Προς το περιεχόμενο

LG M2362D-PZ LCD TV-Monitor 23''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 430
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις δοκιμάσει με άλλη τηλεόραση στο σπίτι να δεις digea ? αν πάλι ΔΕΝ τότε είσαι σίγουρος ότι φταίει η TV σου.. κ εφόσον είσαι στην εγγύηση δεν έχεις πρόβλημα.

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο, κ αύριο το πρωί θα έρουν από το σπίτι μου για την αλλαγή, ούτε να την κοιτάξουν πρώτα οι τεχνικοί όυτε τίποτα, εξερετηκότατο servise αλλά κ εξυπηρέτηση από το τηλέφωνο ! :mrgreen:

Επεξ/σία από rearas
Δημοσ.
Έχεις δοκιμάσει με άλλη τηλεόραση στο σπίτι να δεις digea ?

Εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα...δεν έχω άλλη τηλεόραση με mpeg4 και όλων των γνωστών μου που έχουν είναι κάτι 40αρια θηρία που δεν μετακινούντε.... :Ρ

Πάντως και οι δύο γνωστοί μου πιάνουνε καμπάνα και τα digea και της ερτ, ενω εγώ τπτ απο τα 2...(Ακόμη και το σήμα της digea να μην είχε έρθει καθαρά στην περιοχή μου τα κανάλια της ερτ plus δεν θα έπρεπε να τα πιάνω αφου έχει και Mpeg2?)

Δημοσ.

Παιδιά όλα εντάξει κ ωραία με το σέρβις της LG.

ΑΛΛΑ !

Η τηλεόραση που μου φέρανε είχε ( κ πολύ λογικό ) την τελευταία έκδοση λογισμικού. Είχα την 3.10.0 κ μου ήρθε με την 3.20.0

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ΜΗΝ μπορώ να ξεκλειδώσω το USB. Νομίσω κ κάποιο άλλο παιδί είχε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ χωρίς να διακινδυνέψω την ομαλή λειτουργία της αγαπημένης μου???

Πιο συγκεκριμένα ενώ μπαίνω στο κρυφό μενού πάω στην επιλογή να αλλάξω αυτό που λέει ο john_who Media Player ->από EMF-PM σε EMF-PMM αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Σε άλλα υπομενού αλλάζει κανονικότατα.

Στην έκδοση 3.10.0 που είχα την είχα ξεκλειδώσει σε λίγα δευτερόλεπτα, οπότε κάτι άλλο γίνεται με την v3.20.0 :mad::mad::mad:

john_who ?

Mykoniatis θα πρότεινα να σιγουρευτείς, να πας σε ένα φίλο σου, να εξαλείψεις την πιθανότητα να φταίει η κεραία σου ή το καλώδιο

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω την LG Μ2362D, την έχω από τον Φεβρουάριο και μέχρι σήμερα ήταν όλα εντάξει! Ξαφνικά τα ψηφιακά κανάλια δεν έχουν σήμα! Η μάνα μου κάτι πάτησε είπε κατά λάθος, αλλά αναφέρθηκε στην επιλογή "αναβάθμιση λογισμικού" που είναι on ή off, το οποίο μάλλον δεν έχει σχέση με το όλο θέμα! Χάθηκαν και τα κανάλια, όλα, οπότε έβαλα να ψάξει πάλι, αυτόμοτα, βρήκε όμως μόνο τα αναλογικά! Τίποτα από ψηφιακό! Να χάλασε ο αποκωδικοποιητής στα καλά καθούμενα; Λίγο δύσκολο μου φαίνεται!

Ξέρει κανείς τί παίζει;

Δημοσ.
Ρε παιδιά έχω την LG Μ2362D, την έχω από τον Φεβρουάριο και μέχρι σήμερα ήταν όλα εντάξει! Ξαφνικά τα ψηφιακά κανάλια δεν έχουν σήμα! Λίγο δύσκολο μου φαίνεται!Ξέρει κανείς τί παίζει;

καταρχάς απενεργοποίησε την αυτόματη αναβάθμιση, κ μετά βάλε χειροκίνητα τα ψηφιακά κανάλια.

menu-ρυθμισεις-μη αυτοματος συντονισμός-DTV (συχνότητες για Αθήνα 46,47,48,52,64)

Δημοσ.

Φίλε gorilla, ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά δυστυχώς τίποτα!! Δεν υπάρχει σήμα καθόλου για τα ψηφιακά!

Έχω και μια άλλη LG και δοκίμασα και σε εκείνη και παίζει κανονικά τα καναλια, οπότε δεν τίθεται θέμα της DIGEA. Επικοινώνησα με την LG και είπαν αμέσως για αντικατάσταση, χωρίς δεύτερη κουβέντα! Εγώ πάντως έπαθα πλάκα! Ούτε αναφορά για επισκευή, μου είπε κατευθείαν το παλικάρι να στείλω καποια στοιχεία για να ξεκινήσει η διαδικασία για αντικατάσταση!

Δημοσ.

