nvel Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 οι πάτοι πρέπει να είναι σιδηρομαγνητικοί, όχι μαγνητικοί (αν συνήθως και μπορεί να λειτουργήσει και σε μη σιδηρομαγνητικό χάλυβα) και που θα βρούμε κάτι τέτοιο εντό στο Ελλάντα; έχεις πάρει κάτι τέτοιο εσύ; δεν γνωρίζω αν και που πωλούνται εδώ, δεν έχω επαγωγικές εστίες 1
zoranb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν βρίσκω τίποτα (ίσως επειδή στο google δεν ξέρω στα Ελληνικά πως να το γράψω σωστά και να το ζητήσω!)
apd453 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Εξηγηστε μου κατι βρε παιδια.. Επαγωγικη πλακα εννοουμε το κλασικο ματι της ηλεκτρικης κουζινας ετσι? Αν ειναι οντως αυτο τοτε εχω βαλει απειρες φορες μπρικι εκει πανω.. Υποτιθεται οτι δεν πρεπει?? προφανως και υπαρχει βεβαια ασκοπη καταναλωση ενεργειας καιειναι και καπως επικινδυνο επειδη υπαρχει καποιο ακαλυπτο κομματι που καιει αλλα κλαιν Site: εδώ
ηλιάνα_α Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μόλις παρήγγειλα επαγωγικές εστίες για το σπίτι μου και λίγο που το έψαξα το θέμα βρήκα αυτού του είδους μπρίκια. http://www.4hotdeals.com.au/turkish-coffee-size-7-blue.html?SID=5abd1cddf042603d7789acb62678595b Έχει η γιαγιά μου ένα παρόμοιο και όταν δοκίμασα μαγνήτη στον πάτο είδα ότι όντως είναι μαγνητικός. Επιφυλάσσομαι όμως να πάρω τις εστίες για να είμαι σίγουρη ότι λειτουργεί.
zoranb Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 από τη στιγμή που γράφει induction δηλαδή για επαγωγική εστία νομίζω πως είναι οκ
mezger Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ήμουνα εδω και καιρο κι εγώ σε αναζήτηση επαγωγικού μπρικιου μιας και εχουμε τις εστίες αλλα δεν έχουμε (και ούτε θέλουμε ιδιαίτερα) γκαζάκι. Μετά από ψάξιμο βρήκα ένα στο plus4u (http://www.plus4u.gr...hp?ID=104004588) που έλεγε ότι είναι κατάλληλο για επαγωγική εστία. Φτάνει στο σπίτι, δοκιμάζω - τίποτα. Δοκιμάζω και με μαγνήτη, δεν κολλάει. Για να μη σας τα πολυλογώ, ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι θα φταίει το μέγεθος ("είναι μικρό και δεν το διαβάζει η εστία"), πράγμα λίγο άκυρο γιατί ο μαγνήτης θα έπρεπε να κολλάει. Από το κατάστημα φυσικά θέλησαν να με εξυπηρετήσουν και μου πρότειναν αλλαγή ή επιστροφή. Πήρα λοιπόν αυτό εδώ το κόκκινο venus που είναι υγραερίου όπως λέει (http://www.plus4u.gr...hp?ID=104008214) για να το χρησιμοποιήσω με γκαζάκι. Ευτυχώς δεν πήρα το γκαζάκι πριν έρθει, γιατί ο μαγνήτης κόλλησε και δούλεψε στην επαγωγική κανονικά! Πρέπει να είναι σιδερένιο, δε νομίζω να το φτιάξαν επίτηδες για επαγωγικές γιατί θα το διαφημίζανε κιόλας. Μην απογοητεύεστε λοιπόν, ή πάρτε ένα μαγνήτη και ξαμοληθείτε στα μαγαζιά ή πάρτε το δοκιμασμένο (αν σας αρέσει το κόκκινο ) ΥΓ: τώρα είδα ότι είναι ολόιοδιο με αυτό που postαρε η ηλιάνα_α, οπότε consider it tested
arianos16 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 http://www.skroutz.gr/c/437/kafetieres.html?from=catspan&keyphrase=%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B9 Λαικ ε μποςς
zoranb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 mezger, νομίζω όμως πως εάν είναι σιδερένιο όλο, λογικά δεν θα μεταφέρεται η θερμότητα λόγω επαγωγής σε όλο το σκεύος και εάν ναι... είναι καλό κάτι τέτοιο; εσένα αυτό που πήρες έτσι συμπεριφέρεται;
mezger Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 mezger, νομίζω όμως πως εάν είναι σιδερένιο όλο, λογικά δεν θα μεταφέρεται η θερμότητα λόγω επαγωγής σε όλο το σκεύος και εάν ναι... είναι καλό κάτι τέτοιο; εσένα αυτό που πήρες έτσι συμπεριφέρεται; Σίγουρα δεν μεταφέρεται άμεσα θερμότητα στα πλαινά - είναι χλιαρά για αρκετή ώρα αφού έχει αρχίσει να ανεβάζει θερμοκρασία το νερό (έτσι κι αλλιώς πρέπει να παίζει ρόλο και η απόσταση απο την εστία). Και η λαβή είναι ως το τέλος αρκετά κρύα για να το πιασεις, στα πλαισια του καφέ πάντα - δεν ξέρω τι θα γίνει αμα βάλεις κάτι να βράζει για 20 λεπτα. Λογικά ότι γίνεται με όλα τα σκέυη με μεταλλικές λαβές: έγκαυμα
zoranb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 eva που είσαι να συνδράμεις κ εσύ σε αυτή τη κουβέντα;
zoranb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Βρέθηκε επιτέλους το επαγωγικό μπρίκι... λίγο μεγάλο ίσως... υπάρχει και μεγαλύτερο για τους μερακλήδες ή τους high tech καφετζήδες (με επαγωγικές εστίες)!
