Προς το περιεχόμενο

iphone development απορίες...

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,

σκέφτομαι να ασχοληθώ με iphone development. Το θέμα είναι αν έχει ασχοληθεί κάποιος να μου πει πόσο χρονοβόρα ήταν η διαδικασία εκμάθησης καθώς και τυχόν προβλήματα με το app store. Γνωρίζω τι χρειάζεται για να ξεκινήσω αλλα θα με ενδιέφερε να ακούσω απόψεις ατόμων που το έχουν ήδη κάνει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ε μαθαίνεις objective c εκεί πέρα, έχει και ένα software development kit και παίζεις μπάλα. Το θέμα είναι τι ξέρεις ήδη από developement..

Δημοσ.

Έχω γνώσεις C και visual c#. Αυτό που δεν κατέχω καθόλου είναι προγραμματισμό σε opengl es. Οπότε αρχικά θα παίξω μπάλα σε κάτι έυκολο να εξοικειωθώ σε objective c και το sdk που παρέχουν.

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους ,

σκέφτομαι να ασχοληθώ με iphone development. Το θέμα είναι αν έχει ασχοληθεί κάποιος να μου πει πόσο χρονοβόρα ήταν η διαδικασία εκμάθησης καθώς και τυχόν προβλήματα με το app store. Γνωρίζω τι χρειάζεται για να ξεκινήσω αλλα θα με ενδιέφερε να ακούσω απόψεις ατόμων που το έχουν ήδη κάνει.

Ευχαριστώ

Έχοντας ένα ισχυρό background σε Java (Object Oriented) και γνωρίζοντας βασικά από C++ η εκμάθηση της Obj-C μου πήρε σχετικά λίγο χρόνο. Κάποιες έννοιες (delegation, observer, memory management) είναι ίδιες. Λίγο εννοώ ότι παρακολουθώντας τα μαθήματα του Stanford και κάνοντας τα assignments μου ήταν αρκετό.

Για OpenGL που αναφέρεσαι βέβαια, καμμία σχέση η Obj-C. Αυτό είναι άλλο καπέλο, κάποιος που έχει γνώσεις OpenGL θα βοηθήσει καλύτερα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Μάλλον το πρώτο βήμα είναι να αγοράσω κανα Mac mini που είναι οικονομικό και ένα καλό βιβλίο. Αρχικά θα κοιτάξω να βάλω στόχο κάτι απλό σε windows application και όταν θα το έχω αρκετά θα δω για opengl. Ας μην πέσω στα βαθιά. Μάλλον το πρώτο Project θα είναι το Hello World :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...