Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που lately, κατά προτίμηση, κατάφερε και έκανε την IP του να δείχνει σαν Αμερικάνικη (ή Καναδέζικη)? Games που δεν παίζουν στη Δύση και Sites όπως το hulu, δεν μας αφήνουν να έχουμε πρόσβαση. Έτσι υπήρξαν κάτι HotShield και έχω και πληροφορίες (μέσω Google) για το AOL 9+. Γούγλησα, προσπάθησα, ξαναγούγλησα, ξαναπροσπάθησα, δεν κατάφερα τίποτα. ΔΕΝ ΘΕΛΩ SITE! ΑΝ κάποιος έχει ασχοληθεί και το ΕΚΑΝΕ, θα τον παρακαλούσα να μας γράψει τα βήματα παρακάτω να μας ανοίξουν και εμάς οι πόρτες. Ευχαριστώ.
ScarletK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Για hulu το hotspot shield δουλεύει πάντως, πριν 2 μέρες το χρησιμοποίησα.Install, το αφήνεις να συνδεθεί (γίνεται πράσινο) και απλά ανοίγεις site. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2010 από ScarletK
fockos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που lately, κατά προτίμηση, κατάφερε και έκανε την IP του να δείχνει σαν Αμερικάνικη (ή Καναδέζικη)? Games που δεν παίζουν στη Δύση και Sites όπως το hulu, δεν μας αφήνουν να έχουμε πρόσβαση. Έτσι υπήρξαν κάτι HotShield και έχω και πληροφορίες (μέσω Google) για το AOL 9+. Γούγλησα, προσπάθησα, ξαναγούγλησα, ξαναπροσπάθησα, δεν κατάφερα τίποτα. ΔΕΝ ΘΕΛΩ SITE! ΑΝ κάποιος έχει ασχοληθεί και το ΕΚΑΝΕ, θα τον παρακαλούσα να μας γράψει τα βήματα παρακάτω να μας ανοίξουν και εμάς οι πόρτες. Ευχαριστώ. καλόόοοόοοοοοο
firegarden Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 για το hulu ισως μπορεσεις να το δεις και μεσω proxy.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Το Hulu καλώς.. τα Games όμως που θέλω να τρέξω (βλ. DFO και άλλα Games της ανοργασμικής εταιρίας NEXON) δεν τρέχουν με το HotShield.. ΑΝ κάποιος έχει δουλέψει με το AOL ή με κάτι άλλο.. (Υπενθυμίζω, ΟΧΙ sites)
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Τσέκαρε εδώ: http://www.proxy4free.com/page1.html
NHNA Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 δοκίμασα και εγώ για το hulu το hotspot shield και μου λέει όταν πάω να δω ένα βίντεο ότι μπαίνω από ανώνυμο proxy tool.. μήπως κατέβασα κάποια παλιά έκδοση??μπορείς να μου στείλεις το link?? με το proxy πως δουλεύει??
TheELF Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 δοκίμασα και εγώ για το hulu το hotspot shield και μου λέει όταν πάω να δω ένα βίντεο ότι μπαίνω από ανώνυμο proxy tool.. μήπως κατέβασα κάποια παλιά έκδοση??μπορείς να μου στείλεις το link?? με το proxy πως δουλεύει?? Μήπως είδες θέμα 2 χρονών;;; Ο ποιο σωστός τρόπος είναι να βρεις αμερικάνικα proxy από το google(usa proxy list) και να αλλάξεις της αντίστοιχες ρυθμίσεις από τα windows. Πας πίνακα ελέγχου->ρυθμίσεις internet->συνδέσεις->ρυθμίσεις lan εκεί στο proxy βάζεις τα νούμερα της ip και της πόρτας και δοκιμάζεις,πρέπει να έχεις υπόψιν ότι αυτά τα proxy αλλάζουν συνεχώς οπότε ίσως(το ποιο πιθανό) θα πρέπει να δοκιμάσεις πολλά μέχρι να πετύχεις κάποιο που θα δουλεύει,για εκείνη την στιγμή,επίσης το φόρτωμα των σελίδων θα αργεί πολύ περισσότερο αλλά τα όποια βίντεο θα παίζουν κανονικά.
NHNA Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 ουπς... από την βιασύνη μου να το φτιάξω δεν το πρόσεξα..ευχαριστώ πολύ πάντως που απάντησες..θα το δοκιμάσω αυτό που μου είπες και θα σας πω μήπως χρειάζεται και κάποιος άλλος.........αν τα καταφέρω :unsure: :-D ;)
NHNA Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δούλεψε!!!!!!! πήρα από εδώ http://www.samair.ru/proxy/type-15.htm και έχει και από άλλες χώρες αν χρειαστείς... Η σελίδα φορτώνει πολυυυυυυυυυυυυυυυ αργά....αλλά το βιντεο παίζει κανονικά με κάποιες διακοπούλες που και που... Ευχαριστώ... Ίσως ψάξω να βρω και κάποιο πρόγραμμα να το κάνει από μόνο του αυτό.. αν είναι θα σας πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα