωρίζω αν είναι αλήθεια αλλά ......δυστυχώς πολύ πιθανό μου φαίνεται.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Αυτό με το πάνω απο τα 30 ευρώ ίσχυε για ένα διάστημα για όλες τις παραγγελίες του play αλλά έχω νομίζω τους τελευταίους μήνες έστελνε κανονικά και πάνω απο 30. Το επιβεβαιώνω προσωπικά τουλάχιστον για κάτι παιχνίδια που είχα πάρει με έξοδα γύρω στα 70ε... τώρα αν είσαι νέος πελάτες η αν ξεκίνησαν να το εφαρμόζουν πάλι.... ίσως. Πάντως στο amazon δέχονται σίγουρα πλέον και μεγάλες παραγγελίες(ηλεκτρονικά είδη κτλ).
Peavy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Υποθετικά το play.com έχει κάποιο όριο, εγώ έχω πάρει μέχρι 51 ευρώ ανά αντικείμενο, απλά όταν παραγγείλεις 2 πράγματα μαζί που ξεπερνάν αυτό το όριο στο στέλνουν σαν 2 ξεχωριστά αντικείμενα άρα δεν υπερβαίνεις το όριο.
chek2fire Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Σε μένα τον τελευταίο καιρό έχουν φάει σκάλωμα με την κάρτα μου και την βγάζουν invalid. Δεν ξέρω τι συμβαίνει γιατί με την ίδια κάρτα ψωνίζω κανονικά από παντού.
Peavy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Σε μένα τον τελευταίο καιρό έχουν φάει σκάλωμα με την κάρτα μου και την βγάζουν invalid. Δεν ξέρω τι συμβαίνει γιατί με την ίδια κάρτα ψωνίζω κανονικά από παντού. Μήπως σου στείλαν καινούργια κάρτα και δεν την έχεις ενεργοποιήσει σε ATM ή μέσω phone banking.
squib Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ψιλό ξέθαμα αλλά κανονικά παρέλαβα πάνω από 30 ευρώ παραγγελία σαν νέος πελάτης.
javaneze Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Tην διευθυνση παραλαβης την βαζετε με ελληνικους ή λατινικους χαρακτηρες ρε παιδες; Greeklish τυπου "Leoforos Alexandras" ;
Sir Pretender Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Με λατινικούς χαρακτήρες προφανώς!!! Πώς περιμένεις ο ξένος να γράψει τη διεύθυνσή σου στα ελληνικά;!;!!; Για το ύψος της παραγγελίας, το όριο του Play.com είναι £30, δηλαδή ας πούμε 35€ +- ανάλογα και με την ισοτιμία. Έχω δει πάντως περιπτώσεις που ισχύει και άλλες που δεν έχει ισχύσει. Να 'ναι καλά όλοι εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν τα άψογα after-sales services του καταστήματος και τσιμπούσαν δυο και τρία αντίτυπα του παιχνιδιού τους βάζοντας τη χώρα μας σε μία ακόμα μαύρη λίστα. Εναλλακτικές λύσεις: GAME, TheHut, Amazon και Steam για αρχή.
javaneze Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 File eyχαριστω για την απαντηση, να εισαι καλα. Απο οτι εχω διαβασει σε αλλα threads και φορουμ αυτο το εως 30 λιρες policy το εφαρμοζουν μονο σε νεους πελατες, σε χρηστες που ειναι χρονια γραμμενοι με πολλες "καλες" συναλλαγες δεν εφαρμοζεται και ας ειναι απο Ελλαδα. Ευχαριστω και για τις εναλλακτικες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.