evabb Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 http://www.chocs.co.uk/ εγω καθε μηνα εχω ενα κουτι απο εδω με συνδρομη μην χασεις βοδακι. ευχαριστω για την συνδρομη σου στο θεμα.
mary Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δε ξερω για τις ξενες σοκολατες αλλά μια ειναι η ελληνικη που λατρευω: Παυλιδης υγειας η κλασική.. (ειδικα στην περιοδο με..ηρεμει πραγματικά... )
evabb Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δε ξερω για τις ξενες σοκολατες αλλά μια ειναι η ελληνικη που λατρευω: Παυλιδης υγειας η κλασική.. (ειδικα στην περιοδο με..ηρεμει πραγματικά... ) παλι καλα. αυτη οντως μετραει. λίγο εκτός θέματος αλλά πού έχετε βρει καλά κρουασάν στην αθήνα? εγώ το μόνο εκ-πλη-κτι-κό που δοκίμασα τόσα χρόνια το πέτυχα στο τέρμιναλ του τραίνου στο αεροδρόμιο και επειδή δεν άντεξα και ρώτησα ... έρχεται από ρώμη (για όλα υπάρχει μια εξήγηση). πολυ παλιο ποστ αλλα οφειλω να το απαντησω τωρα που το ειδα. καλο κρουασαν στην αθηνα λοιπον στον Paul Boulangerie. Πανεπιστημειου 10 http://www.paul.fr/fr/home.php
nickarmy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 κουρασαν και μετα στη τοστιέρα και κρύο γάλα οτι πρέπει για πρωινό. σελίγο στην ελλάδα η σοκολάτα θα θεωρήτε στ0ιχειο πολυτελειας ή κάνω λάθος ... σιροπη(σοκολάτς) στη κρέπα να δοκιμάσω να βάλω ή όχι υπάρχει μια περιπτωση να φτιαξω δικό μου
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 ευχαριστώ πολύ έβα αν περνάς από κει δοκίμασε και απ΄του pannela λίγο πιο πάνω, δεν πρόλαβα να δοκιμάσω κάτι σε γλυκό αλλά κάτι κομμάτια πίτσα ήταν πολύ καλά!
evabb Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 κουρασαν και μετα στη τοστιέρα και κρύο γάλα οτι πρέπει για πρωινό. σελίγο στην ελλάδα η σοκολάτα θα θεωρήτε στ0ιχειο πολυτελειας ή κάνω λάθος ... σιροπη(σοκολάτς) στη κρέπα να δοκιμάσω να βάλω ή όχι υπάρχει μια περιπτωση να φτιαξω δικό μου να μην την πνιξεις στο σιροπι γτ θα γινει αηδια. μπορεις να την γεμισεις με κρεμα ζαχαροπλαστικης, φετουλες φραουλας και λιγο σιροπι σοκολατα σε ριγες απο πανω ισα ισα για την γευση.
nickarmy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 εμ δεν τρωω φράουλα .... αν και οι άλλοι μπορει να το εκτημισουν , θα το δοκιμασω
evabb Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 εμ δεν τρωω φράουλα .... αν και οι άλλοι μπορει να το εκτημισουν , θα το δοκιμασω α οκ. βασικα ουτε κι εγω την τρωω αλλα οι επειδη οι περισσοτερο την τρωνε υπεθεσα. τεσπα. βαλε framboise (δεν ξερω πως τα λενε στα ελληνικα)
praktikarioς Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 ...(δεν ξερω πως τα λενε στα ελληνικα)... "Σμέουρα" αν δεν απατώμαι.
nickarmy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 θα προτιμήσω τις φράουλες, θέλω να φτιαξω και κάτι μμπισκότα σοκολάτας(φυσικα θα ανεβει φωτο) χαμος θα γινει στη κουζίνα
evabb Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 "Σμέουρα" αν δεν απατώμαι. θενκς. αααχ ειναι πολυ νοστιμα παναθεμα τα.
praktikarioς Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 θενκς. αααχ ειναι πολυ νοστιμα παναθεμα τα. Θα συμφωνήσω.
tmjuju Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Τρισδιάστατος εκτυπωτής σοκολάτας "Scientists in England have developed a 3D chocolate printer that prints layers of chocolate instead of ink or plastic. 'Now we have an opportunity to combine chocolate with digital technology, including the design, digital manufacturing and social networking. Chocolate has a lot of social purpose, so our intention is to develop a community and share the designs, ideas and experience about it,' says lead scientist Dr Liang Hao." http://idle.slashdot.org/story/11/07/06/1251239/3D-Chocolate-Printer
evabb Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 νομιζα οτι δεν θα ερχοταν ποτε η μερα που θα εγραφα καλα λογια για την λακτα. και να ομως που ηρθε. συγκεκριμενα για αυτη εδω κλασεις ανωτερη απο την κλασσικη λακτα. νιωθεις και λιγο σοκολατα ρε αδερφε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα