kostas_dr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Σίγουρα παίζει ταινίες; Αλλού λένε ναι και αλλού όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Τελικά το στικάκι είχε σύστημα αρχείων ntfs και το έκανα fat32 και δούλεψε,δηλαδή τα βλέπει αλλά παίζει μόνο ένα mp4 μικρό απόσπασμα από κινητό τραβηγμένο (πολύ λίγα mb 13,3mb νομίζω),αλλά ταινία 1,95gb mp4 δεν την παίζει,ούτε avi μεγάλη ταινία (δεν δοκίμασα μικρό βίντεο),ούτε mkv παίζει. Δεν μπορώ να καταλάβω ή μάλλον καταλαβαίνω αλλά δεν θέλω να το πιστέψω.Υπάρχει περίπτωση να μη μπορεί να παίξει ταινίες ή βίντεο γενικότερα πάνω από κάποιο συγκεκριμένο αριθμό bytes κ.ο.κ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Η Sony γενικά, είναι λίγο περίεργη στο θέμα των ενσωματωμένων media player. Υποτίθεται, ότι στα νεώτερα μοντέλα έχει βελτιωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Γενικά άλλες τηλεοράσεις (άλλες μάρκες) είναι καλύτερες σε αυτό τον τομέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πολύ καλύτερη στο συγκεκριμένο τομέα, είναι η Samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogosst Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά Έχω πάρει την Samsung UE40F6320 καθώς και τo Home cinema Blue ray Samsung HTF4500. Δεν μπορώ με τίποτα να παίξω 3d υπότιτλους!!Ούτε στην Tv ούτε στο home cinema.Smart είναι κ τα 2. Έχω δοκιμάσει με το 3d subtitler το οποίο παράγει αρχεία .idx .sub .sup και δεν εμφανίζει τπτ απο αυτά. Επίσης δοκίμασα και με plex server και επίσης δεν εμφανίζει τπτ. Μήπως γνωρίζει κανείς πως θα μπορέσω να δω με 3d υπότιτλους??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winlink Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Πολύ καλύτερη στο συγκεκριμένο τομέα, είναι η Samsung, είπε ο kostas_dr. Δεν ξέρω αν αυτό είναι σωστό, μια Samsung 2ετίας που έχω δεν παίζει και τα πάντα, αλλά οι άλλοι κατασκευαστές TV μπορεί να είναι χειρότεροι στον τομέα. Ούτε η Samsung ούτε η περυσινή LG των γονιών μου παίζουν ενσωματωμένους στη ματρόσκα υπότιτλους. Δεν είπε όμως ότι η Samsung είναι 'Θεά' και τα παίζει όλα, υπάρχουν και τα dedicated media players γι' αυτό το σκοπό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δεν είπε όμως ότι η Samsung είναι 'Θεά' Αυτό έλειπε κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργούν οι εταιρίες.Δίνεις τόσα λεφτά και ενώ η τεχνολογία εξελίσσεται δεν μπορούν να παρέχουν τη δυνατότητα αυτή στις τηλεοράσεις,να παίζουν όλων των ειδών τις ταινίες και να υποστηρίζουν όσο το δυνατόν περισσότερα αρχεία και υποτίτλους.Στο τέλος καταλήγουμε να έχουμε χιλιες συσκευές για να κάνουν μια λειτουργία ξεχωριστά.Έχουμε τηλεόραση που δεν μπορεί να παίξει onboard ταινίες,ps3 που ζορίζεται και αυτό,matroska δεν υποστηρίζει,μπλέξιμο με media server,και τέλος media player για τις ταινίες. Και βλέπεις 130gr κινητά με 4πύρηνους επεξεργαστές και κάνουν πόσα πράγματα. Δυστυχώς,όλα για το χρήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να πάρεις μια τηλεόραση που να έχει έναν όσο το δυνατόν καλύτερο ενσωματωμένο media player και έναν εξωτερικό dedicated media player, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Βέβαια, ούτε τότε μπορεί να είσαι 100% καλυμμένος. πχ, εγώ με τις συσκευές που έχω, δεν μπορώ να κάνω αναπαραγωγή TrueHD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να πάρεις μια τηλεόραση που να έχει έναν όσο το δυνατόν καλύτερο ενσωματωμένο media player και έναν εξωτερικό dedicated media player, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Βέβαια, ούτε τότε μπορεί να είσαι 100% καλυμμένος. πχ, εγώ με τις συσκευές που έχω, δεν μπορώ να κάνω αναπαραγωγή TrueHD. Γιατί δεν μπορείς να κάνεις αναπαραγωγή TrueHD,δεν υποστηρίζει η tv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ούτε ο player της τηλεόρασης (δεν είναι και τελευταίο μοντέλο), ούτε ο εξωτερικός που έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Tι ανάλυση είναι το TrueHD?στο pc μπορεί να παίξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Κανάλι ήχου είναι. http://en.wikipedia.org/wiki/Dolby_TrueHD Στον υπολογιστή, πχ με το VLC που χρησιμοποιώ εγώ, μια χαρά παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ok,κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα