Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, πηρα το παιχνιδι ειμαι ψιλοασχετος κ βασικα για multiplayer γαι να παω να παιξω κατι παιχνιδια η διαφορα μου ζηταει να κατεβασει καποια πραγρατα κ μου ζηταει εναν κωδικο , αυτο ειναι μσεα στυ σηυσκευασια καπου στο παιχνιδι κ αν ειναι που ?

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, πηρα το παιχνιδι ειμαι ψιλοασχετος κ βασικα για multiplayer γαι να παω να παιξω κατι παιχνιδια η διαφορα μου ζηταει να κατεβασει καποια πραγρατα κ μου ζηταει εναν κωδικο , αυτο ειναι μσεα στυ σηυσκευασια καπου στο παιχνιδι κ αν ειναι που ?

τον κωδικο θα τον βρεις στο πισω μερος απο το βιβλιαρακι (manual) που θα εχει μεσα το κουτι του παιχνιδιου, ειτε στο βιβλιαρακι θα ειναι ειτε σε καποιο αλλο χαρτακι (αν εχει) που θα περιεχει μεσα το κουτι.

θα γραφει λογικα online password αυτο θα πας για να το εξαργηρωσεις στο ps store, θα πατησεις στο redeem codes αυτο το γραφει καπου πανω δεξια ή αριστερα (δεν θυμαμαι ακριβως γτ το εχουνε αλλαξει το store).

ψαξτο λιγο και θα εισαι κομπλε.

Δημοσ.

το παιχνιδι το πηρα σφραγισμενο , το ανοιξα κ εχει δυο manual κ το cd ,οταν ανοιξα τη συσκευασια δεν βρηκα απο τι θυμαμαι κανεναν χαρτι ,εκτος αν οντως υπηρχε κ το πεταξα ,το θεμα ειναι οτι τωρα στα manual δεν το βρισκω,δεν το βλεπω πουθενα,τι να κανω ?

Δημοσ.

Για να παιξεις online απ οσο ξερω δε χρειαζοταν κωδικος. τωρα αν αλλαξε δεν ξερω.

Ξεκινα το σιγα σιγα εχει in-game tutorial και μελετησε αυτο εδω

http://reddead.wikia...i/Red_Dead_Wiki

Εχει μεσα οτι πραγματικα θες.

Οποιος δεν εχει παιξει RDR πραγματικα χανει.

Ειναι το καλυτερο multiplatform παιχνιδι ever !!!!!

• Like 1
Δημοσ.

ναι οκ αλλα το μαμημενο τον κωδικο λογικα δεν θα τον ειχε καπου στην συσκευασια ?διοτι στο multiplayer που πηγα μου ζηταγε για να παιξω π.χ. ποκερ να μπω να κατεβασω αλλακ εκει μου ζητουσε κωσδικο ...

Δημοσ.

Κι εγώ δεν θυμάμαι να είχα βάλει κωδικό στο δικό μου. Μήπως έχουν βάλει κανα online pass κόλπο τώρα τελευταία;

Συμφωνώ διακόσα τοις εκατό ότι όποιος δεν έχει παίξει RDR χάνει. Απίστευτο παιχνίδι. Προσωπικά το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από το GTA4.

ps: το poker ίσως είναι ειδική περίπτωση, γιατί δεν υπήρχε στο vanilla παιχνίδι αλλά είναι DLC του πακέτου Liars and Cheats.

Δημοσ.

αα αλλαζει το θεμα, δεν ξερω αν το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν εχει κωδικο για το multiplayer του, παντως οτι παιχνιδι εχω αγορασει ολα ειχανε online pass.

φιλε akishellas οταν ελεγα χαρτι το manual και οτι αλλο βιβλιαρακι/φυλλο ειχε μεσα η συσκευασια.τσεκαρε καλυτερα στο πισω μερος απο το manual (ή σε κανα αλλο χαρτι που ειχε μεσα) και αν δεν το βρεις τοτε δεν θα χρειαζετε κωδικος, δεν τον εχουνε πουθενα αλλου αν δεν ειναι εκει.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους..ηθελα να ρωτησω μολις αγορασα απο γνωστη αλυσιδα παιχνιδιων το red dead redemption για ps3 και ενω μου το ανοιγει εξω μολις παταω να το παιξω μαυριζει η οθονη και δεν μπορω να κανω τπτ....ουτε στο ps3!!

μηπως πρεπει να κανω κατι πριν τους το γυρισω πισω..?

Δημοσ.

Το PS3 είναι απείραχτο; Μήπως έχεις κάποιο custom firmware; Κοίτα και περιπτώσεις όπως αυτή: http://community.eu.playstation.com/t5/PS3-General/PS3-Slim-wont-play-Red-Dead-Redemption/td-p/13075093/page/2

Γενικά είναι περίεργο πάντως, αν το παιχνίδι είναι αυθεντικό και η κονσόλα τρέχει το μαμήσιο firmware.

Δημοσ.

εν το μεταξυ πηγε κανα δυο φορες να μου το παιξει..εβγαλε τα γραμματα ...τα rockstars και αυτα και μετα παλι κολλαει στο μαυρο φοντο...τωρα η τηλεοραση φταει η το δισκακι..

Δημοσ.

Να κατεβάσεις την νέα βέρσιον σου ζήτησε μάλλον. Το έκανες; Γι' αυτό πιθανότατα μαυρίζει και η οθόνη. Κατέβασε οτι σου βγάλει.

Δημοσ.

Να κατεβάσεις την νέα βέρσιον σου ζήτησε μάλλον. Το έκανες; Γι' αυτό πιθανότατα μαυρίζει και η οθόνη. Κατέβασε οτι σου βγάλει.

και αν πατησω να την κατεβασω παλι καταληγει να μαυριζει η οθονη...χωρις να μου βγαζει τπτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...