ColdFusion Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μιας και αρκετοί στο forum έχουν Amd εδω μπορεί ο καθένας να δηλώσει την παρουσία του παραθέτοντας μερικα screenshots και πληροφορίες για το μέγιστο stable overclock που μπόρεσε να φτάσει .... Ξεκιναω Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2010 από ColdFusion overclock Phenom II Thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Καλός για C2... άτιμο 780! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 μπορει να παει και αλλο δεν ξερω αλλα με τετοιο Mobo+ram που εχω ευχαριστημενος ειμαι και με αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Πόσο VDDA έχεις ρυθμίσει; ( λογικά και το 11x στο ΗΤ - το έχεις άνετα... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Πόσο VDDA έχεις ρυθμί ( λογικά και το 11x στο ΗΤ - το έχεις άνετα... ) οσο λεει το core temp δηλαδη 1.45 και σε load παει εκει που δειχνει το cpu-z.. μαλλον παει και χ11 το ΗΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ...όχι vcore, vdda ρωτάω. Δεν έχεις vdda setting στην Asrock; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ...όχι vcore, vdda ρωτάω. Δεν έχεις vdda setting στην Asrock; δυστυχώς δεν έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δεν κράτησα κανένα screen από έναν 965 c3 που έστησα πριν λίγο καιρό. Για να μην τον βάλω stock τον έβαλα 230x17 και έπαιζε 23-25°C idle και τους 50°C δεν θυμάμαι αν τους ακούμπησε σε full load την ώρα του occt linpack. Δεν ασχολήθηκα περισσότερο γιατί δεν ήταν δικό μου το pc.Απλά να μην τον βάλω stock ήθελα και να είναι σταθερός.Ας κάνει ότι θέλει ο άλλος.Σίγουρα πάντως πάει στο θεό. 1,4V,msi gd70 και Xigmatek Achilles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpY Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Σε ένα καινούργιο PC-ακι έχω πάνω mobo CPU : 955 και ψυκτρα αυτή δεν τον έχω πειράξει ακόμα καθόλου, αλλα λέω να του βάλω λίγο χέρι, μεχρι που μπορώ να φτάσω για stable καταστάσεις ? απο διάφορα fora που διάβασα στα 3700 πάει εύκολα και είναι stable Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2010 από SpY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Με καμία καλή ψύκτρα ίσως.Με την Asus(ψύκτρα) μετριοδύσκολα.Τι θερμοκρασίες είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Σε ένα καινούργιο PC-ακι έχω πάνω mobo CPU : 955 και ψυκτρα αυτή δεν τον έχω πειράξει ακόμα καθόλου, αλλα λέω να του βάλω λίγο χέρι, μεχρι που μπορώ να φτάσω για stable καταστάσεις ? απο διάφορα fora που διάβασα στα 3700 πάει εύκολα και είναι stable για δοικιμασε με stock voltage για αρχη να δεις μεχρι που παει ........ανεβαζοντας τη συχνοτητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Στα 3,6 mhz το οποιο και θα αφησω μονιμα λογο καλυτερον θερμοκρασιων-αποδοσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τι κανω λαθος??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εεεεμ...Δεν έχεις SSD, όπως ο ColdFusion... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μονο αυτο δηλαδη? Εχω ομως καλυτερη vga .. Δεν επρεπε να ειμαι ακομα πιο κοντα του? Τοσο πολυ με κραταει πισω ο hhd? Μη με κανεις να παω αυριο πρωι πρωι να παρω ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα