KaiZeR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δεν είδα θέμα γι' αυτή τη σειρά.. Την παρακολουθεί κανένας? Προσωπικά είναι το show που απολαμβάνω περισσότερο απ' οτιδηποτε άλλο αυτή τη περίοδο.. είναι δεύτερη season λίγο πριν το φινάλε αυτή τη στιγμή, από τους ανθρώπους του shield.. συμμορίες μηχανόβιων και δεν συμμαζέυεται! συμπαθέστατο casting, πολύ ωραία ατμόσφαιρα, με καλή πρωτη season ( που σε κάποιο σημέιο θύμισε δυστυχώς λίγο shield) και πολύ δυνατή δεύτερη.. Αμα δεν την έχετε τσεκάρει, την συνιστώ..13 επεισοδια ανά σεζόν, κατεβαίνουν πολύ ευχάριστα.. http://www.tv.com/sons-of-anarchy/show/75303/summary.html?q=sons%20of%20anarchy&tag=search_results;title;1
nikos21aek Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ναι εγώ.Τίμια σειρά η αλήθεια είναι.Ευχάριστα βλέπετε και συμφωνώ σε όσα λες πάνω.
RottenLungs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Πολύ καλή σειρά... Η 2η σεζόν πολύ πιο δυνατή και γρήγορη... Καλές ερμηνείες και πλοκή που σε καθηλώνει. Προσωπικά είμαι λάτρης των chopper και του τρόπου με το οποίον βλέπουν την ζωή οι μηχανόβιοι, με λίγα λόγια, η σειρά μου!!!
free@last Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Εδώ και μια βδομάδα μόλις άρχισα να την παρακολουθώ, διαβάζοντας πολύ καλά λόγια σε άλλα φόρουμ. Μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις συνολικά.
ScarletK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Σα νεράκι κυλάνε τα επεισόδια.Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις κάτι φρέσκο την στιγμή που βρίσκεσαι ανάμεσα σε σειρές με 3-5 seasons που έχουν αρχίσει να παίρνουν την κατηφόρα.Το σενάριο δε σε ζαλίζει με καθυστερήσεις, η ιστορία προχωράει και πάντα έχει ενδιαφέρον να βλέπεις τις ισορροπίες και τα παιχνίδια ανάμεσα στις διαφορετικές παρατάξεις(παράνομοι,αστυνομία κτλ).Επίσης έχει το badass feeling ,οπότε όλα τα αγοράκια την βλέπουμε με μεγάλη ευκολία.Τίμια σειρά και φάρος για μένα αυτές τις μέρες.
xavier Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 ο χαρακτηρας του περλμαν δεν θυμιζει vic mackey? καλη σειρα παντως...
Xorxhs! Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Τι ξερει κανεις γιαυτη τη σειρα? Την βλεπει καποιος? http://www.imdb.com/title/tt1124373/
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μόλις τελείωσα τον πρώτο κύκλο και μπαίνω στον δεύτερο. Έχω μείνει ..., μου αρέσει πολύ η σειρά και έχω ερωτευτεί την Katey Sagal.
Jimnie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Κι εγώ τελείωσα τους δύο κύκλους μέσα σε τρεις μέρες.
alex_000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 περίεργο ενώ μου αρέσει πολύ το theme (το καλύτερο adventure της lucas ηταν το full throttle ) ξενέρωσα όταν είδα το 1ο επεισόδιο και την παράτησα. Ίσως της δώσω καμιά ευκαιρία ακόμα
RottenLungs Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 περίεργο ενώ μου αρέσει πολύ το theme (το καλύτερο adventure της lucas ηταν το full throttle ) ξενέρωσα όταν είδα το 1ο επεισόδιο και την παράτησα. Ίσως της δώσω καμιά ευκαιρία ακόμα Ρε μιλάς σοβαρά;;; Εσύ απο ένα και μάλιστα το πρώτο επεισόδιο κρίνεις μία σειρά (εγώ δίνω το λιγότερο 15 επεισόδια) ; Την συγκεκριμένη εγώ την ανακάλυψα κατα τύχη, όταν είχε πρωτοβγεί. Τώρα έχω πορώσει γύρω στα 25 - 30 άτομα που ανυπομωνούν για την 3η σαιζόν. Και αμα πάρεις σε πόσους θα την έχουνε προτίνει αυτοί. Μάμησέ τα...
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Διαβάζω ότι 7 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η τρίτη season. Όσο πιο κοντά σε εκείνη την περίοδο δω τις δύο πρώτες τόσο πιο καλά.
Members gsarig Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Members Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Με πείσατε. Την ξεκινάω κι εγώ (και ποστάρω για να μπει το θέμα στα υπό παρακολούθηση...)
Deponakias Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Eιχα δει μερικα επεισοδια αλλα λογω οτι δεν εβρισκα σωστα subs την παρατησα... Μετα εψαξα τις καταληλες version που υπαρχουν ελληνικοι subs αλλα δεν εχω κατσει ακομα να την τελειωσω... Μαλλον παει προς τελη αυγουστου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα