hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 πριν από 2 εβδομάδες πήρα την nvidia geforce gtx 260 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sparkle-GTX-260-plus-SVGA-PCI-Express-216C-896MB.htm Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να παίξω left 4 dead για 3 ώρες μια χαρά αλλά μπορεί μετά από 15 λεπτά να "παγώσει" και να κάνει loop (επαναλαμβάνει) τον τελευταίο ήχο που ακουστικέ . π.χ. να πυροβολάω και να κάνει συνέχεια μπαμ μπαμ (πολύ γρήγορα όμως ). (επίσης παγώνουν τα πάντα όπως το num lock από το πληκτρολόγιο όταν όμως δεν παίζω game το έχω από πρωί μέχρι βράδυ ανοιχτό και δουλεύει μια χαρά. plz help! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δε μου κάνει για hardware-ικό (τουλάχιστον όχι της vga) πρόβλημα αυτό που αναφέρεις.. Δοκίμασες με άλλο παιχνίδι; Με την προηγούμενη είχες τα ίδια προβλήματα; Μήπως τα σημεία του παιχνιδιού στα οποία κολλάει είναι πολύ απαιτητικά από άποψη εφέ κλπ.; Πες μας και ποιο τροφοδοτικό έχεις.. αν κρίνω απ' την υπογραφή σου κάτι μου λέει ότι δεν έχεις δώσει την πρέπουσα σημασία κατά την αγορά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 1)εχω 500w τροφοδοτικο 2)μου το κανει και σε αλλα games 3)οχι η προιγουμενη που ιχα δεν μου εκανε τιποτα 4)το pc μου το εδωσε ο γειτονασ μου 350 ευρο απο 1000 που το ειχε παρει περισι απο το plaisio κοματι κοματι(ειναι προγραματιστης) 5)την συνδεσα μονοσ μου (στις οδιγιεσ ελεγε οτιδεν πρεπει να περνει ρευμα παραλιλα με αλλεσ συσκευεσ π.χ. hard drive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Τα 500W που λες, δε λένε απολύτως τίποτα.. πες αν θες περί ποίου μοντέλου πρόκειται, να ξέρουμε αν θα αποκλείσουμε αυτόν τον παράγοντα τουλάχιστον. Ρέυμα έδωσες στην κάρτα; Θέλει 2*6pin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 chieftec :gps-500ab a ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:31 ---------- ναι έδωσα ρεύμα(2*6pin)? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:32 ---------- 6pin ειναι οι επαφες? τα μικρα μακροστενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Πόσα καλώδια σύνδεσες στην κάρτα;; Πρέπει να έχεις βάλει 2 καλώδια με 6 πιν(6 τετραγωνακια) 2 τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 μισο δεν θιμαμε ... κλινο το pc και απανταω σε λιγο(για τα πιν) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:36 ---------- α ναι ναι αυτο στην photo ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Γελοίο να το ρωτήσω drivers πέρασες έτσι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ναι, δες εδώ: Χμμ μέτριο έως πολύ μέτριο το Chieftec σου, με 76% efficiency σύμφωνα πάντα με την κατασκευάστρια και 3 rails στη +12V των 16Α, 18Α και 18Α αντίστοιχα. Combined όμως βγάζει περίπου 30Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 αυτη η μερια μπεναι στην καρτα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:38 ---------- οχ τι ιπα? ναι ρε εχω βαλει drivers ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:38 ---------- αυτη η μερια του καλοδιου μπεναι στην καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Εμένα το 550άρι μου chieftec σηκώνει 275... Θα πάει για αλλαγή βέβαια αλλά δεν εχω κανένα πρόβλημα τόσο καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 ξέχασα να πω πως κανονικά είχε 2 gb ram αλλά πείρα 1 gb ακόμα από το προηγούμενο pc μου (ddr2) μήπως φταίει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 τα ρεύματα του PSU φαίνονται εντάξει, παραδόξως. μήπως έχει πρόβλημα θερμοκρασίας στο κλεισμένο κουτί? και ο 6000+ ζεσταίνεται πολύ. αν δεν έχεις πολύ καλή roh αέρα στο κουτί, τότε... δεν πιστεύω να έχεις κάνει και κάνα overclock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 η μητρικη παιρνει 4 ram μεχρι 8 gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 @ pcos: Ίσως να ήταν αυτό που λες, αλλά λέει ότι μπορεί να παίζει 3 ώρες και να μην εμφανιστεί το πρόβλημα, ενώ σε άλλη περίπτωση να εμφανιστεί στο τέταρτο. Γι' αυτό τον ρώτησα μήπως κολλάει σε σημεία που είναι πολύ απαιτητικό το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.