kikonec Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 παιδια ψαχνω ενα προγραμμα για αποθηκευση εκπομπης απο ραδιο... δλδ να φυγω απο το σπιτι 7 η ωρα και να το βαλω να με γραψει μια εκπομπη στις 9 η ωρα με 10 και να μου το κανει ενα αρχειο Mp3 καπου σε εναν φακελο.... γιατι κανω το μπακαλικο τροπο βαζω το cool edit pro στην ηχογραφιση και το αφηνω γραφει 3 ωρες και παω μετα και επιλεγω και ακουω εκει που ειναι η εκπομπη.... ευχαριστω προκαταβολικα!
parsifal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχουν streaming radio rippers με CLI interface (τον καλείς από γραμμή εντολών) όπως π.χ. ο StreamRipper. Μπορείς να φτιάξεις ένα batch file που θα τον τρέχει με τις παραμέτρους που θες και να βάλεις τον Task Scheduler των Windows να εκτελέσει το batch file την ώρα που θες...
kikonec Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχουν streaming radio rippers με CLI interface (τον καλείς από γραμμή εντολών) όπως π.χ. ο StreamRipper. Μπορείς να φτιάξεις ένα batch file που θα τον τρέχει με τις παραμέτρους που θες και να βάλεις τον Task Scheduler των Windows να εκτελέσει το batch file την ώρα που θες... τι ειπες τωρα ρε παιδι μου....
morgy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 τι ειπες τωρα ρε παιδι μου.... ΕΛΑ ΝΤΕ!! και εγώ την ίδια απορία έχω Και εμένα θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Αν κατάλαβα καλά ρωτάς αν υπάρχει τρόπος όταν παίζει στο ίντερνετ η τάδε ραδιοφωνική εκπομπή να μπορείς να την αποθηκεύσεις με κάποιο τρόπο ώστε να την ακούσεις αργότερα. Αμα κάποιος καλός user έχει την υπομονή και την όρεξη να εξηγήσει κάποια πράγματα περισσότερο και σε εμάς, πολύ θα το εκτιμούσαμε
kikonec Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ΕΛΑ ΝΤΕ!! και εγώ την ίδια απορία έχω Και εμένα θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Αν κατάλαβα καλά ρωτάς αν υπάρχει τρόπος όταν παίζει στο ίντερνετ η τάδε ραδιοφωνική εκπομπή να μπορείς να την αποθηκεύσεις με κάποιο τρόπο ώστε να την ακούσεις αργότερα. Αμα κάποιος καλός user έχει την υπομονή και την όρεξη να εξηγήσει κάποια πράγματα περισσότερο και σε εμάς, πολύ θα το εκτιμούσαμε ακριβως αυτο φιλε ψαχνω και εγω!!! καποιο καλο παιδι εδω μεσα???
kotlid Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 αν μιλας για internet radio και οχι ηχογραφηση απο καρτα τηλεορασης / ραδιοφωνου το screamer κανει τι δουλεια που θελεις αλλα δεν νομιζω να εχει την δυνατοτητα προγραματισμου για συγκεκριμενες ωρες
accipio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δείτε αυτό: AudioTime Programmable Audio Recorder and Player
kikonec Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δείτε αυτό:AudioTime Programmable Audio Recorder and Player ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΣΕ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ και ολοκληρωμενο αν καταλαβατε? ψαχνω ακομα δεν θα βρω ρε ---------- Προσθήκη στις 16:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:32 ---------- παιδια βρηκα προγραμμα θα δοκιμασω να τα βρω ολοκληρωμενα και θα σας απαντησω για ολους εκτος εμου που ενδιαφερονται!!!:-D:-D:-D
accipio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Γιατί δεν κάνει; Εμένα πάντως με βόλεψε μια χαρά όταν παλιότερα χρειάστηκα να ηχογραφήσω από ραδιόφωνο κατά την απουσία μου (όχι από Internet, για να εξηγούμαστε).
kikonec Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Γιατί δεν κάνει; Εμένα πάντως με βόλεψε μια χαρά όταν παλιότερα χρειάστηκα να ηχογραφήσω από ραδιόφωνο κατά την απουσία μου (όχι από Internet, για να εξηγούμαστε). το βρηκες πουθενα ολοκληρο?????
morgy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δε νομίζω το παραπάνω πρόγραμμα να εξυπηρετεί εμένα προσωπικά. Συγκεκριμένα, θέλω να μπορώ αν γίνεται, να ηχογραφώ από site που streamarei (δική μου λέξη ) στο ιντερνέτι, μια εκπομπή το πρωί όταν εγώ είμαι εκτός σπιτιού. Δεν παίζει ράδιο στο κινητό γιατί είμαι εκτός Ελλάδας. Αλλά μάλλον δεν γίνεται τεσπα, thanks anyway
kotlid Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δε νομίζω το παραπάνω πρόγραμμα να εξυπηρετεί εμένα προσωπικά.Συγκεκριμένα, θέλω να μπορώ αν γίνεται, να ηχογραφώ από site που streamarei (δική μου λέξη ) στο ιντερνέτι, μια εκπομπή το πρωί όταν εγώ είμαι εκτός σπιτιού. Δεν παίζει ράδιο στο κινητό γιατί είμαι εκτός Ελλάδας. Αλλά μάλλον δεν γίνεται τεσπα, thanks anyway Με το screamer δεν εχεις απλως προγγραματισμο
kikonec Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Παιδια λιγο υπομονη σε λιγο θα σας δωσω το προγραμμα....με προγραμματισμο ποτε θα γραφει!
kikonec Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 παιδια βρηκα το web radio recorder 2 και μπορειται να το κατεβασετε στο rapidshare σαν wradio αν μπορω να σας ανεβασω Link... γραφει σιγουρα με χρονο δλδ τι ωρα να ξεκινησει να γραφει μεχρι τι ωρα....εχει ψαξει μονο του και εχει βρει σταθμους απλα ακομα δεν μπορεσα να ανεβασω εγω σταθμο απο διευθυνση και να τον γραψω!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.