plasTOST Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 45 λεπτά πριν, zoranb είπε Βρέθηκε επιτέλους το επαγωγικό μπρίκι... λίγο μεγάλο ίσως... υπάρχει και μεγαλύτερο για τους μερακλήδες ή τους high tech καφετζήδες (με επαγωγικές εστίες)! Το δοκίμασες και δουλεύει? Ψάχνω και εγώ και κανένα δεν δουλεύει
zoranb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Το έχει δοκιμάσει άλλος κ μου το είπε. Τί εννοείς πως ψάχνεις κ κανένα δεν δουλεύει; Εάν δεν είναι επαγωγικό λογικό είναι να μην δουλέψει... ποιό επαγωγικό έχεις δοκιμάσει εσύ;
Tsino Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, zoranb είπε Βρέθηκε επιτέλους το επαγωγικό μπρίκι... λίγο μεγάλο ίσως... υπάρχει και μεγαλύτερο για τους μερακλήδες ή τους high tech καφετζήδες (με επαγωγικές εστίες)! https://e-express.gr/product/estia-induction-350ml-anoxeidoto-mpriki-18-10-pachos-patoy-2-5mm-katallilo-gia-oles-tis-esties-kai-epagogikes-thermomonotiki-lavi/?skr_prm=WyJjYjdkMDM2My0yODJlLTQzZmMtYjdjZC0wZjFlZjE5M2VlMmIiLDE1NzAwMjM5MTc2NDgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Εδω τονίζουν ότι είναι και για επαγωγικές με bold. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά είναι κάτω από τη μισή τιμή
SB_1957 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, zoranb είπε Βρέθηκε επιτέλους το επαγωγικό μπρίκι... λίγο μεγάλο ίσως... υπάρχει και μεγαλύτερο για τους μερακλήδες ή τους high tech καφετζήδες (με επαγωγικές εστίες)! Τζάμπα πράμα!!! Ούτε 30 ευρώ!!! 4 λεπτά πριν, Tsino είπε https://e-express.gr/product/estia-induction-350ml-anoxeidoto-mpriki-18-10-pachos-patoy-2-5mm-katallilo-gia-oles-tis-esties-kai-epagogikes-thermomonotiki-lavi/?skr_prm=WyJjYjdkMDM2My0yODJlLTQzZmMtYjdjZC0wZjFlZjE5M2VlMmIiLDE1NzAwMjM5MTc2NDgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Εδω τονίζουν ότι είναι και για επαγωγικές με bold. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά είναι κάτω από τη μισή τιμή Είχα πάρει ένα παρόμοιο πριν 3 χρόνια για απλή ηλεκτρική κουζίνα, επειδή έχει χοντρό πάτο. Μια χαρά δουλεύει και με την επαγωγική που έχω τώρα. Όπως είπαν και άλλοι, αν ο μαγνήτης κολλάει στον πάτο οκ. Προσοχή: Ο έλεγχος να γίνεται στον πάτο. Γιατί είχα σκεύος, που ενώ ο μαγνήτης κολλούσε στα τοιχώματα, δεν κολλούσε στον πάτο και φυσικά δεν δουλεύει στην επαγωγική!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα