Προς το περιεχόμενο

LG M2362D-PZ LCD TV-Monitor 23''

ktsolkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Έχω μια LG M2362D και μέχρι εχθές όλα μια χαρά. Σήμερα το πρωί την άνοιξα και το μόνο που μου βγάζει μία γκρι οθόνη κ επάνω γράφει V3.10.0 ( φαντάζομαι το firmware είναι αυτό). Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;; Πέραν του service.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 430
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα. Έχω μια LG M2362D και μέχρι εχθές όλα μια χαρά. Σήμερα το πρωί την άνοιξα και το μόνο που μου βγάζει μία γκρι οθόνη κ επάνω γράφει V3.10.0 ( φαντάζομαι το firmware είναι αυτό). Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;; Πέραν του service.

Service. Βγάλτην καμιά ώρα εκτός πρίζας κι αν δεν, πάρε τηλέφωνο στο service.

Επειδή την σύνδεσα και εγώ σήμερα με DVI καλώδιο και όντως υπάρχει ενα θέμα στα γράμματα. Έβγαλες άκρη με αυτό το θέμα ?

---------- Προσθήκη στις 18:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:38 ----------

Πεταμένα λεφτά η οθόνη για όποιον την θέλει και ως οθόνη υπολογιστή.

Κρίμα τα λεφτά που έδωσα.

Δυστυχώς τίποτα. Μία απ' τα ίδια.

Τι γινεται ρε παιδια με την lg ?Η 1 στις 2 οθονες εχει προβλημα? Πολλα προβληματα ακουω

και δυστυχως συνεβει και σε εμενα.Τη πηρα τη δευτερα.Χθες το βραδυ που ειχα κλεισει τον υπολογιστη και ειχε ησυχια ακουσα ενα ηχο κατι σα κουνουπι.Μετα καταλαβα οτι ο ηχος προερχεται απο την τιβι.Επειδη ακουγεται μονο οταν εχω πολυ χαμηλα την ενταση

ειπα δε βαριεσαι.Σημερα διαπιστωσα οτι εχουν προβλημα και οι δυο εισοδοι HDMI.

Μετα απο μισο λεπτο πεφτει η φωτεινοτητα πολυ (φυσικα εννοειται η αυτοματη φωτ.ειναι στο οφ).Μολις πειραξω τη ρυθμιση σταθμη του μαυρου ,απο χαμηλο στι υψηλο και παλι χαμηλο η εικοινα ξαναεπανερχεται.Μετα απο μισο λεπτο παλι τα ιδια.Επισης οταν μπαινω στο μενου και ειδικα οταν παταω επαναφορα ρυθμισεων ακουγεται ενας θορυβος.

Ελπιζω να μου την αλλαξουν με καινουργια.

Την έχει συνδέσει κανείς στο pc του με καλώδιο HDMI - HDMI?

Κι εννοώ όχι μόνο για ταινίες αλλά και για νορμάλ χρήση (παιχνίδια, κείμενο, web surfing);

Δείχνει κανονικά με αυτή τη σύνδεση και αν ναι σε τι ανάλυση?

To ρωτάω γιατί διαβάζοντας το manual από το ελληνικό σ'αιτ της LG είδα ότι δεν προτείνει τη σύνδεση αυτή για συνηθισμένη χρήση με PC (ανέφερε για προβληματική εικόνα). Αντί αυτής συνιστούσε τη σύνδεση είτε μεσω VGA - VGA είτε μέσω DVI - DVI.

Επειδή το PC δεν έχει DVI (μόνο ΗDMI) με προβλημάτισε το παραπάνω.

εγω την εχω με VGA - DVI adaptor

χαλια εικονα με hdmi

επισης δεν ξερω πως να δω τα καναλια φηφιακα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Παιδιά καλησπέρα. Έχω αυτή την τηλεόραση (2362D) εδώ κ κανά μήνα. την έχω συνδέσει με ps3 μέσω hdmi. Έχω παρατηρήσει όταν όταν βλέπω βίντεο μέσω του ps3 πχ σειρές, κάποιες φορές σκοτινιάζει λίγο η tv κ μετά από λίγο επανέρχετε πάλι. Εχω απενεργοποιήσει τον αυτόματο φωτισμό. όταν βλέπω τηλεόραση δν μου το κάνει αυτό, μόνο με το ps3. παιχνίδια δν έχω παίξει καθόλου για να σας πω. έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο? είναι λίγο σπαστικό πάντως γιατί το κάνει κ σε σκηνές που είναι από μόνες τους σκοτεινές κ δν μπορείς να δεις τίποτα...

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Οταν η εικονα παραμεινει χωρις μεγαλες αλλαγες για καμια 10αρια δευτερολεπτα η οθονη σκοτεινιαζει αυτοματα. Οταν αλλαξει η σκηνη επανερχεται παλι. Καμια βοηθεια;

Θέλω να ευχαριστίσω τον φίλος μας john_who όπο σύμφωνα με τις οδηγίες που μας έδωσε ξεκλείδωσα την LG μου.

