Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Σήμερα έκανε πρεμιέρα το remake της σειράς του 1983, πως σας φάνηκε? Προσωπικά την βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα και υποθέτω ότι θα είναι η μόνη νέα σειρά του 2009 που θα αξίζει...
chill Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ο nice, δεν είχα ιδέα. Θα του ρίξω μια ματιά!!!! Παίζει και η Juliet του Lost
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) παίζει και ο πρωταγωνιστής από το 4400 όπως και η Kara από Smallville Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2009 από ThReSh
KaizerSoze Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Του 1983 μου ειχε φανει λιγο campy οποτε λεω να της δωσω μερικα επισοδεια να ακουσω εντυπωσεις και παιζω μετα...
saxon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Αρκετά ενδιαφέρον το πρώτο επεισόδιο. Θα δω και τα επόμενα 2-3 επεισόδια για να έχω καλύτερη άποψη αν θα συνεχίσω να το βλέπω. Το flash forward και κάτι άλλα τα σταμάτησα. Ελπίζω αυτό να συνεχίσει σε καλά επίπεδα.
black_widow Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλό μου φάνηκε, ελπίζω να μην αποδειχτεί πατάτα σαν το Flashforward. Αυτό που με χαλάει στην υπόθεση είναι ότι ξέρουμε ήδη τις προθέσεις των επισκεπτών, θα μου άρεσε να μην το ξέραμε αυτό από το πρώτο επεισόδιο και πόσο μάλλον που το ξέραμε πριν καν προβληθεί το επεισόδιο
tzinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 σε σχεση με φλασ ειναι 2 επιπεδα ποιο πανω. Πολυ καλος ο πιλοτος σε ολα τα επιπεδα (ηθοποιους, σκηνοθεσια, εφε....) και απλα μενει να δουμε πως θα εξελιχθει η ιστορια. επιτελους μια σειρα που φαινεται να ειναι σοβαρη και καλη /ακριβη παραγωγη.
Toufas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 για ακριβες παραγωγες λες και μου ερχεται στο μυαλο το smith
Cue Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Το όνομά του (V) δυσκολεύει στην "κατανάλωση" ακόμα να το δω!
panosvlass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Σε rapid βρισκετε ευκολα. Γενικα ενα 2009 βοηθαει. Αλλα το καλυτερο ειναιμε τελειες -> V.2009.xxxxxxx οπου χχχχ S01E01 . 720π κτλ κτλ και παντα με τελειες
aldon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 αρκετά καλό, αν και πάνω κάτω ξέρουμε περίπου την πλοκή... Έχει pottencials βέβαια αλλά για να έχω ποιο σφαιρική άποψη πρέπει να δω τουλάχιστον 3-4 επεισόδια.
sheik Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Πολυ καλη η πρεμιερα. Μακαρι να ανεβει κι'αλλο και να γινει πολυ καλυτερο, εχει περιθωρια. Βεβαια μου καθησε ασχημα το σκηνικο με την αντισταση.Ρε παλικαρια, εχετε πτωμα ενος V-ερπετου και αντι να το κανετε βουκινο καθεστε και λετε "θα παλεψουμε, θα οργανωθουμε" κλπ κλπ? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2009 από paredwse
NOMIKOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Aυτό που έμαθα βέβαια είναι ότι τέσσερα, μόλις, επεισόδεια πρόκειται να προβληθούν το 2009 (όλα μέσα στον Νοέμβριο). Η προβολή θα συνεχιστεί τον Μάρτιο του 2010, μετά του χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, με τα υπόλοιπα 9 επεισόδια του κύκλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα