Προς το περιεχόμενο

Φόρμα επικοινωνίας

turist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πως μπορώ να δημιουργήσω μια φόρμα επικοινωνίας για το site μου?

Μπορεις να αναλύσεις πιο πολυ τι ενοεις ας πουμε να βαζουν το εμαιλ τους και να γραφουν το μηνυμα και να ερχετε σε σενα, τα στοιχεια του αλλου για να τον καλεσεις απο τηλεφωνο κοκ πες ακριβως τι κανεις και τι χρειαζεσε

Δημοσ.

Γνωρίζεις καθόλου από php? Αν ναι, μπορώ να σου postάρω κώδικα και να τον τροποποιήσεις μετά συμφώνα με τις ανάγκες σου.

Δημοσ.

Λοιπόν postάρω την πιο απλή μορφή που μπορείς να έχεις για μια φόρμα επικοινωνίας σε ένα site. Τώρα πρέπει να κάνεις τροποποιήσεις για να την προσαρμόσεις στα μέτρα σου. Αν δεν γνωρίζεις καθόλου από php και html πειραματίσου αρκετά και ζήτα μου διευκρινίσεις. Goodluck.

<?php

$to = '[email protected]'

if($_POST['txt']!='' and $_POST['email']!='' and $_POST['name']!='' and $_POST['thema']!='' and $_POST['send']=='apostoli'){

$msg ='

Ονοματεπώνυμο: '.$_POST['name'].'

E-mail: '.$_POST['email'].'

Θέμα: '.$_POST['thema'].'

Κείμενο:

'.$_POST['txt'];

mail($to,$_POST['subject'],$msg);

}

?>

<form method="post">

<p>Ονοματεπώνυμο:

<input type="text" name="name" /></p>

<p>email:

<input type="text" name="email" /></p>

<p>Θέμα:

<input type="text" name="thema" /></p>

<p>Κείμενο:

<textarea rows="4" cols="16" name="txt"></textarea></p>

<p><input type="submit" name="send" value="apostoli" /></p>

</form>

Δημοσ.

στην 4η γραμμη εχει προβλημα για εδω λεω

if($_POST['txt']!='' and $_POST['email']!='' and $_POST['name']!='' and $_POST['thema']!='' and $_POST['send']=='apostoli')

Δημοσ.
><?php  
$to = '[email protected]';

$from = $_POST['email'];
$subject = "Thema";
$headers .="From: ".$from."\r\nReply-To:".$from."\r\n";
$headers .= "Content-Type: text/html; charset=UTF-8\n"; 

$msg = ""; 

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
foreach ($_POST as $key => $value) { 
	$msg .= ucfirst ($key) ." : ". $value . "<br/>"; 
}
}
else {
foreach ($_GET as $key => $value) { 
	$msg .= ucfirst ($key) ." : ". $value . "<br/>"; 
}
}

mail($to, $subject, $msg, $headers);

Δημοσ.

Όταν πάω να βάλω μια φόρμα στο site τα κάνει μπάχαλο όλα τα από κάτω και βγαίνει ένα μεγάλο κενό στο footer.

Γιατί γίνεται αυτό?

Δημοσ.
Δες και εδώ έναν οδηγό για το πως φτιάχνεις μια φόρμα επικοινωνίας από το μηδέν!

Αγαπητέ φίλε είδα τις οδηγίες. όμως έχω το Ελληνικό joomla και είμαι αρχάριος μήπως σου είναι ευκολο να μου δώσεις αναλυτικές οδηγίες? Δηλ. που γράφω τον κώδικα στο joomla??

Ευχαριστώ πολυ!!!!:-)

Δημοσ.
Αγαπητέ φίλε είδα τις οδηγίες. όμως έχω το Ελληνικό joomla και είμαι αρχάριος μήπως σου είναι ευκολο να μου δώσεις αναλυτικές οδηγίες? Δηλ. που γράφω τον κώδικα στο joomla??

Ευχαριστώ πολυ!!!!:-)

Μου δινεις την εντυπωση οτι τα θες ολα ετοιμα.Εχεις ανοιξει 2-3 θρέντς και ρωτας τα πιο απλά.Ψαξτο και λίγο στο χουν πει κι αλλα ατομα. Δε θελω να σου κανω υποδειξεις , αλλωστε δεν ειναι αρμοδιοτητα μου , αλλα το να ρωτας που γραφεις κώδικα στο Joomla , ανηκει στις πολύ γενικές γνώσεις του συγκεκριμενου cms.

Για να φτιάξεις μια φορμα επικοινωνίας θα πρεπει να φτιαξεις ενα module που να περιεχει ενα .xml κι ενα helper.php τα οποια θα οδηγουν στο βασικό php αρχειο με την φορμα επικοινωνίας.

Το πιο ευκολο ειναι να μπεις εδω http://extensions.joomla.org/extensions

και να βρεις ενα ετοιμο Module το οποιο φυσικα θα πρεπει να βρεις και πως να το εγκαταστησεις. Ειναι ευκολο πάντως. Γενικα για joomla οτι χρειαζεσαι το πιο πιθανο ειναι να το βρισκεις σε ετοιμο Module απο την σελίδα που σου δωσα.

Δημοσ.

Εχεις δικιο φιλε μου. Απλως έχω φάει πολλες μερες για αυτα και δε μπορω να βγαλω ακρη. Παντως ευχαριστω ολα τα παιδια και ελπιζω να βγαλω ακρη!!!!

Δημοσ.
Μου δινεις την εντυπωση οτι τα θες ολα ετοιμα.Εχεις ανοιξει 2-3 θρέντς και ρωτας τα πιο απλά.Ψαξτο και λίγο στο χουν πει κι αλλα ατομα. Δε θελω να σου κανω υποδειξεις , αλλωστε δεν ειναι αρμοδιοτητα μου , αλλα το να ρωτας που γραφεις κώδικα στο Joomla , ανηκει στις πολύ γενικές γνώσεις του συγκεκριμενου cms.

Για να φτιάξεις μια φορμα επικοινωνίας θα πρεπει να φτιαξεις ενα module που να περιεχει ενα .xml κι ενα helper.php τα οποια θα οδηγουν στο βασικό php αρχειο με την φορμα επικοινωνίας.

Το πιο ευκολο ειναι να μπεις εδω http://extensions.joomla.org/extensions

και να βρεις ενα ετοιμο Module το οποιο φυσικα θα πρεπει να βρεις και πως να το εγκαταστησεις. Ειναι ευκολο πάντως. Γενικα για joomla οτι χρειαζεσαι το πιο πιθανο ειναι να το βρισκεις σε ετοιμο Module απο την σελίδα που σου δωσα.

Αγαπητοί βρηκα και το κατεβασα το extesion αλλα δεν δουλευει το φορτωσα στο joomla κανονικα αλλά τιποτε!!!!:shock:

Δημοσ.

χωρις καν ν αναφερεις ποιο module έβαλες και τι λάθος σου βγάζεις περιμενεις να σου δωσουμε λυση? Η εγκατασταση εγινε σωστα? Το εκανες enabled? Εφτιαξες καποιο menu item και στο type να του βαλεις να δειχνει προς το extension που αφορα την φορμα επικοινωνίας?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...