papadkostas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 παιδες..εγω που να ακουσετε τι εγινε με εμενα.. οταν πηρα μηνυμα οτι ειναι ετοιμη η παραγγελια μου.. πηγα στο καταστημα.. παω και λεω το νουμερο μου..μπλα μπλα μπλα.. μηλουσε στο τηλεφωνο για να επιβεβαιωσει το πιστωτικο.. και ακουγα να λει η χαζο ξανθια..εδω 2 πιστωτικα εχει των 487 ευρω.. οι ανθρωποι εκει μεσα..ειναι αφανταστα καθυστερημενοι.. με πιστωσαν 2 φορες..ελεος!!! Και το παθημα..γινεται μαθημα.. buy buy E-Shop..μακριααααααα αα..και κατι αλλο τελευταιο.. π.χ παραγγειλα εγω..παω στο ταμειο..αυτοι λενε οτι δεν μπορεις να το ανοιξεις και να το κανεις εναν ελεγχο..αν δεν τα σκασεις!! παπαριες μου ειπαν??
GoldenEye Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Καλα οι ανθρωποι δεν υπαρχουν. Με πηραν τηλεφωνο για να παρω πισω και το παλιο λαπτοπ που εστειλα για την ανακληση (3810 Τ επισκευασμενο) γιατι πιανει χωρο στην αποθηκη τους... ελεος.
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Goldeneye είναι ακριβώς αυτό που λέει η παροιμία "Και ο άγιος φοβέρα θέλει"
GoldenEye Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Goldeneye είναι ακριβώς αυτό που λέει η παροιμία"Και ο άγιος φοβέρα θέλει" πηγα σημερα να το παρω και δεν μου το διναν γιατι πηρα λαπτοπ αντικαταστασης. ηταν φυσικα ανεπισκευαστο (αν και με ειχαν ειδοποιησει 3 φορες οτι ειναι ετοιμο) και μου ειπαν οτι συνεννοηθηκαν λαθος και οτι θα το εστελναν πισω σημερα και απορουσαν πως δεν πηγε ακομα (κατι μου λεει οτι καποιος θα το σουφρωσει εκει μεσα). καλεσα μετα την υπευθυνη που με ειδοποιησε να το παραλαβω και την ρωτησα αν περνιουνται για σοβαρη εταιρια και αν ειναι εξυπναδα να ταλαιπωρουν τον κοσμο με τις ασυνεννοησιες τους και τα μπαλωσε και ειπε θα με καλουσε σε λιγο. ακομα με καλει... μαλλον θα τριτωσει το κακο με τις καταγγελιες γιατι και η CPI παει γυρευοντας Συμπερασμα: ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΛΑΠΤΟΠ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ.
kostasfalcon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ειχα προβλημα με το acer ferrari one 200 (χτηπησε ο δισκος- το ειχα αγορασει πριν απο 7 μηνες) εν συντομια και μετα απο 1 βδομαδα εγκριθηκε αντικατασταση και παραλαμβανω την Παρασκευη το FUJITSU LIFEBOOK P3110-f1RED το οποιο μαλιστα ηταν και σε εκπτωση 26% με τιμη στα 449€ (βλεπω πια οτι εξαντληθηκε καλα που προλαβα) και παιρνω και ενα 50€ στο χερι λογω διαφορας! Αν θυμσασαι GOLDENEYE μου ειχες πει αλοιμονο αν χαλασει το acer.....ιδου λοιπον!
