relic90 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Καλισπέρα Έχω ένα Acer Aspire 5920G περίπου 1,5 χρόνο, και σήμερα το πρωί και ενώ το είχα αφήσει ανοιχτό όλη νύχτα το έκλεισα γιατί είχε αρχίσει να ζεσταίνεται. Το απόγευμα που προσπάθησα να το ανοίξω όμως, μόλις πάτησα το power εμφανίστηκε μία άσπρη οθόνη με κάτι κόκκινα στίγματα. Ακούγεται να ξεκινάει κανονικά, και το DVD και όλα, αλλά μετά από λίγο σταματάνε όλα και μένει η άσπρη οθόνη. Υπάρχει περίπτωση να είναι καμμένη κάρτα γραφικών/καμμένη μητρική? Και αν είναι κάτι από τα 2 αξίζει να το πάω για service, ή είναι προτιμότερο να αγοράσω ένα καινούριο? Και αν τελικά αξίζει να το στείλω για service(είναι εκτός εγγύησης) πόσο περίπου καιρό θα πρέπει να περιμένω για να το πάρω πίσω και πόσο θα πληρώσω?
relic90 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Ποιός είχε πει για επισκευή? Θέλω βασικά να ρωτήσω αν επισκευάζεται με 100€ το περισσότερο, και σε λιγότερο από μία εβδομάδα.
vasi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 δεν επισκευάζεται!!! ποια κάρτα έχει ενσωματωμένη ?? και από που το αγόρασες ??
carib Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 δεν επισκευάζεται!!! ποια κάρτα έχει ενσωματωμένη ?? και από που το αγόρασες ?? Εμείς την επισκευάζουμε ακόμη και όταν είναι πάνω στο mainboard και δίνουμε και γραπτή εγγύηση. Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω άλλες λεπτομέριες εδώ γιατί τελικά θα με διαγράψουν....
vasi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Αν είναι nvidia 8600, βάλε μπρος για rma στο κατάστημα που αγόρασες και ασ έχει λήξει ,η εγγύηση στον έναν χρόνο που κανονικά είναι δυο,μιας και το ελάττωμα είναι εξαρχής,το έχει παραδεχθει και η nvidia .....
yiankap Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Ακομα και αν το αρνηθουν απο το καταστημα,παρε acer hellas. Σε γνωστη μου με σχεδον το ιδιο προβλημα, απο το καταστημα (αλυσιδα οικιακων συσκευων) της πουλαγαν φουμαρα, μεχρι και οτι φταιει η επανεγκατασταση των vista απο το recovery. Επεμεινε να σταλει στην lnfoquest οπου και τελικα της αλλαξαν την καρτα.
relic90 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Το πρόβλημα είναι ότι έχω χάσει την εγγύηση καθώς 1ον έχω κάνει φορματ ολόκληρο το σκληρό(συμπεριλαμβανομένου και του recovery) σε μία προσπάθεια να πετάξω τα vista όσο γίνεται πιό μακρυά, και έχω περάσει τα Windows Se7en της Rocket Team με τα οποία δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι μπορώ να τον δώσω για service χωρίς πρόβλημα. Για αυτό διστάζω να τον στείλω στην Acer. 99% θα επιλέξω έναν ιδιώτη για το service, αν τελικά είναι η κάρτα γραφικών το πρόβλημα. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:53 ---------- δεν επισκευάζεται!!! ποια κάρτα έχει ενσωματωμένη ?? και από που το αγόρασες ?? GeForce 8600GT έχει επάνω
jimmykarily Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 To 5920 έχει κάρτα mxm II. Αν ξέρεις μπορείς να την αλλάξεις και μόνος σου. Ψάξε στο ebay. Η 8600gt είναι αρκετά ακριβή αλλά υπάρχουν και εναλλακτικές της ati με γύρω στα 50 ευρώ.
LaptopService Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Αν έχεις δει με 50€ γιατί δεν μας δίνεις το Link. Θα αγόραζα μερικές.
jimmykarily Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Αν έχεις δει με 50€ γιατί δεν μας δίνεις το Link. Θα αγόραζα μερικές. http://cgi.ebay.ph/Acer-5920G-Geforce-8600M-256MB-GS-MXM-II-VG-8PS06-003-/150519781383 http://cgi.ebay.com/ATI-Mobility-Radeon-HD-3400-M82-MXM-II-VideoCard-/220716780723?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item3363beccb3 http://cgi.ebay.co.uk/nVIDIA-GF-Go7300-32M-MXM-II-VGA-Card-Alienware-FSC-Acer-/180523866764?pt=UK_Computing_Computer_Components_Graphics_Video_TV_Cards_TW&hash=item2a080f9a8c Με λίγη προσπάθεια μπορεί να βρεις και άλλες. Πάρε αυτές και άν χρειαστείς και άλλες μου λες να σου βρω.
Bspus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Τελικα στα λαπτοπ οι καρτες γραφικων ειναι ενσωματωμενες η οχι? Εγω νομιζα οτι αν καει πρεπει να αλλαξει ολη η μητρικη. Ετσι λενε και στο service συνηθως. Τωρα βλεπω να κυκλοφορουν ως ξεχωριστες καρτες που κουμπωνουν πανω. Αυτες μπαινουν σε ολα τα καινουρια λαπτοπ και βγαινει η παλαιοτερη η απλως μπαινει εξτρα? Οσο για το θεμα του φορματ και εγγυησης, εγω θα εκανα κατι αλλο πονηρο. Σβησε ολα τα παρτισιον του δισκου και μην φτιαξεις αλλα. Πες οτι ειχες τα βιστα εξαρχης και οτι μεχρι να εμφανιστει το προβλημα της οθονης ο υπολογιστης δουλευε. Αν σε ρωτησουν για το δισκο κανε τον κινεζο. Ενταξει κακο να λες ψεματα αλλα ειναι σιγουρο οτι θα το χρησιμοποποιησουν σαν πατημα για να μην ασχοληθουν με την περιπτωση σου οποτε δεν θα ειχα τυψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.