Προς το περιεχόμενο

V (2009) Season 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Σήμερα έκανε πρεμιέρα το remake της σειράς του 1983, πως σας φάνηκε? Προσωπικά την βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα και υποθέτω ότι θα είναι η μόνη νέα σειρά του 2009 που θα αξίζει...

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παίζει και ο πρωταγωνιστής από το 4400 όπως και η Kara από Smallville :P

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

Αρκετά ενδιαφέρον το πρώτο επεισόδιο.

Θα δω και τα επόμενα 2-3 επεισόδια για να έχω καλύτερη άποψη αν θα συνεχίσω να το βλέπω.

Το flash forward και κάτι άλλα τα σταμάτησα. Ελπίζω αυτό να συνεχίσει σε καλά επίπεδα.

Δημοσ.

Καλό μου φάνηκε, ελπίζω να μην αποδειχτεί πατάτα σαν το Flashforward.

Αυτό που με χαλάει στην υπόθεση είναι

ότι ξέρουμε ήδη τις προθέσεις των επισκεπτών, θα μου άρεσε να μην το ξέραμε αυτό από το πρώτο επεισόδιο και πόσο μάλλον που το ξέραμε πριν καν προβληθεί το επεισόδιο

Δημοσ.

σε σχεση με φλασ ειναι 2 επιπεδα ποιο πανω. Πολυ καλος ο πιλοτος σε ολα τα επιπεδα (ηθοποιους, σκηνοθεσια, εφε....) και απλα μενει να δουμε πως θα εξελιχθει η ιστορια. επιτελους μια σειρα που φαινεται να ειναι σοβαρη και καλη /ακριβη παραγωγη.

Δημοσ.

Σε rapid βρισκετε ευκολα.

Γενικα ενα 2009 βοηθαει.

Αλλα το καλυτερο ειναιμε τελειες -> V.2009.xxxxxxx

οπου χχχχ S01E01 . 720π κτλ κτλ και παντα με τελειες

Δημοσ.

αρκετά καλό, αν και πάνω κάτω ξέρουμε περίπου την πλοκή...

Έχει pottencials βέβαια αλλά για να έχω ποιο σφαιρική άποψη πρέπει να δω τουλάχιστον 3-4 επεισόδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ καλη η πρεμιερα. Μακαρι να ανεβει κι'αλλο και να γινει πολυ καλυτερο, εχει περιθωρια.

Βεβαια μου καθησε ασχημα το σκηνικο με την αντισταση.Ρε παλικαρια, εχετε πτωμα ενος V-ερπετου και αντι να το κανετε βουκινο καθεστε και λετε "θα παλεψουμε, θα οργανωθουμε" κλπ κλπ?

Επεξ/σία από paredwse
Δημοσ.

Aυτό που έμαθα βέβαια είναι ότι τέσσερα, μόλις, επεισόδεια πρόκειται να προβληθούν το 2009 (όλα μέσα στον Νοέμβριο). Η προβολή θα συνεχιστεί τον Μάρτιο του 2010, μετά του χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, με τα υπόλοιπα 9 επεισόδια του κύκλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...