nzeppos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Η αλήθεια είναι ότι οι 900 μοίρες χρησιμεύουν κυρίως για όσους παίζουν με πολύ drift και τα σχετικά. Εγώ πχ. που στα lfs/rfactor προτιμώ μονοθέσια ή αμάξια στιλ DTM, έχω κλειδώσει την G25 στις 270 μοίρες και δεν χρειάζομαι μεγαλύτερη περιστροφή. Σημαντικότερο ίσως είναι το γεγονός ότι η DFGT έχει γενικά καλύτερο force feedback από τη Momo (αλλά και πάλι είναι θέμα του παιχνιδιού κατά πόσο θα το αξιοποιεί πλήρως).
ikaruga24 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Αυτα που παιζω ειναι Grid, NFS-shift, Burnout paradise και GTR2.
parsifal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα PC Games. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
yiannis_1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ikaruga. 1 τιμόνι midrange υπάρχει αυτή την στιγμή που να αξίζει τα λεφτά του. DFGT της Logitech. Με τον πρόγονο της την DFP pro έκανα περίπου 150,000 χιλιάδες χλμ (όχι δε μου εχουν ξεφύγει τα μηδενικά)και αυτά μόνο στο lfs, αμα βάλω και τα υπόλοιπα racing games... Περισσότερα απο οτι έκανα με το πραγματικό μου αυτοκίνητο την ίδια περίοδο. Μετά που της χάλασα auto calibration σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να της γρασάρω τα γρανάζια πήρα την G25 και την DFP την χάρισα σε ενα φίλο που την επισκεύασε με αυτό το περίεργο mod. [ame] [/ame]Ακόμα δουλεύει ρολόι και ας εχει λιώσει η γόμα της στεφάνης του τιμονιού απο την πολύ χρήση. Ας είναι καλά το Olfs league και τα UMC Demo και Official πρωταθλήματα της GVR. Η Momo ήταν super για την εποχή της 4-5 χρόνια πριν. Αλλά κατά την γνωμη μου ειναι μεγάλος συμβιβασμός να παίζεις μόνο με 240 μοίρες ΣΗΜΕΡΑ... Είναι άλλη αίσθηση να αφήνεις το τιμόνι σε drift να γυρνάει απο άκρη σε άκρη γλυστρώντας μέσα στα χέρια σου. [ame] [/ame]Αμα δεν την εχουν ή την εχουν ακριβά απο εκει που την αγόρασες πήγαινε σε g25 αν την βρεις κοντά στα 200 ευρό. Αξίζει και αυτή το κάθε cent της. Η πάρε κάτι άλλο με το πιστωτικό του eshop και πάρε την DFGT απο το multirama στα 69 που πραγματικά είναι τζάμπα. Εμένα μου είχε έρθει 120 ή DFP και μετά άλλα 210 η G25!!! Οσο κάνει ενα καλό mouse θα πληρώσεις. Επειδή ξέρω πως σου αρέσουν τα γραφικά κυριώς πρόσεξε μην και δε δοκιμάσεις και το lfs. Είναι ότι πιο αληθινό απο άποψης force feedbak και ας είναι ξεπερασμένα τα graphics του.
nzeppos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Από το NFS Shift και το Burnout όμως, όσο και να 'ναι το LFS είναι πολιτισμικό σοκ
yiannis_1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Από το NFS Shift και το Burnout όμως, όσο και να 'ναι το LFS είναι πολιτισμικό σοκ Για τον χειρισμό και το ffb ισχύει το ανάποδο βέβαια. Γιατί κακά τα ψέματα αυτά τα παιχνίδια που αναφέρεις είναι φτιαγμένα να παίζουν με gamepad.
simplemind79 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Για πειτε ρε παιδια καμια καλη τιμονιερα για το PC. Μην μου πει κανεις για G25 - G27, ξερω γι αυτες αλλα δεν τρελαθηκα ακομα να δωσω τοσα λεφτα για κατι τετοιο. Ειδα αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580162 και διχνει αρκετα καλη. Βεβαια το "διχνει" με το "ειναι" απεχουν πολυ και θα ηθελα να πειτε και εσεις τις δικες σας προτασεις. καλή πρόταση αν ήμουν και 10 χρονια πιο μικρός θα την αγόραζα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.