Κάτι άλλο τώρα, υπάρχει στο κρυφό μενού ρύθμιση για λίγο μεγαλύτερους υπότιτλους?

33423097.jpg

Αυτό είναι το χειριστήριο και υπάρχει σημειωμένο το πλήκτρο BACK

1.Εύρεση κωδικού χειριστηρίου:

Πατάμε για 5 δευτερόλεπτα το πλήκτρο tv. Αρχίζει να αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι. Βάλτε 0000 και μετά πιέστε το πλήκτρο κλεισίματος της τηλεόρασης στο τηλεχειριστήριο διαδοχικά.(1-2 δεύτερα το πολύ).όταν κάποια στιγμή η τηλεόραση κλείσει πάει να πει πως βρήκε τον κωδικό και η τηλεόραση ανταποκρίθηκε στο πλήκτρο της αναμονής. Αμέσως πιέστε το ok για να σταματήσει να ψάχνει το τηλεκοντρόλ για άλλους κωδικούς. Δοκιμάστε αν το τηλεκοντρόλ συνεχίζει να λειτουργεί στην τηλεόραση πιέζοντας διάφορα πλήκτρα. Αν δεν λειτουργεί, κάνουμε την διαδικασία από την αρχή, αν όμως συνεχίζει έχουμε τελειώσει το πρώτο σκέλος.

2.Εύρεση κρυφού μενού και ξεκλείδωμα:

Πατάμε τα πλήκτρα tv+ok για 5 δεύτερα και μόλις τα αφήσουμε αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι. Πιέζουμε αμέσως τους αριθμούς 255 και το πλήκτρο back στο χειριστήριο (Ψάξτε το να το βρείτε υπάρχει στην εικόνα του χειριστηρίου με κόκκινο βέλος). Στην οθόνη σου βγαίνει η οθόνη service και ζητάει κωδικό. πάτα 0000 και μπήκες.

49238075.jpg

Εκεί βλέπεις το επόμενο μενού:

11617171.jpg

επιλέγουμε Tool Option

55398227.jpg

Media Player ->από EMF-PM σε EMF-PMM

κλείνουμε το μενού από το exit κλείνουμε και ανοίγουμε την τηλεόραση και είμαστε έτοιμοι.

50530514.jpg

Και τώρα το δυσάρεστο: Δυστυχώς δεν παίζει αρχεία MKV

Παιδια να ρωτησω κατι αυτη η τηλεοραση-μονιτορ για την οποια μιλατε ειναι καλη επιλογη για ενα pc για να παιζεις παιχνιδια στο pc η να βλεπεις καμια ταινια???την εχω δει και εγω εδω και λιγο καιρο αλλα δε ξερω αμα ειναι ιδανικη λυση για ενα pc οποτε θελω τη γνωμη σας....

Ναι φιλε, η οθονη ειναι παρα πολυ καλη! Και για κονσολες και για pc ειναι οτι πρεπει.

Βασικα ρωτησα γιατι βλεπω πολλους που χρησιμοποιουν αυτη τη τηλεοραση ως μονιτορ για υπολογιστη να παραπονιουνται στο θεμα με τα γραμματα λενε οτι τα εμφανιζει θολα η "κολημμενα" μεταξυ τους οποτε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παρατηρησα κατι τετοιο. Την εχω σχεδον 9 μηνες την οθονη και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

υγ : το pc το εχω συνδεμενο με dvi. ειχα και kvm switch, ολα μια χαρα ηταν.

Επεξ/σία από JohnVani18

Δεν παρατηρησα κατι τετοιο. Την εχω σχεδον 9 μηνες την οθονη και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

υγ : το pc το εχω συνδεμενο με dvi. ειχα και kvm switch, ολα μια χαρα ηταν.

Μαλλον γι αυτο δεν εχεις προβληματα επειδη το 'χεις συνδεδεμενο με dvi με το hdmi τι γινεται ομως ??

Για όποιον ενδιαφέρεται η τηλεόραση τώρα με την digea δείχνει πάρα πολύ καλά, κ την συνιστώ ανεπιφύλακτα !! Με το pc δε το έχω συνδέσει.. To usb ξεκλειδώνει πάρα πολύ εύκολα σύμφωνα με τις πιο πάνω οδηγίες !

Το ερώτημα μου τώρα, εαν συνδέσω usb-bluetooth θα μπορέσω να ακούω μέσω bluetooth ακουστικών ?

Με hdmi εχω συνδεσει το Χ360, δεν εχω καποιο προβλημα.

Επισης hdmi-dvi ειναι παρομοια φαση, και τα δυο μεταφερουν και εικονα και ηχο, δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...