GoldenEye Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ειχα προβλημα με το acer ferrari one 200 (χτηπησε ο δισκος- το ειχα αγορασει πριν απο 7 μηνες) εν συντομια και μετα απο 1 βδομαδα εγκριθηκε αντικατασταση και παραλαμβανω την Παρασκευη το FUJITSU LIFEBOOK P3110-f1RED το οποιο μαλιστα ηταν και σε εκπτωση 26% με τιμη στα 449€ (βλεπω πια οτι εξαντληθηκε καλα που προλαβα) και παιρνω και ενα 50€ στο χερι λογω διαφορας! Αν θυμσασαι GOLDENEYE μου ειχες πει αλοιμονο αν χαλασει το acer.....ιδου λοιπον! 1. απο τοτε που εκανα την καταγγελια (και φυσικα οπως εμαθα μετα πολλα αλλα ατομα με παρομοιο προβλημα με το δικο μου και το eshop) εχουν αλλαξει σταση που ειναι καλο βεβαια 2. εσυ εβγαλες ακρη με το eshop δεν το πηγες στην Acer να δεις την γλυκα. 3. (φιλικα παντα και χωρις παρεξηγηση) ησουν απιστευτα τυχερος που εβγαλες ακρη αμεσα και δεν εμπλεξες με την acer γιατι οσα καλα λογια εγραφες τοσο καιρο για το ferrari παω στοιχημα θα τα ειχες μετανιωσει. επισης ειδες οτι οτι ειναι καινουργιο ειναι μια χαρα και ωραιο και δουλευει αλλα μετα απο καιρο αν δεν ειναι και ποιοτικο αρχιζει και διαλυεται. δισκος στο 7μηνο ειναι απλα ξεφτιλα γιατι ειναι ισως το πιο κρισιμο κομματι καθως αμα χαλασει δεν το πετας απλα και το αλλαζεις και δεν εχεις κανει Image μονο το χρονο που θα φας για λειτουργικο και προγραμματα αρκει να χασεις απο 2 ωρες μεχρι και μιση μερα. επισης απο acer σε fujitsu το θεωρω downgrade τραγικα μηχανηματα με ακομα πιο ξεφτιλα υποστηριξη (ευχομαι να σου βγει σκυλι). ακομα απορω ποσο ανοργανωτοι ειναι που με επρηξαν να παρω και το παλιο λαπτοπ πισω και οταν πηγα εκει μου ειπαν ναι ξερετε εγινε λαθος και τετοια και θα το στειλουμε πισω στην ιταλια (μαλλον καποιος το τσεπωσε καθως ηταν σε αριστη κατασταση και μονο ενα ανταλλακτικο ηθελε προληπτικα αλλαγη) επαναλαμβανω εδω το eshop εκανε οτι επρεπε και οτι δηλωνει στο site για τις εγγυησεις αντικαταστασης, καμμια σχεση με το δουλεμα που μου ριξαν και φυσικα δεν εμπλεξες με την acer πραγμα πολυ σημαντικο για την ψυχικη σου υγεια (αν και πιστευω οτι δεν θα χες θεμα γιατι δεν ειναι καποιο special ανταλλακτικο ο δισκος). παντως μου κανει εντυπωση γιατι πρεπει να ειναι θεμα υποκαταστηματος καθως αλλες φορες ακουω τα καλυτερα και αλλες τα χειροτερα. αληθεια απο ποιο καταστημα εξυπηρετηθηκες;
kostasfalcon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Απο το υποκαταστημα του ευοσμου Θεσ/νικης. Το μονο που εκαναν αυτοι ηταν να το στειλουν κατω - να πω βεβαια οτι ηταν πολυ ευγενικοι μαζι μου σε ολες τις φασεις. Μιλησα εγω με το service μετα, και μου ειπαν οτι πιστωθηκε το ποσο των 498,99 και οτι θα γινει αντικατασταση. Επελεξα το παραπανω μηχανημα γιατι με τα χρηματα αυτα 11,6 τις προκοπης δεν υπηρχε. Αυτοι μου προτειναν αλλο (ενα 15αρι λενοβο) αλλα τους ειπα οτι μικρο ειχα - μικρο θελω. Οσον αφορα για το 50αρικο στην αρχη μου ειπαν οτι δνε μπορω να το παρω cash αλλα για μελοντικη αγορα απο το e-shop! Φυσικα το αρνηθηκα και τους ειπα οτι ετσι και αλλιως εχω το δικαιωμα βαση εγγυησης να παρω τα χρηματα πισω να αγορασω αυτο που θελω και να μου μεινει το 50αρικο στην τεσπη. Οποτε εκαναν πισω και γινεται αντικατασταση και τα 50 επιστροφη στην τσεπη μου. Οσον αφορα για το ferrari θεωρω οτι ειμουν ατυχος....αλλα και αυτο που παιρνω ειναι μια χαρα! ΥΓ. Εξαφανιζολ το μικρο FUJITSU LIFEBOOK P3110-F1RED απο το e-shop.... (τι τυχη ) ηταν πολυ μεγαλη ευκαιρια - κανει πανω απο 700 ευρωπουλα . Ενδεικτικα http://www.skroutz.gr/s/255626/Fujitsu-Siemens-LifeBook-P3110-SU4100-2G-320-W7Hp.html?keyphrase=FUJITSU+LIFEBOOK+P3110-f1+RED
