Προς το περιεχόμενο

Αποφυγή αγοράς από nigeria scammers, ebay

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας.

Πουλάω ένα κινητό στο ebay, και είναι η τρίτη φορά που το αγοράζει κάποιος με 0% feedback και ο οποίος αποδεικνύεται nigeria scamer.

Πως μπορώ να περιορίσω κάτι τέτοιο; Είναι η τρίτη μέρα στo ebay, και με το που το κάνω list μέσα σε 4-5 ώρες κάποιος το αγοράζει που αποδεικνύεται ότι είναι απατεωνιά.

Καμμια ιδέα;

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αγορά μόνο μέσω paypal, και shipping worldwide εκτός από Νιγηρία...

Κολοκύθια όμως, το αγοράζουν με λογαριασμό που έχει διεύθυνση Αγγλίας ή Αμερικής, και μετά μου λένε στείλτο Νιγηρία...

Δεν βάζουν τα λεφτά στο paypal. Κάνουν την αγορά και πλακώνουν fake confirmation mail από το paypal ότι έγινε η πληρωμή. Κάτι το οποίο βγάζει μάτι. Το ίδιο ισχυρίζεται και ο λογαριασμός μου στο paypal :)

Πρεπει να εχει πολυ πλακα τελικα αυτη η ιστορια με την Νιγηρια, λεω να κανω δημοπρασια ετσι για να δω απο κοντα τι παιζει.

Πες μου κατι, μετα την "επιτυχη εκβαση" της δημοπρασιας σου, δηλαδη οτι βρηκες αγοραστη το ebay ζηταει χρηματα;

Ευτυχώς όχι. Μέχρι τώρα τον πρώτον τον διέγραψε σαν χρήστη και μου είπε ότι λυπάται που η πώληση μου δεν πήγε όπως θα έπρεπε, μου πρότειναν δε relisting, στον δεύτερο και στον τρίτο, περιμένω την διαγραφή τους μετά την καταγγελία τους στο paypal (=ebay). Υποθέτω ότι αν δεν μπουν τα λεφτά στο paypal, δε με χρεώνουν απ'το ebay...

Πρέπει να έχουν βρει τρελό μπελά εκεί στο ebay με κάτι τέτοιους. Έχω διαβάσει και αλλού παρόμοιες ιστορίες. Αν κατάλαβα καλά τα ηλεκτρονικά τραβάνε τα λαμόγια σαν τις μύγες :-)

το σκεφτηκα με το 5 positive rating, αλλά απ 'όσο έψαξα, δεν το έχει κάπου σαν επιλογή.

Θα μπορούσα βέβαια να το γράψω στο item description, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει, από το να το αγοράζουν.

Γράψε το εσύ και θα το πιάσουν το νόημα. Πάντως δεν βρίσκω λόγο να βάλεις shipping world wide εκτός από Νιγηρία. Βάλε μόνο Αμερική, Καναδά και Ευρώπη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...