poscaman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κινητό στο ebay, και είναι η τρίτη φορά που το αγοράζει κάποιος με 0% feedback και ο οποίος αποδεικνύεται nigeria scamer. Πως μπορώ να περιορίσω κάτι τέτοιο; Είναι η τρίτη μέρα στo ebay, και με το που το κάνω list μέσα σε 4-5 ώρες κάποιος το αγοράζει που αποδεικνύεται ότι είναι απατεωνιά. Καμμια ιδέα; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandr0s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Τι τρόπους πληρωμής έχεις βάλει? Που έχεις ορίσει ότι στέλνεις το προϊόν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 αγορά μόνο μέσω paypal, και shipping worldwide εκτός από Νιγηρία... Κολοκύθια όμως, το αγοράζουν με λογαριασμό που έχει διεύθυνση Αγγλίας ή Αμερικής, και μετά μου λένε στείλτο Νιγηρία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrispen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 άμα σου βάλουν τα λεφτά στο paypal τι πρόβλημα έχεις να το στείλεις Νιγηρία ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δεν βάζουν τα λεφτά στο paypal. Κάνουν την αγορά και πλακώνουν fake confirmation mail από το paypal ότι έγινε η πληρωμή. Κάτι το οποίο βγάζει μάτι. Το ίδιο ισχυρίζεται και ο λογαριασμός μου στο paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Πρεπει να εχει πολυ πλακα τελικα αυτη η ιστορια με την Νιγηρια, λεω να κανω δημοπρασια ετσι για να δω απο κοντα τι παιζει. Πες μου κατι, μετα την "επιτυχη εκβαση" της δημοπρασιας σου, δηλαδη οτι βρηκες αγοραστη το ebay ζηταει χρηματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ευτυχώς όχι. Μέχρι τώρα τον πρώτον τον διέγραψε σαν χρήστη και μου είπε ότι λυπάται που η πώληση μου δεν πήγε όπως θα έπρεπε, μου πρότειναν δε relisting, στον δεύτερο και στον τρίτο, περιμένω την διαγραφή τους μετά την καταγγελία τους στο paypal (=ebay). Υποθέτω ότι αν δεν μπουν τα λεφτά στο paypal, δε με χρεώνουν απ'το ebay... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Πρέπει να έχουν βρει τρελό μπελά εκεί στο ebay με κάτι τέτοιους. Έχω διαβάσει και αλλού παρόμοιες ιστορίες. Αν κατάλαβα καλά τα ηλεκτρονικά τραβάνε τα λαμόγια σαν τις μύγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 καμμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandr0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Βάλε ότι στέλνεις μόνο Ευρώπη ή Αμερική και "no exceptions", και ότι θες τουλάχιστον 5 positive rating. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 το σκεφτηκα με το 5 positive rating, αλλά απ 'όσο έψαξα, δεν το έχει κάπου σαν επιλογή. Θα μπορούσα βέβαια να το γράψω στο item description, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει, από το να το αγοράζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandr0s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Γράψε το εσύ και θα το πιάσουν το νόημα. Πάντως δεν βρίσκω λόγο να βάλεις shipping world wide εκτός από Νιγηρία. Βάλε μόνο Αμερική, Καναδά και Ευρώπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Έτσι και έκανα. Προς το παρών, δεν φαίνεται να δουλεύει... Για να δούμε. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.