GoldenEye Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Απο το υποκαταστημα του ευοσμου Θεσ/νικης. Το μονο που εκαναν αυτοι ηταν να το στειλουν κατω - να πω βεβαια οτι ηταν πολυ ευγενικοι μαζι μου σε ολες τις φασεις. Μιλησα εγω με το service μετα, και μου ειπαν οτι πιστωθηκε το ποσο των 498,99 και οτι θα γινει αντικατασταση. Επελεξα το παραπανω μηχανημα γιατι με τα χρηματα αυτα 11,6 τις προκοπης δεν υπηρχε. Αυτοι μου προτειναν αλλο (ενα 15αρι λενοβο) αλλα τους ειπα οτι μικρο ειχα - μικρο θελω. Οσον αφορα για το 50αρικο στην αρχη μου ειπαν οτι δνε μπορω να το παρω cash αλλα για μελοντικη αγορα απο το e-shop! Φυσικα το αρνηθηκα και τους ειπα οτι ετσι και αλλιως εχω το δικαιωμα βαση εγγυησης να παρω τα χρηματα πισω να αγορασω αυτο που θελω και να μου μεινει το 50αρικο στην τεσπη. Οποτε εκαναν πισω και γινεται αντικατασταση και τα 50 επιστροφη στην τσεπη μου. Οσον αφορα για το ferrari θεωρω οτι ειμουν ατυχος....αλλα και αυτο που παιρνω ειναι μια χαρα!ΥΓ. Εξαφανιζολ το μικρο FUJITSU LIFEBOOK P3110-F1RED απο το e-shop.... (τι τυχη ) ηταν πολυ μεγαλη ευκαιρια - κανει πανω απο 700 ευρωπουλα . Ενδεικτικα http://www.skroutz.gr/s/255626/Fujitsu-Siemens-LifeBook-P3110-SU4100-2G-320-W7Hp.html?keyphrase=FUJITSU+LIFEBOOK+P3110-f1+RED πολυ ομορφο μηχανημα το fujitsu αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο ακριβοτερο απο το 1810ΤΖ και απο το ferrari με σχεδον ιδια χαρακτηριστικα...εκτος και αν ειναι απο τα καλα fujitsu που φτιαχνονται ιαπωνια οποτε πασο. τωρα σχετικα με το ferrari δεν το θεωρω ατυχια γιατι σε τοσο λεπτο σασι ο δισκος υποφερει και ειδικα σε συνθηκες πολυωρου downloading η defragmentation (σε δυο ferrari ενα 751 και ενα 1820 που ειχα δει). επισης το οτι σου μιλησαν ευγενικα το θεωρω πολυ καλο γιατι εμενα ηταν απολυτα ειρωνικοι και με περιεργους τροπους ακομα και μετα την καταγγελια. ειδικα το οτι με επαιρναν τηλ απο τα κεντρικα για να με ρωτησουν αν οντως εγινε ετσι με την περιπτωση μου και αν ημουν σιγουρος οτι μου τα παν ετσι και τελικα με θρασος μου ζηταγαν να παω απο κοντα να μιλησω με τον υπευθυνο καταστηματος για να καρφωσω τον υπαλληλο που δεν μπορουσαν (και καλα) να βρουν ειτε απο τα τηλεφωνηματα (που η κασσετα στην αρχη λεει οτι καταγραφονται τα παντα για λογους διασφαλισης...) ειτε απο τις βαρδιες. τεσπα μου αρκει που φερθηκαν εξ αρχης τοσο μικροψυχα και χωρις καμμια λογικη και με εχασαν απο πελατη που ειχα δωσει ενα σκασμο λεφτα μεχρι εκεινη τη στιγμη. αντιστοιχα και η Acer (ησουν τυχεροτατος που δεν εμπλεξες με την Acer και εβγαλες ακρη με το Eshop) τι εννοεις εξαφανιζολ;τελειωσε το fujitsu; δεν το χουν διαθεσιμο για να στο δωσουν; μαλλον δεν εχασες και τιποτα http://www.notebookcheck.net/Fujitsu-LifeBook-P3110.24235.0.html
kostasfalcon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εννοω οτι προλαβα και τσακωσα ενα απο τα λιγοστα που ειχαν μεινει! τωρα παπαλα.....μια χαρα μηχανακι! HD οθονη καλη αυτονομια και πολυ καλη cpu για 11,6. Αν ειχε και ενα καλυτερο υποσυστημα γραφικων θα ηταν τελειο. Αλλα οκ θα ζησω και με το gma4500mhd
GoldenEye Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εννοω οτι προλαβα και τσακωσα ενα απο τα λιγοστα που ειχαν μεινει! τωρα παπαλα.....μια χαρα μηχανακι! HD οθονη καλη αυτονομια και πολυ καλη cpu για 11,6. Αν ειχε και ενα καλυτερο υποσυστημα γραφικων θα ηταν τελειο. Αλλα οκ θα ζησω και με το gma4500mhd το χεις στα χερια σου; αν ναι ποσο καιρο απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει; απο κατω το αυτοκολλητο τι γραφει σχετικα με το made in; καλοριζικο. επισης αν δεν σου κανει κοπο βαλτο να κανει defrag και στο μισαωρο περιπου δες θερμοκρασια δισκου.
kostasfalcon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 το χεις στα χερια σου; αν ναι ποσο καιρο απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει; απο κατω το αυτοκολλητο τι γραφει σχετικα με το made in; καλοριζικο. επισης αν δεν σου κανει κοπο βαλτο να κανει defrag και στο μισαωρο περιπου δες θερμοκρασια δισκου. Ευχαριστω προκαταβολικα για τα καλοριζικα. Αυριο θα το εχω στα χερια μου.... θα σας πω λεπτομεριες Τελικα πηρα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906345
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.