Brazdas το ίδιο έπαθα κ γω πριν από 1 εβδομάδα... Διάβασε μερικά ποστ πιο πάνω ! Η βλακεία είναι ότι θα στην φέρουν με την έκδοση 3.20 η οποία ΔΕΝ ξεκλειδώνει....

Ενημέρωσε τους ότι τι θες με την υπάρχον έκδοση εαν την έχεις ξεκλειδώσει.. Αλήθεια, την 3.10 έιχες

υ.γ. Μιλάω με κάτι παιδιά από Γαλλικά φόρουμ μπας κ βρεθεί λύση.... θα ενημερώσω

Δημοσ.

Στην αλλάξα δλδ κανονικά, έτσι; Χωρίς... άλλα προβλήματα!

Το firmware είναι το 3.13, δεν ασχολήθηκα με ξεκλειδώματα και τέτοια γιατί είδα ότι δεν υπήρχε και κάτι. Απλά έλεγα να αναβάθμιζα το firmware στο 3.15 και να δοκίμαζα εκείνα με το ΟΚ που αναφέρει ο guess who, αλλά δεν το έκανα γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν το firmware που έχω κατεβάσει ήταν εντάξει για την συγκεκριμένη οθόνη.

Πάντως αν βρεθεί λύση ενημέρωσέ με! Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Brazdas το ίδιο έπαθα κ γω πριν από 1 εβδομάδα... Διάβασε μερικά ποστ πιο πάνω ! Η βλακεία είναι ότι θα στην φέρουν με την έκδοση 3.20 η οποία ΔΕΝ ξεκλειδώνει....

Ενημέρωσε τους ότι τι θες με την υπάρχον έκδοση εαν την έχεις ξεκλειδώσει.. Αλήθεια, την 3.10 έιχες

υ.γ. Μιλάω με κάτι παιδιά από Γαλλικά φόρουμ μπας κ βρεθεί λύση.... θα ενημερώσω

Καλημέρα σε όλους

Πήρα και εγώ την 2362d και είχε την έκδοση 3,17

και ενω έμπαινα στο σερβισ μενου δεν άλλαζε η επιλογη για το dvix

την έκανα downgrade στην 3,10 και τώρα όλα οκ

κάτι που παρατήρησα είναι ότι τώρα έχει πιο καλή εικόνα

αν θέλει καποιος μπορω να του στείλω τα αρχεια για το downgrade

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα από την βροχερή Αθήνα !

VSt αν μπορείς στείλτο μου στο email [email protected] .

Brazdas ναι η αλλαγή έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα, απλά στεναχωρήθηκα που δεν γίνεται να την ξεκλειδώσω με την τελευταία έκδοση.

Αν αλλάξουμε firmware σίγουρα χάνουμε κ την εγγύηση.. Εγώ θα την γυρίσω σε 3.10 από 3.20 ΑΛΛΑ σε περίπτωση βλάβης, έχει κάποιος το firmware 3.20 να το περάσω ώστε να μη βγω από την εγγύηση ?

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα να κάνουμε exctact κατευθείαν από την LG ?

Επεξ/σία από rearas
Δημοσ.

Μπορείς κανείς να μου πεί αξιόπιστα αν υπάρχει διαφορά στην εικόνα για PC μεταξύ σύνδεσης HDMI και DVI; Γιατί δοκίμασα την HDMI και δεν με ικανοποιήσε θεωρώ ότι τα χρώματα κουράζουν και τα γράμματα θολώνουν. Δεν έχω καλώδιο DVI για να το δοκίμαζα και ο ίδιος για αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Φίλε VSt ευχαριστώ για το firmware, το προμηθεύτηκα κι εγώ για μελλοντική χρήση!

Έχω βρει αυτή την σελίδα που έχει κάποια firmware αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εντάξει για το συγκεκριμένο μοντέλο!

Δημοσ.
Μπορείς κανείς να μου πεί αξιόπιστα αν υπάρχει διαφορά στην εικόνα για PC μεταξύ σύνδεσης HDMI και DVI; Γιατί δοκίμασα την HDMI και δεν με ικανοποιήσε θεωρώ ότι τα χρώματα κουράζουν και τα γράμματα θολώνουν. Δεν έχω καλώδιο DVI για να το δοκίμαζα και ο ίδιος για αυτό ρωτάω.

φιλε γι'αυτο το θεμα με τα θολα γραμματα:

ενω πατας το input και διαλεγεις την πηγη στην tv σου εμφανιζει επιλογη να κανεις "rename" το ονομα της πηγης. οποτε οταν εισαι στο HDMI που εχεις συνδεμενο το PC , πατας rename και εκει:

επιλεγεις σαν ονομα "PC"

ως δια μαγειας θα καλυτερεψει η εικονα

ειναι κατι που με παιδευε πολυ στο xbox γιατι δεν ειχε καλη εικονα σε μερικες τηλεορασεις. με αυτο λυνεται. ειναι "κουλο" αλλα εχει να κανει με τα default settings, αναλογα τι συσκευη συνδεες σε διαφορες tv

πιανει και σε samsung

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...